Untethered JB za iPhone 4s !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Untethered JB za iPhone 4s !!!

04.01.2012 | 05:24
Prijatelji jabucari, korisnici 4s-a - jos malo!
www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-i...irmed-for-next-week/
05.01.2012 | 22:13
The_Cleric kaže:
Prijatelji jabucari, korisnici 4s-a - jos malo!
www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-i...irmed-for-next-week/

Spremat razanj a zec jos u sumi...

Danasnji post na pod2g blogu pod2g-ios.blogspot.com/

Neznam kako ga shvatit osim da jailbreak za A5 uredjaje nece skoro. Sreca da sam nabavio iPad 2 i iPhone 4s

Opcenito me nervira Appleova politika oko jailbreakinga. Ne zelimo svi piratske aplikacije, neke samo zele iskoristiti puni potencijal uredjaja koji kupe...
06.01.2012 | 18:53
Planetbeing, MuscleNerd i P0sixninja se pridruzuju pod2g u jailbreakingu A5 uredjaja. Jailbreaking Dream Team.

iclarified.com/entry/index.php?enid=19171

Drzmo fige da nesto i bude u skorije vrijeme.
06.01.2012 | 20:43
Dobro velis, razanj je spreman. Nadam se da nece dugo cekati! Ekipa se skupila sad cemo vidjeti carobnjake na djelu. Imam feeling da ce uskoro to nakraviti. Pozz od Clerica
11.01.2012 | 15:40
Evo update-a po pitanju JB-a za 4s i ipad2,
Saurik(cydia) se prikljucio "Dream Team-u"
www.redmondpie.com/jailbreaking-dream-te...phone-4s-and-ipad-2/
11.01.2012 | 16:07
Da, da, treba jos malo imati strpljenja. Situacija se dobro zakuhala.
11.01.2012 | 16:14
Kazu nasi stari "Strpljen-spasen", a cekat cemo koliko treba.. Pozdrav od Clerica
12.01.2012 | 12:00
Jos koji dan....

http://pod2g-ios.blogspot.com/
15.01.2012 | 23:08
Evo jos malo dobrih vijesti ! Stay tuned!

www.redmondpie.com/iphone-4s-and-ipad-2-...w-running-on-device/
16.01.2012 | 09:23
Evo me opet, vec sam malo dosadan. imam jos dobrih vijesti, ovo je video demonstracija jailbreak-anog 4s ljubimca. Pod2g savjetuje da se napravi update na 5.0.1 tko nije zbog izlaska 5.1. Ovaj JB je unthetred znaci da bi sada zaista moglo biti blizu pa pogledajte.
www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-o...ios-demoed-on-video/
17.01.2012 | 11:32
pozz
Da li to znaci da bi se iphone 4 mogao otkljucati nakon njegovog update na iTunesu firmware 04.11.08, koji je prethodno bio otkljucan jailbrekom. Ako da to bi bila prava informacija i radost.
17.01.2012 | 11:56
JB nema veze sa unlock-om
17.01.2012 | 18:44
molim moderatora da ispravi naziv teme i zamijeni riječ Unthetred za pravilnu riječ "Untethered"
18.01.2012 | 02:03
Mozda glupo pitanje ali me zanima sto znaci ovo Preseljeno?
Moje isprike za pravopis
18.01.2012 | 12:15
Tema je preseljena iz iPhone podforuma u iOS podforum.
18.01.2012 | 13:01
Aha, a mi medicinari smo malo.... ! Uglavnom , sada su uspjesno brejkani i iPhone 4s i iPad 2 tako da bi JB trebao biti iza ugla.evo slika

www.redmondpie.com/ipad-2-untethered-jai...-on-ios-5.0.1-image/
20.01.2012 | 12:25
Jos jedan update. Sad je valjda to to! Corona A5 Jailbreak za iPhone 4s 5.0 i 5.0.1 i iPad 2 5.0.1

www.redmondpie.com/a5-untethered-jailbre...way-says-p0sixninja/
20.01.2012 | 19:07
KONACNO !!! Vani je Absinthe , JB ALAT! Samo za mac zasada
www.iclarified.com/entry/index.php?enid=19460
20.01.2012 | 22:11
Malo je guzva na greenpois0n site-u koji je nuzan za JB. Mislim da treba imati jos malo strpljenja i pricekati da prvi val zavrsi. Kad izbace Win verziju opet ce biti guzva.
20.01.2012 | 22:15
Evo me opet , ako sam dosadan molim da me moderator ošine. Naime dragi prijatelji izisao je alat zvani ABSINTHE.
Mozete brejkati sljedece :
iPhone 4S na iOS 5.0, 5.0.1 (9A405 and 9A406)
iPad 2 Wifi/GSM/CDMA na iOS 5.0.1
Zasad samo na Mac-u ali samo sto nije izasla verzija za Windowse. Prokleti Windowsi . U prilogu je video instrukcija za JB
Pozdrav svima od Clerica

www.redmondpie.com/jailbreak-5.0.1-ios-u...w-to-video-tutorial/
20.01.2012 | 22:25
Svakako preporuka da se uradi update na iOS 5.0.1 i sacuvaju SHSH jer ce vjerovatno apple izbaciti zakrpu.
20.01.2012 | 22:31
Da , svakako , slazem se sa Saintom , zato dok jos ima vremena poslusajte Sainta .
Postupak Jailbreak-a je vrlo jednostavan i zato sad gadno zavidim mac-ovcima.
Spoji se upaljen telefon na komp , upali Absinthe i pritsne dugme Jailbreak ! Ostalo ce on obaviti , iza toga se na springboardu pojavi ikona Absinthe koja se pokrene , obavi svoje i pretvori u svima nama dragu smeđu ikonu zvanu Cydia. I to je to ! pozz od Clerica
21.01.2012 | 00:22
Prije JBa obavezno odradite backup. Bas pod obavezno. Ja sam maloprije odradio JB i na iPadu 2 i odmah zatim na 4s, sve bez greske. Cak nije ni guzva na cydiji, odmah su mi odradjeni shsh za 5.0.1.
21.01.2012 | 00:26
Evo izasao i treci update ABSINTHE cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-mac-0.1.2-2.zip
21.01.2012 | 00:38
saint kaže:
Evo izasao i treci update ABSINTHE cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-mac-0.1.2-2.zip

S tim sam ja jailbreakao svoje uredjaje.
21.01.2012 | 00:56
Nadam se da ce i za Win ubrzo, znaci na mac-u sljaka? Gadovi.... )
21.01.2012 | 16:32
Nisam morao predugo cekati na punu SLOBODU na iPad 2 WiFi iOS 5.0.1.
Upravo sam uspjesno izvrsio JB koristeci ABSINTE sa cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-mac-0.1.2-2.zip

Sve prema uputama prijasnjih postova. Gotovo za cca 5 minuta. Vazno je napomenuti da je sve eventualne VPN konekcije koje koristite u normalnom radu potrebno obrisati prije JB-a kao i unlock passcode ako postoji.

Nakon prvog re-starta neke ikone su bile sive (Mail, Videos, Reminders), sve su normalno radile. Kazu da je to normalno i da se zna desiti nesto sa icon cache-om. Rjesava se respringom (instalacijom Cydia Springboard). U mom slucaju Cydia je sama stvar rijeslia prilikom inicijalizacije.
iFile, openSSH, Terminal i ostalo su vec tu.
Konacno normalan computer.
21.01.2012 | 20:42
Zanima me dali je netko probao napraviti JB preko command line interface-a za Win? Pretpostavljam da nije. Ja cekam da kafa zakuha i krecem sa postupkom. Kako mi Bog da!
Javim se sa rezultatima, nadam se pozitivnima
21.01.2012 | 22:59
The_Cleric kaže:
Zanima me dali je netko probao napraviti JB preko command line interface-a za Win? Pretpostavljam da nije. Ja cekam da kafa zakuha i krecem sa postupkom. Kako mi Bog da!
Javim se sa rezultatima, nadam se pozitivnima

Pozdrav..
jesi li uspio taj JB preko command line interface-a?
Ja sam laik u ovoj temi,a engleski je špansko selo za mene, pa tako se ne usudim???

Javi ako je sve proslo OK ???
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 24 minuta
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!