s ugradjenom karticom ethernet 100, ostalo znate... prošao 150 000 km, korišteni originalni toneri, redovna izmjena ulja i servisi, prvi vlasnik, itd.
Ponude može na mail. Hvala.
Besplatno?
Ne kuzim, prodavati barem desetljece star laserski pisac isto je kao i prodavati koristenu cetkicu za zube.
Pokloni strojcek Caritasu. Jer novi mos kupit za nikakve pare.
Da, ali ovaj će i dalje radit kad već svi noviji budu odavno u smeću... znalci znaju da je to mercedes među printerima, nešto najrobusnije što je hp ikad napravio!
Ma sve je to okej, ali tko ce me natjerati da ponovno koristim paralelni port? Sad, u 21. stoljecu kad printeri imaju USB 2.0 i Firewire?
Darivanje Caritasu oslobadja dusu i cini covjeka sretnim. Dobar je to pisac, ali za stara racunala.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva