Problemi s Apple ID-om.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problemi s Apple ID-om.

20.05.2014 | 12:38
Postovanje!

Prije par mjeseci poceo sam igrati zynga poker i preko njega uplacivao zlatnike.
Medjutim, u tih 4 ili 5x koliko sam uplacivao zlatnike, niti jednom mi nije skinuta lova s racuna a zlatnici su mi uredno uplaceni.
Preko mbankinga sam provjeravao, ali lova mi nikad nije skinuta s racuna ili je rezervirana za naplatu.
Nakon nekog vremena isao sam updejtati aplikacije na App-u i svaki puta mi je onemoguceno updejtane ili download.
Od tada, znaci nista ne mogu skidati ili updejtati s App Storea.

Razlog: problem s karticom odnosno brojem bankovnog racuna!
Medjutim, s tom bankovnom karticom ja sasvim najnormalnije i dan danas kupujem preko ebaya.
Jeli itko imao ovakvih problema? Jer ocigledno je da je doslo do lapsusa zbog kupovine zlatnika.
20.05.2014 | 18:42
Ja bi se prvo javio Zyngi, da vide zasto nije naplaceno, a drugo odi do banke neka ti ona na salteru kaze malo bolje sto se moglo desiti...
20.05.2014 | 19:17
Radi neke greske u sustavu meni je trenutno apo store prakticki nema nikakve svrhe. Nevjerojatno
20.05.2014 | 21:14
to nije greska applea. ili je do banke, ili zyne, a vjerojatno sygne, jer je znalo biti bugovima u tim IAP aplikacijama pa se moglo kupovati bez da platis pravim novcem. to se tu nesto poremetilo. kazem, zynga, pa banka..
20.05.2014 | 23:20
E da, to zaboravih spomenuti. Isto se dogadjalo i mom frendu. Samo sta on nije kupovao zlatnike preko moba vec preko kompa. I isto veli da mu se znalo dogadjati da jednom dobije besplatno a drugi put mu naplati.
21.05.2014 | 07:13
Koristili ste debitne kartice? To su one s pinom, za bankomat. Ili kreditne (one s potpisom, odnosno CVC brojem za kupovinu preko interneta)?
21.05.2014 | 13:49
Koristio debitnu, s pinom za bankomat.
Konkretno, rijec je o Visa Electron Erste (kunski racun).
21.05.2014 | 17:32
Debitna ima puno kraći timeout. Prijavi kreditnu na apple id
22.05.2014 | 11:00
Nadovezao bih se na ovaj problem sa Apple ID.
Meni pokazuje ovo kad želim updateat.

ScreenShot2014-05-09at13.29.27.png

Kako ovo riješit. Hvala
22.05.2014 | 11:41
Tako da upišeš valjani AppleID i točan pripadajući password. Kao što ti kaže.
22.05.2014 | 11:49
A sto ako nemam kreditnu?
Imam samo ovu visu i maestro.
Dal npr mogu od staraca stavit br kartice u id i oce li ga prihvatit?
22.05.2014 | 11:53
Nedozvoljava mi uopće da upišem Apple ID u za to prdviđen prozorčić,
stoji taj koji je. Pass mogu upisivat ali nije valjan, kad ovo nije moj ID.
22.05.2014 | 11:54
A sto ako nemam kreditnu?
Imam samo ovu visu i maestro.
Dal npr mogu od staraca stavit br kartice u id i oce li ga prihvatit?

Ne znam, nisam probavao. Vjerojatno hoće, ako ti dozvole starci.
22.05.2014 | 11:57
guardianRi kaže:
Nedozvoljava mi uopće da upišem Apple ID u za to prdviđen prozorčić,
stoji taj koji je. Pass mogu upisivat ali nije valjan, kad ovo nije moj ID.

Otkud ti taj Mac, tko ga je prije koristio, da li si ikad na njemu imao i uredno koristio svoj AppleID?
22.05.2014 | 12:22
Sve uredno, kupljen nov u HR prije 2 god iMac 27', koristio uredno svoj ID i pass, nikakvih
problema, osim ovog.
22.05.2014 | 16:37
guardianRi kaže:
Sve uredno, kupljen nov u HR prije 2 god iMac 27', koristio uredno svoj ID i pass, nikakvih
problema, osim ovog.

A problem je otkad? Naime, meni to izgleda kao da si instalirao neki malware. Jesi li provjeravao promete na svojoj kreditnoj kartici koja ti je povezana s AppleID?

Da li si instalirao nešto s nekakvih warez ili sličnih stranica, odnosno radio nešto pa da te je u nekom trenutku upitao da mu utipkaš password od Mac OS admin account, a da nisi baš siguran zašto, ili da je to tražio povezano s instaliranjem nekog "drivera", playera, "plugina", nečeg tome sličnog?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 14 sati
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.57 Seconds

Provided by iJoomla SEO