ja sam instalirao par komada u PCe... no vrijeme je prekratko da ti kazem neke znacajnije dojmove osim da przilice rade ok, prze sve zivo na sve medije koje sam imao prilike vidjeti i da trenutno na njih nema prigovora osim buke ali ja sam picajzla po tom pitanju... jos nesto.. ne znam kakve su sa dual layer medijima (preskupi mediji) pa se ogradjujem od tog dijela...
Ma nisam, sav sam na iglama, jer su mi rekli da trebam kupiti Pioneer, jer je bolji s Macom i da NEC jako ruži, a znaš da mi je to dosta važno! Već sam bil u dućanu kupiti 108, no nigdje je više nema!
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva