iOS 6 untethered JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 6 untethered JB

19.10.2012 | 11:51
Po svemu napisanom dosad, je, samo tethered
04.01.2013 | 14:14
Još uvjek nema nikakvih novosti? Pa već su prošla više od 3 mjeseca.
Koliko vilid već je izašao i 6.0.1.
Mogu li upgradeati 3GS sa 5.1.1. na 6.0 s obzirom da imam unthreatet jailbrake i želim da mi tako i ostane.
04.01.2013 | 15:44
Još nema ništa, samo javljaju da oće, ali vjerovatno kao i što kažu da čekaju da izađe iOS 6.1 pa da mogu potpuni izbaciti odmah, da apple ne može zakrpati to što su zaobišli i napravili jb.
A sad to mislim da ne možeš pak
04.01.2013 | 15:54
Ne znam bas da bi nesto posebno profitirao tom nadogradnjom

Don't fix it, if ain't broken
04.01.2013 | 17:56
Nikako si ne diraj iOS 5.1.1 i uživaj. znam da neke aplikacije više neće raditi sa tim iOS, ali mislim da iOS 6 neće dobiti tako skoro jailbreak jer mi se čini da ga je Apple više izdao da onemogući jailbreak, nego što su nešto napredovali u odnosu na iOS 5. Zapravo, iskreno dosta su toga zeznuli.

Zato, ako ti iOS 5.1.1 radi dobro NE DIRAJ GA, a ako te zeza, s nadom da si spremio SHSH, uvijek možeš uz pomoć redsn0wa napraviti restore na taj isti IOS 5 i time zadržati mogućnost jailbreaka i očistiti iPhone od smeća.
04.01.2013 | 18:46
drlovric kaže:

Najbolja rečenica ikad izrečena u svijetu
04.01.2013 | 19:23
theblack4 kaže:
drlovric kaže:

Da samo što nije na domaćem jeziku, po našku bi bilo:

Ne čačkaj mečku u p.čku
04.01.2013 | 19:38
04.01.2013 | 19:40
Pod2g kaze da se ne predaje i da radi na JB-u!
Zivi bili pa vidili ! Vise na
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26504
  • mileni
  • Posjetitelj
04.01.2013 | 20:18
Meni iPhone bez JB-a nema nikakvog smisla. Nedostaju mi razni shortuctsi + duzi vijek baterije nakon sto iskljucim par stvari. Ukoliko se situacija ubrzo ne promjeni, iP4s ide na oglas
04.01.2013 | 23:23
Sank kaže:
theblack4 kaže:
drlovric kaže:

Da samo što nije na domaćem jeziku, po našku bi bilo:

Ne čačkaj mečku u p.čku

05.01.2013 | 10:22
Neke novosti za koje pretpostavljam vec znate:
Untethered JB za iP 5 postoji i radi i na 6.0.2. Poznati hacker Planetbeing je objavio da ga jos nece objavit dok ne izide 6.1 da sacuvaju neke bugove koje su otkrili zbog daljnjeg JB-a.
Vise na
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26526
05.01.2013 | 11:30
Eto, u tom slučaju razlog više da se sada puno ne prčka po pitanju iOSa. Također, prije je bilo problema sa manipulacijom iOSa koji je nadograđen OTA, tj. preko WiFi, pa zato ako se i odlučite da nadogradite svoju iĐiđu sa iOS 5 na iOS 6 onda to svakako napravite preko iTunesa. Ipak, ako vam sada sve radi ok, najbolje je za sada ništa ne dirati, jer ionako IOS 6 trenutno ima više bugova od petice.

Također, svima preporučam da ubuduće rade backup iTunes mape u kojoj se nalaze aplikacije i to uvijek nešto prije izlaska nove iteracije iOSa pa ćete se uvijek moći vratiti nazad jedan korak i imati starije verzije aplikacija za instalirati koje će na starijem iOSu raditi. I naravno, Cydiu treba pokrenuti barem jednom za svaku novu verziju iOSa kad izađe kako bi se spremili SHSH ili spojiti iĐiđu na Tinyumbrellu i spremiti ih lokalno na računalu jer sami se neće spremiti.
05.01.2013 | 19:00
Napokon službene potvrđeno – Untethered iOS 6 jailbreak je spreman!

Sad koliko je ovome vjerovati??

www.omizio.com/jailbreak/napokon-sluzben...ailbreak-je-spreman/
05.01.2013 | 19:08
To smo već vidili 2 posta prije tvoga
Pogledaj onaj link, za vjerovati je
19.01.2013 | 16:48
Evo nekih novosti, po svemu sudeci JB bi vrlo skoro nogao ugledati svjetlo dana. Bar se nadan. Pozdrav
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26807
19.01.2013 | 18:18
da hoce vise
19.01.2013 | 20:26
Jos dobrih vijesti !!!
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26812
19.01.2013 | 21:47
ma on nas ovdje zxxxxa sve nesto otkriva a nece da ga izbaci nek ga vise izbaca ako ce ga izbaciti hahha

EDIT@saint : Nema potrebe za psovanjem ako nisi primjetio na ovom forumu takve stvari ne tolerisemo
19.01.2013 | 22:20
Cekaju iOS 6.1. Apple ceka JB. Mi cekamo tko ce popustiti
19.01.2013 | 22:56
jmirakul kaže:
Cekaju iOS 6.1. Apple ceka JB. Mi cekamo tko ce popustiti

Baš tako
20.01.2013 | 13:54
Da, cekaju 6.1 jer su nasli jos neke 2 fore za koje smatraju da su iskoristive u daljnjim iOS-ima pa cekaju da izide da oni mogu objaviti JB. Vrijedi cekati! Pozdrav od Clerica
20.01.2013 | 14:59
evo procitao sam na jednom forumu navodno kako je i poznati GEOHOT poceo raditi na jb sad koliko je to istina ja neznam
23.01.2013 | 09:16
Update :
Buducnost je svijetla za Jailbreak! Tako kaze poznati hacker Planetbeing !!!
Vise na :
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26873
Pozdrav od Clerica
23.01.2013 | 16:31
Poznati hacker Pod2g "pozuruje" Apple da izbaci 6.1 os van. Dali to znaci da je Jb spreman?? Jos malo drustvo.
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26876
23.01.2013 | 21:18
Ma ne mogu dočekati da stavim JB,nadam se da će u sljedećih par dana izaći 6.1.
24.01.2013 | 22:41
Pod2g, Planetbeing, Musclenerd i Pimskeks su vec svima poznati hackeri koji sada tvore grupu imena " Evad3rs " , imaju sve spremno za JB i samo se ceka izlazak sluzbenog 6.1 iOS-a. sluzbeni 6.1 samo sto nije.
Sad je to to ! Ajde crni apple- izbaci taj 6.1 konacno!
Pozdrav od Clerica
Vise na : www.redmondpie.com/ios-6-jailbreak-for-i...eased-after-ios-6.1/
27.01.2013 | 02:18
Opet ja. !
Evad3r-si potvrdili da je JB zavrsen i spreman!
Ceka se jos malo . Pokriven je i 6.1 beta4 os ali ne preporucam update!
Pozdrav od Clerica
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=27004
27.01.2013 | 09:23
E sad , nocas se je svasta desavalo. Prvo je Apple izbacio iOS 6.1 beta 5 sto bi znacilo odgadanje JB-a na neko vrijeme.
E onda su hackeri I0n1c, MuscleNerd i Winocm objavili da to ipak nije beta iako se tako zove nego da bi to mogao biti finalni GM iOS 6.1 pod krinkom "bete" sto je super jer u tom slucaju ne odgada se JB ! Napeto je..
Stay tuned!
Pozdrav od Clerica
27.01.2013 | 12:28
Jebote ovo je postalo ko neki horor kolko je napeto
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 16 minuta
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?