Untethered JB za iPhone 4s !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Untethered JB za iPhone 4s !!!

04.01.2012 | 05:24
Prijatelji jabucari, korisnici 4s-a - jos malo!
www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-i...irmed-for-next-week/
05.01.2012 | 22:13
The_Cleric kaže:
Prijatelji jabucari, korisnici 4s-a - jos malo!
www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-i...irmed-for-next-week/

Spremat razanj a zec jos u sumi...

Danasnji post na pod2g blogu pod2g-ios.blogspot.com/

Neznam kako ga shvatit osim da jailbreak za A5 uredjaje nece skoro. Sreca da sam nabavio iPad 2 i iPhone 4s

Opcenito me nervira Appleova politika oko jailbreakinga. Ne zelimo svi piratske aplikacije, neke samo zele iskoristiti puni potencijal uredjaja koji kupe...
06.01.2012 | 18:53
Planetbeing, MuscleNerd i P0sixninja se pridruzuju pod2g u jailbreakingu A5 uredjaja. Jailbreaking Dream Team.

iclarified.com/entry/index.php?enid=19171

Drzmo fige da nesto i bude u skorije vrijeme.
06.01.2012 | 20:43
Dobro velis, razanj je spreman. Nadam se da nece dugo cekati! Ekipa se skupila sad cemo vidjeti carobnjake na djelu. Imam feeling da ce uskoro to nakraviti. Pozz od Clerica
11.01.2012 | 15:40
Evo update-a po pitanju JB-a za 4s i ipad2,
Saurik(cydia) se prikljucio "Dream Team-u"
www.redmondpie.com/jailbreaking-dream-te...phone-4s-and-ipad-2/
11.01.2012 | 16:07
Da, da, treba jos malo imati strpljenja. Situacija se dobro zakuhala.
11.01.2012 | 16:14
Kazu nasi stari "Strpljen-spasen", a cekat cemo koliko treba.. Pozdrav od Clerica
12.01.2012 | 12:00
Jos koji dan....

http://pod2g-ios.blogspot.com/
15.01.2012 | 23:08
Evo jos malo dobrih vijesti ! Stay tuned!

www.redmondpie.com/iphone-4s-and-ipad-2-...w-running-on-device/
16.01.2012 | 09:23
Evo me opet, vec sam malo dosadan. imam jos dobrih vijesti, ovo je video demonstracija jailbreak-anog 4s ljubimca. Pod2g savjetuje da se napravi update na 5.0.1 tko nije zbog izlaska 5.1. Ovaj JB je unthetred znaci da bi sada zaista moglo biti blizu pa pogledajte.
www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-o...ios-demoed-on-video/
17.01.2012 | 11:32
pozz
Da li to znaci da bi se iphone 4 mogao otkljucati nakon njegovog update na iTunesu firmware 04.11.08, koji je prethodno bio otkljucan jailbrekom. Ako da to bi bila prava informacija i radost.
17.01.2012 | 11:56
JB nema veze sa unlock-om
17.01.2012 | 18:44
molim moderatora da ispravi naziv teme i zamijeni riječ Unthetred za pravilnu riječ "Untethered"
18.01.2012 | 02:03
Mozda glupo pitanje ali me zanima sto znaci ovo Preseljeno?
Moje isprike za pravopis
18.01.2012 | 12:15
Tema je preseljena iz iPhone podforuma u iOS podforum.
18.01.2012 | 13:01
Aha, a mi medicinari smo malo.... ! Uglavnom , sada su uspjesno brejkani i iPhone 4s i iPad 2 tako da bi JB trebao biti iza ugla.evo slika

www.redmondpie.com/ipad-2-untethered-jai...-on-ios-5.0.1-image/
20.01.2012 | 12:25
Jos jedan update. Sad je valjda to to! Corona A5 Jailbreak za iPhone 4s 5.0 i 5.0.1 i iPad 2 5.0.1

www.redmondpie.com/a5-untethered-jailbre...way-says-p0sixninja/
20.01.2012 | 19:07
KONACNO !!! Vani je Absinthe , JB ALAT! Samo za mac zasada
www.iclarified.com/entry/index.php?enid=19460
20.01.2012 | 22:11
Malo je guzva na greenpois0n site-u koji je nuzan za JB. Mislim da treba imati jos malo strpljenja i pricekati da prvi val zavrsi. Kad izbace Win verziju opet ce biti guzva.
20.01.2012 | 22:15
Evo me opet , ako sam dosadan molim da me moderator ošine. Naime dragi prijatelji izisao je alat zvani ABSINTHE.
Mozete brejkati sljedece :
iPhone 4S na iOS 5.0, 5.0.1 (9A405 and 9A406)
iPad 2 Wifi/GSM/CDMA na iOS 5.0.1
Zasad samo na Mac-u ali samo sto nije izasla verzija za Windowse. Prokleti Windowsi . U prilogu je video instrukcija za JB
Pozdrav svima od Clerica

www.redmondpie.com/jailbreak-5.0.1-ios-u...w-to-video-tutorial/
20.01.2012 | 22:25
Svakako preporuka da se uradi update na iOS 5.0.1 i sacuvaju SHSH jer ce vjerovatno apple izbaciti zakrpu.
20.01.2012 | 22:31
Da , svakako , slazem se sa Saintom , zato dok jos ima vremena poslusajte Sainta .
Postupak Jailbreak-a je vrlo jednostavan i zato sad gadno zavidim mac-ovcima.
Spoji se upaljen telefon na komp , upali Absinthe i pritsne dugme Jailbreak ! Ostalo ce on obaviti , iza toga se na springboardu pojavi ikona Absinthe koja se pokrene , obavi svoje i pretvori u svima nama dragu smeđu ikonu zvanu Cydia. I to je to ! pozz od Clerica
21.01.2012 | 00:22
Prije JBa obavezno odradite backup. Bas pod obavezno. Ja sam maloprije odradio JB i na iPadu 2 i odmah zatim na 4s, sve bez greske. Cak nije ni guzva na cydiji, odmah su mi odradjeni shsh za 5.0.1.
21.01.2012 | 00:26
Evo izasao i treci update ABSINTHE cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-mac-0.1.2-2.zip
21.01.2012 | 00:38
saint kaže:
Evo izasao i treci update ABSINTHE cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-mac-0.1.2-2.zip

S tim sam ja jailbreakao svoje uredjaje.
21.01.2012 | 00:56
Nadam se da ce i za Win ubrzo, znaci na mac-u sljaka? Gadovi.... )
21.01.2012 | 16:32
Nisam morao predugo cekati na punu SLOBODU na iPad 2 WiFi iOS 5.0.1.
Upravo sam uspjesno izvrsio JB koristeci ABSINTE sa cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-mac-0.1.2-2.zip

Sve prema uputama prijasnjih postova. Gotovo za cca 5 minuta. Vazno je napomenuti da je sve eventualne VPN konekcije koje koristite u normalnom radu potrebno obrisati prije JB-a kao i unlock passcode ako postoji.

Nakon prvog re-starta neke ikone su bile sive (Mail, Videos, Reminders), sve su normalno radile. Kazu da je to normalno i da se zna desiti nesto sa icon cache-om. Rjesava se respringom (instalacijom Cydia Springboard). U mom slucaju Cydia je sama stvar rijeslia prilikom inicijalizacije.
iFile, openSSH, Terminal i ostalo su vec tu.
Konacno normalan computer.
21.01.2012 | 20:42
Zanima me dali je netko probao napraviti JB preko command line interface-a za Win? Pretpostavljam da nije. Ja cekam da kafa zakuha i krecem sa postupkom. Kako mi Bog da!
Javim se sa rezultatima, nadam se pozitivnima
21.01.2012 | 22:59
The_Cleric kaže:
Zanima me dali je netko probao napraviti JB preko command line interface-a za Win? Pretpostavljam da nije. Ja cekam da kafa zakuha i krecem sa postupkom. Kako mi Bog da!
Javim se sa rezultatima, nadam se pozitivnima

Pozdrav..
jesi li uspio taj JB preko command line interface-a?
Ja sam laik u ovoj temi,a engleski je špansko selo za mene, pa tako se ne usudim???

Javi ako je sve proslo OK ???
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 36 minuta
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drpongrac23, Riba, tino1, yvann11, Anonimci (556)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO