Novi Magic Mouse
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Novi Magic Mouse

• pichita
  • Posjetitelj
18.12.2009 | 11:26
Bok Skvadro!
Zanima me da li netko zna kako i gdje doci do novog Magic mousa...imao sam najbolju namjeru kupiti ga i uputim se preko u Trst kao imaju oni ..svugdje isto tuga i zalost prodavaju se samo uz novi iMac a ostalo po narudjbi sve na kapaljku,kao oni su u Evropi hahah.
Ima li kod nas koji nabavljac da ima toga na polici dojdes i kupis....rjetkost no ko ne pita??
I to je to...
Pozdrav svima
18.12.2009 | 14:46
A ne znam, najbolje da naručiš preko Apcoma, ne bi trebao puno čekati.
18.12.2009 | 15:17
Nema ih uopće kod nas i čeka se dugo.
18.12.2009 | 15:40
Ja prije par tjedana ušetao u iStyle i kupio.. nazovi i pitaj dal imaju
18.12.2009 | 23:19
ja ga narucio prije dvije sedmice i tek ce u januaru doci.
19.12.2009 | 11:17
heheh ja baš kupio prije 3tjedna dok je još bilo zaliha predobar miš...još je bolji kad se otključa monomentum scrolling u leopardu...feature ostavljen samo za snow leopard.
19.12.2009 | 11:58
Sad mene zanima koje baterije da uzmem.I uzet cu i onu wireless tastaturu(tipkovnicu) samo prvo cekam mis da mi dodje.
19.12.2009 | 14:45
Ušetao sam četiri dana prije Mike u iStyle u Cityone i ništa, nada... Pa kad mi je srećkovič rekao da ga sada (tada) ima, tjedan dana poslije sam ga i pokupio.
19.12.2009 | 14:55
Trajanje baterija je katastrofa. Tko ga intenzivnije koristi neka ne računa na duže od tri tjedna. Nadam se da će Apple shvatiti da bi mnogi rado Magiju, ali sa starom dobrom žicom!
19.12.2009 | 16:44
U tome svemu nije mi jasna jedna stvar. Već sam se nagovarao da to i napravim, ali ne dođe na red.
Za prvoga Mighty jer novog još nemam. Dakle, punjač na koji bi ga odložio dok ne radim s njim. Nije neka velika nauka, samo se treba malo potruditi. Onda otpada zamjena baterija, ili stavljanja u poseban punjač. Ovih zimskih/dugih dana primit ću se posla. Kad/ako napravim prikažem kako je ispalo.
Bok !
19.12.2009 | 16:47
jzelko mogao bi i dobru lovu zaraditi.
19.12.2009 | 16:52
A što piše u papirima od miša? Je li predviđen za punjive ili za alkalne baterije? Ako je predviđen za alkalne, nije ni čudo da se punjive brzo "potroše" jer imaju niži napon. Alkalni članci su 1,5 V, a punjivi 1,22 V nominalno. Dakle, već 10% ispražnjena punjiva baterija ima toliko nizak napon da nešto što je dizajnirano da radi na alkalne baterije više ne funkcionira.
19.12.2009 | 17:39
Nije definirano, barem ja nisam našao osim da idu baterije AA. Ovisi od proizvođača baterija i kapaciteta , neke traju duže od drugih. Punjive su mi trajale od 20tak do mjesec dana, a obične od 2 do 3 mjeseca. Ako miša stavim u/na punjač svaki dan ili dva tri dana onda traju dok ne crknu, tj nekoliko stotina ili tisuću punjenja (teoretski) i zaboraviš na baterije. To bi se dalo izvesti i za tipkovnicu. Treba se samo primiti posla !
19.12.2009 | 22:00
Ili su mogli jednostavno ostaviti - zicu.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 3 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, marioart, skunic, temeljnik, tino1, Anonimci (472)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO