Dodatni RAM za moj Mac
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Dodatni RAM za moj Mac

15.10.2018 | 17:15
Naravno da je ista stvar. Frekvencije su 3200/3 MHz, 4000/3 MHz, 4800/3 MHz, dakle 1066,666..., 1333,333... i 1600 MHz.
16.04.2019 | 21:43
Trebam savjet oko nadogradnje 24-inčnog iMaca-a s početka 2008. Planiram kupiti SSD disk od 500GB pa me zanima koji da izaberem, tj, koje su opcije. Također bih htio nadograditi i memoriju, trenutno imam 2x2 GB 800 MHz DDR2 SDRAM pa trebam savjet-preporuku da li je to moguće i s kojom memorijom. Malo mi je hitno…

Pozdrav,
16.04.2019 | 22:33
Moj bi ti savjet bio da sve što ti treba potražiš na macupgrade.eu jer nude proizvode specifično testirane i potvrđeno funkcionalne na točno odabranom modelu Maca.

Naručeno ti stiže poštom isti tjedan, ako naručiš i platiš u ponedjeljak, inače najkasnije idući tjedan.

macupgrade.eu/catalog/imac-ssd-flash-ima...8-c-124_340_350.html

macupgrade.eu/catalog/imac-imac-early-2008-c-218_226_231.html
17.04.2019 | 07:37
Na tom modelu ako uzmes ladicu umjesto optike neces dobiti punu brzinu. Jedino da uzmes kablove i ides direktno sa ploce. Zna zezati i senzor temperature
17.04.2019 | 10:30
Na Macu 2008 senzor temperature? Tako star model? Ne znam na iMac, ali na Miniju 2010 ako izvadiš neki senzor temperature, on ga jednostavno ignorira.
17.04.2019 | 22:05
Hvala!
17.04.2019 | 22:07
Hvala na preporukama! Ynači, kupovina nekog SSD-a kod nas - npr Samsung EVO ili Pro, ili neki Intel, nije opcija?
17.04.2019 | 22:08
Maca mi prevrnula pelinkovac na tipkovnicu, pa sad koristim ovu za windowse... zy...
17.04.2019 | 22:10
saint kaže:
Na tom modelu ako uzmes ladicu umjesto optike neces dobiti punu brzinu. Jedino da uzmes kablove i ides direktno sa ploce. Zna zezati i senzor temperature

Hoće li bar biti brži od originalnog Hitachi-ja?
17.04.2019 | 22:18
drazenp1706 kaže:

Hvala! Ima tih sajtova očito...
17.04.2019 | 22:19
smayoo kaže:
Moj bi ti savjet bio da sve što ti treba potražiš na macupgrade.eu jer nude proizvode specifično testirane i potvrđeno funkcionalne na točno odabranom modelu Maca.

Naručeno ti stiže poštom isti tjedan, ako naručiš i platiš u ponedjeljak, inače najkasnije idući tjedan.

macupgrade.eu/catalog/imac-ssd-flash-ima...8-c-124_340_350.html

macupgrade.eu/catalog/imac-imac-early-2008-c-218_226_231.html

Hvala! Još me zanima da li stvarno ne mogu dobaciti više od 6GB memorije na njemu (OWC site...).
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 17 sati
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds