2 TB hard kod nas?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

2 TB hard kod nas?

25.03.2009 | 21:45
Trebaju mi dva diska po 2 TB, ovi novi od WD-a. Ventex ih ima u cjeniku, ali ne mogu mi reći rok isporuke. Da li je možda netko naletio da ih negdje ima na lageru? Tnx!
25.03.2009 | 23:47
Mislim da imash u vemil-u.
26.03.2009 | 00:08
Nemaju, uopće ne drže WD, a oni trenutno jedini imaju disk od 2 TB, ALI hvala iz drugog razloga - našao sam kod njih Seagate od 1.5 TB za samo 1135 kn?! Čini mi se kao sjajan odnos kuna/gigabajt. To bih mogao uzeti sebi doma za skladište filmova...
26.03.2009 | 00:40
Pretpostavljam da su to oni filmovi koje imaš namjeru pogledati u onom životu poslije idućeg?
26.03.2009 | 01:15
Mislim da cijelo današnje društvo ima problem prezasićenosti sadržajima. Ja zbilja BIRAM sadržaje - ono ako film nema barem 7 na IMDB-u ne želim ga niti uzeti, serije moraju biti provjereno dobre itd... a zadnjih godinu dana je počela i navala HD sadržaja. Serija od BBC-a u HD-u i ode 20-30 giga u šutu. E sada, moj je problem što ja niti to najprobranije, dakle kremu od kreme, ne stignem pogledati, pa mi se samo gomila na diskovima, a žao mi brisati. Da ne bude zabune, ne čuvam stvari kada ih pogledam (osim izuzetno). Dakle, uzmem, pogledam, pobrišem. I opet je malo prostora. Zapravo, mislim da sam stvari držao pod kontrolom do dolaska HD-a... no sada...
26.03.2009 | 01:21
Nije ti HD "dosao" vec si ga svjesno pustio u kucu.
Neko vrijeme su mi ljudi non stop uvaliljivali filmove i serije, to bi stajalo na disku godinu dana i onda bi ih obrisao. No odlutali smo s teme...
26.03.2009 | 02:25
Normalno da sam ga pustio kada je odličan - npr. Planet Earth seriju od BBC-ija pogledati u HD-u je zbilja doživljaj.
26.03.2009 | 09:47
@dpasaric kako vemil nema WD? Pa ja sam sebi kupio WD u vemilu. Da li ti je netko na telefonu rekao da nemaju? Probaj chipoteku, mislim da imaju najbolje cijene, tako mi je u sjećanju.
26.03.2009 | 09:53
U vemil-u ima WD 2TB, tako barem pise u cjeniku.
26.03.2009 | 14:05
dr.faust je napisao:
U vemil-u ima WD 2TB, tako barem pise u cjeniku.

Davor ne misli na eksterni disk jer to je jednini WD u vemilu od 2 TB.
26.03.2009 | 14:06
dpasaric je napisao:
Normalno da sam ga pustio kada je odličan - npr. Planet Earth seriju od BBC-ija pogledati u HD-u je zbilja doživljaj.

A kakav je tek dozivljaj izaci iz kuce i pogledati je u native rezoluciji!
26.03.2009 | 14:09
Je, uistinu jest, to sam i ja pomislio. Ali fakat je da čak i uz neograničeno financiranje nije jednostavno u jednom životu vidjeti sve lijepo što na našoj planeti ima, zar ne?

A ja sam bio na svim kontinentima osim Afrike. Taman toliko da budem svjestan koliko ljepote na svijetu ima koje nismo svjesni.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 13 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa