Starcraft II - LAN peticija!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Starcraft II - LAN peticija!

05.07.2009 | 02:06
www.petitiononline.com/LANSC2/petition.html

Potpište da Blizzard shvati da se ne mogu zezati sa Stacraft igračima!

Do sada se nakupilo 40 000 potpisa!

Naime, Blizzard je izjavio da će novi Starcraft biti bez LAN opcije! Igra koja se 95% vremena igrala u LAN-u! Izvlače se da to nije zbog para i da će igranje na Battlenetu biti besplatno, ali bez mogućnosti igre u lokalnoj mreži jer oni žele da se koriste "napredne Battlenet mogućnosti". My ass!

To je katastrofa za većinu LAN partija jer će morati imati pristup netu, a i svi oni koji imaju asinkroni DSL pristup (a to je većina) imaju problem - jer će se stvar početi daviti u uploadu, a da ne pričamo o mogućoj latenciji kada desetak igrača igra putem jedne linije! Ekipa u Australiji je posebno poludila jer su oni poznati kao zemlja s lošom internet infrastrukturom.

Ovako lošu stvar nisam čuo još od 3.0 updatea za iPhone...
05.07.2009 | 10:07
Ideš... Znači... čak... čekaj da zbrojim... 10 dana?
05.07.2009 | 13:37
Da, izgleda da u današnje vrijeme loši događaji dolaze vrlo brzo jedan za drugim! Ovaj je možda još ispravljiv... srećom ljubitelji ovog šaha 21. stoljeća nisu pasivni!

Oni koji razumiju važnost Starcrafta 2 složiti će se da je npr. ostavka Sanadera vijest za zadnju stranicu spram ovakve katastrofe koja bi u mojim novinama dobila cijelu naslovnicu!

Ljudima se životi se urušavaju nakon i samo mogućnosti da se takva tragedija dogodi, a neki su se već odrekli svega i zaputili u tibetanske samostane...
05.07.2009 | 14:37
Ispunio sam svetu dužnost i pozivam ostale da se potpišu! Long live SC II LAN parties!
05.07.2009 | 22:50
Evo riješeno. Ali ionako boli njih briga za ONLINE PETICIJE! Možda oni iz Sjeverne Koreje pošalju koji "test missile" brema Blizzard HQu
06.07.2009 | 03:12
Ne može im biti svejedno, to je igra za igrače, a oni su jasno pokazali što misle - možda je 50-ak tisuća potpisa malo za jedan Blizzard, ali neke manje kompanije bi se ubile da uopće prodaju nešto u 50,000 kopija...

Ja nisam u depresiji samo zato jer mi u firmi imamo sinkronu vezu (znači upload i download su jednako brzi) i vjerojatno će biti dovoljno brzo i ako ne naprave LAN opciju, ali mislim da će na kraju popustiti. Dobili bi gomilu reviewa gdje bi se to stalno ponavljalo kao mana...
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.07.2009 | 17:29
Jesu li krenuli preliminarni razgovori sa Algoritmom za ponoćnu prodaju i igranje?

Ono, barem da im se stavi buba u uho da bi mi pili i igrali se u ponoć u Virkaj&Ubodi
07.07.2009 | 23:35
Da bismo išta dogovarali prvo bi Blizz morao objaviti datum objave, a oni trenutčano još nisu pustili niti betu van...
08.07.2009 | 04:42
www.starcraft2.com/features/battlereports/3.xml

Ne znam kako sam preskočio treću demo utakmicu! Tko nije vidio - voila! Traje desetak minuta i vrlo je napeta!
12.07.2009 | 05:37
arstechnica.com/gaming/news/2009/07/the-...lan-play-matters.ars

Evo komentar ArsTechnice na ovu temu, a u međuvremenu se broj potpisnika peticije popeo na gotovo 54,000... Mnogi komentiraju da to nije Blizzardova odluka, nego da ih je stegnuo pohlepni Activision koji ih je preuzeo prošle godine.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 39 minuta
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO