F/A-18 Hornet
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

F/A-18 Hornet

17.08.2006 | 16:25
Ima li netko možda tu flight simulaciju za OSX?
Može i FA-22 Raptor.
17.08.2006 | 19:47
I ja bi
17.08.2006 | 22:20
To je dobro, ali i staro, ne znam da li su ikada napravili OS X verziju... malo bi bilo traljavo to vrtiti u Classic emulaciji...
18.08.2006 | 00:02
... ili u SheepShaveru
18.08.2006 | 00:40
dpasaric je napisao:
To je dobro, ali i staro, ne znam da li su ikada napravili OS X verziju... malo bi bilo traljavo to vrtiti u Classic emulaciji...

Jesu, Davore, F/A-18 Operation Iraqi Freedom.
18.08.2006 | 01:12
\" Iraqi Freedom\" - kako se zove ono kada je nešto sasvim kontra onome što ti se čini da znači ?
18.08.2006 | 01:35
hdogan je napisao:
Jesu, Davore, F/A-18 Operation Iraqi Freedom.

Ima li link za download ?
18.08.2006 | 02:03
Breed je napisao:
\" Iraqi Freedom\" - kako se zove ono kada je nešto sasvim kontra onome što ti se čini da znači ?

Zabluda
18.08.2006 | 02:24
... a ono kada se netko unatoč prisutnosti na netu kilavi i žica linkove ? Kako se to zove ?
  • EuCryL
  • Posjetitelj
18.08.2006 | 02:35
Breed je napisao:
\" Iraqi Freedom\" - kako se zove ono kada je nešto sasvim kontra onome što ti se čini da znači ?

jel bi to bilo spajanje nespojivog - oksimiron?
18.08.2006 | 02:37
upravo
ali mislim da je -moron
18.08.2006 | 02:43
EuCryL je napisao:
Breed je napisao:
\" Iraqi Freedom\" - kako se zove ono kada je nešto sasvim kontra onome što ti se čini da znači ?

Oksimoron grč. (oxys = oštar + moron=tupoglav)
Stilska figura kada se duhovito spajaju dva protuslovna pojma. Na pr: živi mrtvac, pametni blesan, pošten lopov.

ps, Ovo sam izvukao iz Klaićevog rječnika.
18.08.2006 | 02:46
Breed je napisao:
... a ono kada se netko unatoč prisutnosti na netu kilavi i žica linkove ? Kako se to zove ?

Lijenčina ?
18.08.2006 | 03:24
Je li bi više volio biti lijevak ili ljevak ? )))))))))
18.08.2006 | 04:05
Breed je napisao:
Je li bi više volio biti lijevak ili ljevak ? )))))))))

Jedno od ta dva napola jesam
18.08.2006 | 16:36
EuCryL je napisao:

Stvarno si genijala EuCryL
19.08.2006 | 20:19
Da li je netko probao X-plane za mac osx?
  • EuCryL
  • Posjetitelj
19.08.2006 | 21:18
Sve se fino poklopilo..

dakle, oksimoron.. tipfeler uzrokovan dugim noktima na desnoj ruci.. nije razlog seksualne orijentacije, već dirkanje gitare..

Bez obzira što sam LJevak, sviram kao dešnjak pa eto, češće će bit tipfelera od 6ZHN pa nadesno zbog kore spomenutih noktića

ps. sad bi ovo trebao dodati na temu Warcrafta, ali mi se ne da pa ću tu onako usput reć kako bi ja bio jako sretan da STO bude napravljen i za OS X.. (STO - Star Trek Online)... oh yes..
20.08.2006 | 15:30
EuCryL je napisao:
Sve se fino poklopilo..
dakle, oksimoron.. tipfeler uzrokovan dugim noktima na desnoj ruci.. nije razlog seksualne orijentacije, već dirkanje gitare..

Bez obzira što sam LJevak, sviram kao dešnjak pa eto, češće će bit tipfelera od 6ZHN pa nadesno zbog kore spomenutih noktića

Ok, akustična gitara je u pitanju?
22.08.2006 | 05:19
morfnaom je napisao:
Da li je netko probao X-plane za mac osx?

Jeli to fighter ili civilni?
22.08.2006 | 18:22
mislim da ima i jednih i drugih. koliko sam gledao na internetu (www.x-plane.com/about.html), uglavnom su civilni... lijepo je sto ima ligh planes, pa i velikih civilnih aviona... mislim da ima i nesto borbenih, ali ne znam da li postoje scenariji borbi ili je samo let u pitanju, tj da se radi samo o letackoj simulaciji....
cijela igra je multi-platform (linux, win, osx) i koliko sam vidio cini se da ima plane makere, pa postoji velika baza aviona koju postavljaju korisnici....
22.08.2006 | 21:09
hdogan je napisao:
I ja bi

free-game-downloads.mosw.com/abandonware...mulations/games_f_h/
22.08.2006 | 23:13
Frane je napisao:

Ajme, oprosti, ovo je za PC.
Ako nađeš koji link za full verziju, javi
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 12 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

accom, Borisone, dperec, Riba, robee, rusty, zvone, Anonimci (1204)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.37 Seconds

Provided by iJoomla SEO