iOS 6 untethered JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 6 untethered JB

19.10.2012 | 11:51
Po svemu napisanom dosad, je, samo tethered
04.01.2013 | 14:14
Još uvjek nema nikakvih novosti? Pa već su prošla više od 3 mjeseca.
Koliko vilid već je izašao i 6.0.1.
Mogu li upgradeati 3GS sa 5.1.1. na 6.0 s obzirom da imam unthreatet jailbrake i želim da mi tako i ostane.
04.01.2013 | 15:44
Još nema ništa, samo javljaju da oće, ali vjerovatno kao i što kažu da čekaju da izađe iOS 6.1 pa da mogu potpuni izbaciti odmah, da apple ne može zakrpati to što su zaobišli i napravili jb.
A sad to mislim da ne možeš pak
04.01.2013 | 15:54
Ne znam bas da bi nesto posebno profitirao tom nadogradnjom

Don't fix it, if ain't broken
04.01.2013 | 17:56
Nikako si ne diraj iOS 5.1.1 i uživaj. znam da neke aplikacije više neće raditi sa tim iOS, ali mislim da iOS 6 neće dobiti tako skoro jailbreak jer mi se čini da ga je Apple više izdao da onemogući jailbreak, nego što su nešto napredovali u odnosu na iOS 5. Zapravo, iskreno dosta su toga zeznuli.

Zato, ako ti iOS 5.1.1 radi dobro NE DIRAJ GA, a ako te zeza, s nadom da si spremio SHSH, uvijek možeš uz pomoć redsn0wa napraviti restore na taj isti IOS 5 i time zadržati mogućnost jailbreaka i očistiti iPhone od smeća.
04.01.2013 | 18:46
drlovric kaže:

Najbolja rečenica ikad izrečena u svijetu
04.01.2013 | 19:23
theblack4 kaže:
drlovric kaže:

Da samo što nije na domaćem jeziku, po našku bi bilo:

Ne čačkaj mečku u p.čku
04.01.2013 | 19:38
04.01.2013 | 19:40
Pod2g kaze da se ne predaje i da radi na JB-u!
Zivi bili pa vidili ! Vise na
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26504
  • mileni
  • Posjetitelj
04.01.2013 | 20:18
Meni iPhone bez JB-a nema nikakvog smisla. Nedostaju mi razni shortuctsi + duzi vijek baterije nakon sto iskljucim par stvari. Ukoliko se situacija ubrzo ne promjeni, iP4s ide na oglas
04.01.2013 | 23:23
Sank kaže:
theblack4 kaže:
drlovric kaže:

Da samo što nije na domaćem jeziku, po našku bi bilo:

Ne čačkaj mečku u p.čku

05.01.2013 | 10:22
Neke novosti za koje pretpostavljam vec znate:
Untethered JB za iP 5 postoji i radi i na 6.0.2. Poznati hacker Planetbeing je objavio da ga jos nece objavit dok ne izide 6.1 da sacuvaju neke bugove koje su otkrili zbog daljnjeg JB-a.
Vise na
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26526
05.01.2013 | 11:30
Eto, u tom slučaju razlog više da se sada puno ne prčka po pitanju iOSa. Također, prije je bilo problema sa manipulacijom iOSa koji je nadograđen OTA, tj. preko WiFi, pa zato ako se i odlučite da nadogradite svoju iĐiđu sa iOS 5 na iOS 6 onda to svakako napravite preko iTunesa. Ipak, ako vam sada sve radi ok, najbolje je za sada ništa ne dirati, jer ionako IOS 6 trenutno ima više bugova od petice.

Također, svima preporučam da ubuduće rade backup iTunes mape u kojoj se nalaze aplikacije i to uvijek nešto prije izlaska nove iteracije iOSa pa ćete se uvijek moći vratiti nazad jedan korak i imati starije verzije aplikacija za instalirati koje će na starijem iOSu raditi. I naravno, Cydiu treba pokrenuti barem jednom za svaku novu verziju iOSa kad izađe kako bi se spremili SHSH ili spojiti iĐiđu na Tinyumbrellu i spremiti ih lokalno na računalu jer sami se neće spremiti.
05.01.2013 | 19:00
Napokon službene potvrđeno – Untethered iOS 6 jailbreak je spreman!

Sad koliko je ovome vjerovati??

www.omizio.com/jailbreak/napokon-sluzben...ailbreak-je-spreman/
05.01.2013 | 19:08
To smo već vidili 2 posta prije tvoga
Pogledaj onaj link, za vjerovati je
19.01.2013 | 16:48
Evo nekih novosti, po svemu sudeci JB bi vrlo skoro nogao ugledati svjetlo dana. Bar se nadan. Pozdrav
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26807
19.01.2013 | 18:18
da hoce vise
19.01.2013 | 20:26
Jos dobrih vijesti !!!
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26812
19.01.2013 | 21:47
ma on nas ovdje zxxxxa sve nesto otkriva a nece da ga izbaci nek ga vise izbaca ako ce ga izbaciti hahha

EDIT@saint : Nema potrebe za psovanjem ako nisi primjetio na ovom forumu takve stvari ne tolerisemo
19.01.2013 | 22:20
Cekaju iOS 6.1. Apple ceka JB. Mi cekamo tko ce popustiti
19.01.2013 | 22:56
jmirakul kaže:
Cekaju iOS 6.1. Apple ceka JB. Mi cekamo tko ce popustiti

Baš tako
20.01.2013 | 13:54
Da, cekaju 6.1 jer su nasli jos neke 2 fore za koje smatraju da su iskoristive u daljnjim iOS-ima pa cekaju da izide da oni mogu objaviti JB. Vrijedi cekati! Pozdrav od Clerica
20.01.2013 | 14:59
evo procitao sam na jednom forumu navodno kako je i poznati GEOHOT poceo raditi na jb sad koliko je to istina ja neznam
23.01.2013 | 09:16
Update :
Buducnost je svijetla za Jailbreak! Tako kaze poznati hacker Planetbeing !!!
Vise na :
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26873
Pozdrav od Clerica
23.01.2013 | 16:31
Poznati hacker Pod2g "pozuruje" Apple da izbaci 6.1 os van. Dali to znaci da je Jb spreman?? Jos malo drustvo.
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26876
23.01.2013 | 21:18
Ma ne mogu dočekati da stavim JB,nadam se da će u sljedećih par dana izaći 6.1.
24.01.2013 | 22:41
Pod2g, Planetbeing, Musclenerd i Pimskeks su vec svima poznati hackeri koji sada tvore grupu imena " Evad3rs " , imaju sve spremno za JB i samo se ceka izlazak sluzbenog 6.1 iOS-a. sluzbeni 6.1 samo sto nije.
Sad je to to ! Ajde crni apple- izbaci taj 6.1 konacno!
Pozdrav od Clerica
Vise na : www.redmondpie.com/ios-6-jailbreak-for-i...eased-after-ios-6.1/
27.01.2013 | 02:18
Opet ja. !
Evad3r-si potvrdili da je JB zavrsen i spreman!
Ceka se jos malo . Pokriven je i 6.1 beta4 os ali ne preporucam update!
Pozdrav od Clerica
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=27004
27.01.2013 | 09:23
E sad , nocas se je svasta desavalo. Prvo je Apple izbacio iOS 6.1 beta 5 sto bi znacilo odgadanje JB-a na neko vrijeme.
E onda su hackeri I0n1c, MuscleNerd i Winocm objavili da to ipak nije beta iako se tako zove nego da bi to mogao biti finalni GM iOS 6.1 pod krinkom "bete" sto je super jer u tom slucaju ne odgada se JB ! Napeto je..
Stay tuned!
Pozdrav od Clerica
27.01.2013 | 12:28
Jebote ovo je postalo ko neki horor kolko je napeto
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 10 sati
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.
  • Yonkis: Apple employee #8 Chris Espinosa on working his whole life at one company: [link]
  • Ender: vrlo moguce, ja video to na nasem sajtu 02. apr. sorry.
  • Yonkis: @ender članak je prekopiran odavdje [link] i po tome ispada da je 1.april šala.
  • Ender: AMD kupuje Intel: istorijski preokret koji menja čitavu x86 industriju [link]
  • dpasaric: Super je prošlo! :) Sretno im!
  • miomika: Možda glupo pitanje, dal će se vidjeti putovanje te rakete iz .hr prema mjesecu? zasada nije oblačno
  • Ender: USA lansiranje rakete sa ljudskom posadom ka mesecu
  • Ender: [link]
  • Ender: [link]
  • CoffeePod: @yonkis iStyle takvo ruglo od firme. Pogotovo dućan u Splitu. Osoblje nema pojma, morao sam ih sve školovat :P
  • dpasaric: Večeras tko je u Rijeci u Piki na proslavu 50 godina! :)
  • Borisone: Onaj dan u godini?
  • Yonkis: zato iStyle daje popust od 2.27% ne od 3% ne od 2.5% nego 2.27% Presmiješno.
  • Tito: Kupio sam 3 MBA i 2 iphonea
  • ZoPaj: 50% off all Apple products in all Apple stores for Apple's 50th anniversary... today only! apple.com
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO