neznam da li se to uopće može napraviti
imam 2 miša, žičanog i bežičnoga. kako sam bio dugo u bolnici oni sve lošije rade...
ima li načina da se očiste i slično ili moram izmisliti novce za novi?
Mighty Mouse se čisti tako da se okrene naopako i s krpicom koja ne pušta vlakna (ja koristim krpicu s mikrovlaknima) se čisti kuglica u svim smjerovima.
Ovaj miš se može i rastaviti, ali za to treba odlijepiti rubnu plastiku s donje strane. Pošto se kuglica nalazi na vrlo sitnim rolerima treba voditi računa da se prilikom demontaže ne izgube. Nakon čišćenja plastiku treba zalijepiti nazad. Ovo ne bih preporučio, kao što ne bih preporučio upotrebu bilo kakvih tekućina za čišćenje.
Meni se suha krpica pokazala kao najbolje rješenje.
S donje strane, na rubnoj plastici, nečistoća se jednostavno ukloni vlažnom krpicom.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva