Untethered JB za iPhone 4s !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Untethered JB za iPhone 4s !!!

04.01.2012 | 05:24
Prijatelji jabucari, korisnici 4s-a - jos malo!
www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-i...irmed-for-next-week/
05.01.2012 | 22:13
The_Cleric kaže:
Prijatelji jabucari, korisnici 4s-a - jos malo!
www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-i...irmed-for-next-week/

Spremat razanj a zec jos u sumi...

Danasnji post na pod2g blogu pod2g-ios.blogspot.com/

Neznam kako ga shvatit osim da jailbreak za A5 uredjaje nece skoro. Sreca da sam nabavio iPad 2 i iPhone 4s

Opcenito me nervira Appleova politika oko jailbreakinga. Ne zelimo svi piratske aplikacije, neke samo zele iskoristiti puni potencijal uredjaja koji kupe...
06.01.2012 | 18:53
Planetbeing, MuscleNerd i P0sixninja se pridruzuju pod2g u jailbreakingu A5 uredjaja. Jailbreaking Dream Team.

iclarified.com/entry/index.php?enid=19171

Drzmo fige da nesto i bude u skorije vrijeme.
06.01.2012 | 20:43
Dobro velis, razanj je spreman. Nadam se da nece dugo cekati! Ekipa se skupila sad cemo vidjeti carobnjake na djelu. Imam feeling da ce uskoro to nakraviti. Pozz od Clerica
11.01.2012 | 15:40
Evo update-a po pitanju JB-a za 4s i ipad2,
Saurik(cydia) se prikljucio "Dream Team-u"
www.redmondpie.com/jailbreaking-dream-te...phone-4s-and-ipad-2/
11.01.2012 | 16:07
Da, da, treba jos malo imati strpljenja. Situacija se dobro zakuhala.
11.01.2012 | 16:14
Kazu nasi stari "Strpljen-spasen", a cekat cemo koliko treba.. Pozdrav od Clerica
12.01.2012 | 12:00
Jos koji dan....

http://pod2g-ios.blogspot.com/
15.01.2012 | 23:08
Evo jos malo dobrih vijesti ! Stay tuned!

www.redmondpie.com/iphone-4s-and-ipad-2-...w-running-on-device/
16.01.2012 | 09:23
Evo me opet, vec sam malo dosadan. imam jos dobrih vijesti, ovo je video demonstracija jailbreak-anog 4s ljubimca. Pod2g savjetuje da se napravi update na 5.0.1 tko nije zbog izlaska 5.1. Ovaj JB je unthetred znaci da bi sada zaista moglo biti blizu pa pogledajte.
www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-o...ios-demoed-on-video/
17.01.2012 | 11:32
pozz
Da li to znaci da bi se iphone 4 mogao otkljucati nakon njegovog update na iTunesu firmware 04.11.08, koji je prethodno bio otkljucan jailbrekom. Ako da to bi bila prava informacija i radost.
17.01.2012 | 11:56
JB nema veze sa unlock-om
17.01.2012 | 18:44
molim moderatora da ispravi naziv teme i zamijeni riječ Unthetred za pravilnu riječ "Untethered"
18.01.2012 | 02:03
Mozda glupo pitanje ali me zanima sto znaci ovo Preseljeno?
Moje isprike za pravopis
18.01.2012 | 12:15
Tema je preseljena iz iPhone podforuma u iOS podforum.
18.01.2012 | 13:01
Aha, a mi medicinari smo malo.... ! Uglavnom , sada su uspjesno brejkani i iPhone 4s i iPad 2 tako da bi JB trebao biti iza ugla.evo slika

www.redmondpie.com/ipad-2-untethered-jai...-on-ios-5.0.1-image/
20.01.2012 | 12:25
Jos jedan update. Sad je valjda to to! Corona A5 Jailbreak za iPhone 4s 5.0 i 5.0.1 i iPad 2 5.0.1

www.redmondpie.com/a5-untethered-jailbre...way-says-p0sixninja/
20.01.2012 | 19:07
KONACNO !!! Vani je Absinthe , JB ALAT! Samo za mac zasada
www.iclarified.com/entry/index.php?enid=19460
20.01.2012 | 22:11
Malo je guzva na greenpois0n site-u koji je nuzan za JB. Mislim da treba imati jos malo strpljenja i pricekati da prvi val zavrsi. Kad izbace Win verziju opet ce biti guzva.
20.01.2012 | 22:15
Evo me opet , ako sam dosadan molim da me moderator ošine. Naime dragi prijatelji izisao je alat zvani ABSINTHE.
Mozete brejkati sljedece :
iPhone 4S na iOS 5.0, 5.0.1 (9A405 and 9A406)
iPad 2 Wifi/GSM/CDMA na iOS 5.0.1
Zasad samo na Mac-u ali samo sto nije izasla verzija za Windowse. Prokleti Windowsi . U prilogu je video instrukcija za JB
Pozdrav svima od Clerica

www.redmondpie.com/jailbreak-5.0.1-ios-u...w-to-video-tutorial/
20.01.2012 | 22:25
Svakako preporuka da se uradi update na iOS 5.0.1 i sacuvaju SHSH jer ce vjerovatno apple izbaciti zakrpu.
20.01.2012 | 22:31
Da , svakako , slazem se sa Saintom , zato dok jos ima vremena poslusajte Sainta .
Postupak Jailbreak-a je vrlo jednostavan i zato sad gadno zavidim mac-ovcima.
Spoji se upaljen telefon na komp , upali Absinthe i pritsne dugme Jailbreak ! Ostalo ce on obaviti , iza toga se na springboardu pojavi ikona Absinthe koja se pokrene , obavi svoje i pretvori u svima nama dragu smeđu ikonu zvanu Cydia. I to je to ! pozz od Clerica
21.01.2012 | 00:22
Prije JBa obavezno odradite backup. Bas pod obavezno. Ja sam maloprije odradio JB i na iPadu 2 i odmah zatim na 4s, sve bez greske. Cak nije ni guzva na cydiji, odmah su mi odradjeni shsh za 5.0.1.
21.01.2012 | 00:26
Evo izasao i treci update ABSINTHE cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-mac-0.1.2-2.zip
21.01.2012 | 00:38
saint kaže:
Evo izasao i treci update ABSINTHE cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-mac-0.1.2-2.zip

S tim sam ja jailbreakao svoje uredjaje.
21.01.2012 | 00:56
Nadam se da ce i za Win ubrzo, znaci na mac-u sljaka? Gadovi.... )
21.01.2012 | 16:32
Nisam morao predugo cekati na punu SLOBODU na iPad 2 WiFi iOS 5.0.1.
Upravo sam uspjesno izvrsio JB koristeci ABSINTE sa cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-mac-0.1.2-2.zip

Sve prema uputama prijasnjih postova. Gotovo za cca 5 minuta. Vazno je napomenuti da je sve eventualne VPN konekcije koje koristite u normalnom radu potrebno obrisati prije JB-a kao i unlock passcode ako postoji.

Nakon prvog re-starta neke ikone su bile sive (Mail, Videos, Reminders), sve su normalno radile. Kazu da je to normalno i da se zna desiti nesto sa icon cache-om. Rjesava se respringom (instalacijom Cydia Springboard). U mom slucaju Cydia je sama stvar rijeslia prilikom inicijalizacije.
iFile, openSSH, Terminal i ostalo su vec tu.
Konacno normalan computer.
21.01.2012 | 20:42
Zanima me dali je netko probao napraviti JB preko command line interface-a za Win? Pretpostavljam da nije. Ja cekam da kafa zakuha i krecem sa postupkom. Kako mi Bog da!
Javim se sa rezultatima, nadam se pozitivnima
21.01.2012 | 22:59
The_Cleric kaže:
Zanima me dali je netko probao napraviti JB preko command line interface-a za Win? Pretpostavljam da nije. Ja cekam da kafa zakuha i krecem sa postupkom. Kako mi Bog da!
Javim se sa rezultatima, nadam se pozitivnima

Pozdrav..
jesi li uspio taj JB preko command line interface-a?
Ja sam laik u ovoj temi,a engleski je špansko selo za mene, pa tako se ne usudim???

Javi ako je sve proslo OK ???
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 8 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa