adsl provjera brzine
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

adsl provjera brzine

06.02.2005 | 01:38
promijenio sam na onu srednju brzinu *bio sam pocetna prije, no nikako ne mogu testirati adsl, da tocno vidim kako brzo downloada ili uploada. t-com ima neke fileove za downloadanje 1, 10 i 100MB, ali to se u safariju samo skida, nigdje, sto mi sluzbenica t-coma tvrdi da na pc mogu vidjeti, nema podataka o vremenu i brzini downloadanja. Moze li se to kako na Macu, ili bar mimo t-coma?
06.02.2005 | 01:48
....pa probaj sa Mozillom, FireFoxom, Operom, IE, .....valjda neki od njih prikazuje i brzinu kojom downloada, ....... ili uzmi štopericu u ruke
06.02.2005 | 07:40
Firefox pokazuje brzinu, uaa za naš Safari, ne kužim zašto Apple ne napravi bowser kak spada, puno toga fali na njemu, zar je to tak komplicirano?!?! Appleu?!?! ili ih ne zanima?!?!,

oko 75KB/sec (između 74.6 i 75.6) je brzina downloada! Svinja mene No internet je spor(!), na surfanju se i ne vidi razlika, samo u downloadu je super! t-com je škrt na uploadu, kao što i duplo naplaćuje (onom tko uploada i koji downloada), a upload je stvarno premali! No i to bu se promjenilo s dolaskom darežljivijih kao i u drugim domenama! Inace test stranice su

www.t-com.hr/maxadsl/index_info_test.html
za znatiželjne!

Evo uz par informacija i neizbježnih par kritika, zna se!
06.02.2005 | 14:28
u safarijevom download prozoru jednostavno ALT+klik na stvar koja se downloada i dobiješ kojom brzinom skidaš. uaaaaa za neznalice i hura za apple.
06.02.2005 | 21:13
uaaa, ovaj huraaaaa za part... ovaj štrebere Hvala
  • link
  • Posjetitelj
09.02.2005 | 21:23
macbidouille.free-go.net/
Idi na ovaj URL i odmah ces imati stvarni pokazatelj brzine.
10.02.2005 | 09:12
Hvala, na zalost nije bas neka brzina kod mene 581.442, ne bi li trebalo biti 768.000, dakle dosta sporije od onog što plaćam(o)?!? Inace sad je 8 ujutro, ne bi trebala biti guzva, pa jos svi spavaju?!?!
12.02.2005 | 06:52
postoji li ovo na engleskom? mislim na taj site
12.02.2005 | 11:45
Firefox ima extension koji moze testirati brzinu. Test fileovi su po defaultu locirani u USA, ali se to moze promijeniti.

addons.update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application= firefox&version=1.0&os=OSX&id=178
14.02.2005 | 02:44
postoji li ovo na engleskom? mislim na taj site

Kako da ne
hardmac.com/
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 5 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, marioart, Riba, zedonija, Anonimci (637)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO