Pozdrav drustvo!
Evo i moje prve poruke na Jabucnjaku. Dosao sam sa MacSerbia foruma i drago mi je da nas ima jos. Ako vas i dalje zanimaju Heroes III i IV ja sam ih nedavno nabavio obe, kao i jos ponesto pa mozemo menjati!
Nesto mi privatne poruke ne funkcioniraju kako treba pa mi ne preostaje drugo... Javi mi se na:
spidi_kinetikMONKEYATCYCLONEyahoo.com (naravno MONKEYATCYCLONE==@).
Pozdrav svima!
Novi sam korisnik Mac eacunala pa ako tko ima igre za OSX bio bih presretan da mi ih sprzi i posalje (Ja placam postarinu) ili proda, ako su original.
Imam heroes III ali ih ne mogu pokrenuti jer mi trazi 'classic' posto sam pocetnik sto se mac-a tice molim pomoc,a skinut ih se moze na www.torrentreactor.net kao i mnoge druge igre za mac;)
drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas
ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela?
Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja.