DVD przilica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

DVD przilica

25.11.2004 | 23:08
Jel se moze u iMaca G4 800 ugradit neka druga przilica unutra osim DVR-104? Malo me zivcira sto je toliko spora. Ima ih hrpa za kupit, ali sve su za pc towere, odnosno sa onim gumbicima naprijed, i mislim da ne bi stale unutra. bilo bi mi doista prakticno da je van, s obzirom da mi je stol ionako prepun raznih diskova, a jos jedna kutija vani mi netreba.

vuk
25.11.2004 | 23:13
Može, ....unutra je "obična PC pržilica", ....samo je ispred maska od iMaca...
25.11.2004 | 23:17
a otvara se preko tastature? znaci unutra ide bilo koja?
26.11.2004 | 03:35
Da, ali provjeri prije da je Apple podržana, bit će lakše. Pioneeri su najbolji izbor.
26.11.2004 | 16:05
Pioneer it is. Mislio sam DVR-108. javljam se nakon ugradnje

vuk
28.11.2004 | 10:05
Pioneer it is. Mislio sam DVR-108. javljam se nakon ugradnje ..

Hoce li ti nova przilica stvoriti jos vise topline u kucistu? Valjalo bi provjerit, jerbo su iMacovi osjetljivi na visak topline, cak i gotovo zanemariv visak ...
28.11.2004 | 11:55
znam da su dosta osjetljivi na to. to me najvise brinulo kad sam ugradjivo hard od 200 gb. ugredio sam ga prije nekih pola godine i radi ok. sta ce nova przilica proizvodit puno vise topline?

vuk
28.11.2004 | 14:59
Ja sam u iMaca 800 stavio DVR-107D i sistem radi kao da je oduvijek unutra... Nema razloga da sa 108 bude drukčije
01.12.2004 | 11:51
Jo sjedno pitanje.

kad izvadim 104 van i stavim 108, jel mogu 104 stavit u neko eksterno kuciste pa ga usb/om spojit na stari iMac? vidio sam da ima samo usb 2.0 i firewire kucista. jel postoji uopce za usb 1.0, tj. je li to uopce moguce?

vuk
01.12.2004 | 12:06
USB1 je prespor za to.
01.12.2004 | 12:15
damn. nema nikakvog nacina da to spojim na mac koji ima samo usb1? ni nutarnju zamijeniti nekako. bilo bi fora fda mi sestra moze gledat dvd u svojoj sobi, a da nemora svaki put dolazit do mene.
01.12.2004 | 13:50
problem mi je u tome kaj mi cd tray koji je unutra polako rikava, pa bi ga zelio zamijeniti necim boljim. po mogucnosti nekim combo driveom, ako vec nemoze super iz mog iMaca
03.12.2004 | 01:29
damn. nema nikakvog nacina da to spojim na mac koji ima samo usb1? ni nutarnju zamijeniti nekako. bilo bi fora fda mi sestra moze gledat dvd u svojoj sobi, a da nemora svaki put dolazit do mene.

Jesi gadljiv na FireWire?
Ako jesi, rijetka si zvjerka, jer takvih jos nisam vidio.
Ima krasnih i jeftinih FW kucista od 5,25"
03.12.2004 | 01:50
ma obozavam firewire. mislim da je to jedan od boljih izuma u svijetu racunala, ali ako uspijes spojiti fw kuciste na rev d iMaca svaka ti cast
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 2 minuta
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.51 Seconds

Provided by iJoomla SEO