ja kupio moj sa pantherom i instalirao tigra i dalje mi ostao na 5.2.2f5. patches sa neta nisam skidao jer su stariji. a na netu ni nema za skinut firmware koji imam. ?. sada je stabilno,ali prije je na pantheru radilo ko ku*** na svim verzijama. ima netko da je updateo?
mene ne brine.pitam da li nekog brine? ako pogledas version tracker ili macupdate i vidis komentare o firmwareu, i recimo da ti G5 ne radi bas tako dobro ni nakon software updatea,onda znas sta slijedi. i onda bi i ti bio jedan od tih nesretnika. a ja se drzim one stare da ne diraj dok radi. i tigra sam stavio samo jer panther nije za G5 i radi ko ku***, a od njegovih novih funkcija ne koristim ni jednu operativnu.
Uopće mi nije jasno o čemu pričaš kada govoriš da Panther ne radi dobro na G5. Panther na G5 radi zaista super-pouzdano. Održavam 4 komada - u firmi i doma i donedavno su svi bili na Pantheru, a i sada su neki još na Pantheru i sve radi bez ikakvih problema.
da.kako koji. valjda im mora i system i firmware biti pogodjen.neki firmwarei sa neta se ne mogu ni instalirat na neke masine za koje jesu.mislim mene zaboli,sada radi ko sat,ali prije tigra kernel panic mi je bio visednevni prijatelj.nije bas neka fora
tigra sam stavio samo jer panther nije za G5 i radi ko ku***, a od njegovih novih funkcija ne koristim ni jednu operativnu.
Ja imam Panther otkada na G5 i sve je solidno. Ti si imao neki culprit definitivno, jer nije normalno imati kernel panic u pola godine, kamoli svaki dan
Mogu reći da ga na G5 još nisam vidio. Mislim da je jednom jedan u firmi bio roknuo KP, ali bilo je nešto bezobrazno s naše strane u pitanju - mislim da smo tijekom instalacije updatea sistema odspajali FW diskove ili tako nešto...
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima