MBPro tekućina po tipkovnici
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MBPro tekućina po tipkovnici

15.11.2018 | 19:56
Pažljivo oko će odmah primjetiti da se na tipkovnici uglavnom pišu hrvatske riječi.
15.11.2018 | 21:11
@riba

Ne bih se složio.
Hrvatske diakritke vlasnik koristi samo prosječno često, ali ni približno kao ove tipke koje su po rubovima prljave, ali po sredini ispolirane do sjaja od česte upotrebe.
15.11.2018 | 21:21
Bilo kako bilo, znamo da uopće ne koristi funkcijske tipke
15.11.2018 | 21:29
... a da mu tipka 'Q' negdje ispadne, ne bi ni primijetio.

16.11.2018 | 17:53
m@xym kaže:
@riba

Ne bih se složio.
Hrvatske diakritke vlasnik koristi samo prosječno često, ali ni približno kao ove tipke koje su po rubovima prljave, ali po sredini ispolirane do sjaja od česte upotrebe.

Ali obrati pažnju na Q, W, X i Y.
16.11.2018 | 18:56
Riba kaže:
m@xym kaže:
@riba

Ne bih se složio.

Ali obrati pažnju na Q, W, X i Y.

16.11.2018 | 20:33

Fakat, te tipke kao da su s neke druge - potpuno čiste tipkovnice. Ono, izbaci uljeze...
17.11.2018 | 10:20
Skoro gotovo, još ću sutra malo a alkoholom (96%) i vatom. Imam kolegu dijabetičara, pa je sav pribor za čišćenje mukte...kak se veli u svakom zlu, nešto dobro

17.11.2018 | 10:28
Lijepo...

... da se to još bolje očistiti, ali ako ti je previše odjednom, ponovi postupak alkoholom za tjedan dana i onda samo tu i tamo lagano prebrišeš i nikad više nemoj dozvoliti da ti tipkovnica bude onakva, ne zato kaj je grozno izgledala nego zato kaj nije zdravo

EDIT:
E da, jesi li probao da li radi?
17.11.2018 | 11:22
I ja sam dijabetičar, nažalost na inzulinu

Evo, sinoć je stigao Magic mouse 2, a Magic keyboard i Apple TV dolaze za desetak dana, nije bilo na stanju.
Prilozi:
17.11.2018 | 12:12
drazenp1706 kaže:
I ja sam dijabetičar, nažalost na inzulinu

Evo, sinoć je stigao Magic mouse 2, a Magic keyboard i Apple TV dolaze za desetak dana, nije bilo na stanju.

@Bertone, sve radi za pet. Onu prvu jedinicu sam uništio s previše tekućine za staklo...tak da sad znam kako treba s tim

@drazenp1706, nije to ništa tragično.Taj kolega s drugog foruma, koji mi je dao sve isto je na inzulinu, već 15 g. Drži se svih propisanih regula i najnormalnije funkcionira, ponekad si čak i malo popije u umjerenim količinama, za neke prigode. Imao sam i jednog kolegu s sličnim problemima, koji nije mogao bez alkohola i hrane koja njemu paše. Govorio je "tko ga hebe, neka krepam ako nemogu jesti i piti što ja želim " Onda su mu prvu nogu odrezali, pa je išao s štakama u birtiju, a kad su mu odrezali i drugu nogu, onda je samo primao posjete svojih "pajdaša" i brzo je otišao na vječni počinak.

Hoću ti reći, da to nije nekakva teška bolest ( najčešće je nasljedna ili uzrokovana nekim stresom ) s kojom nebi mogao najnormalnije živjeti i nadživjeti mnogne nas, ako se budeš svojih pravila pridržavao...živio ti meni
17.11.2018 | 12:27
@cariblanco - hvala na lijepim željama! Nemam naviku konzumirati alkohol, no znam da je pivo primjerice ubitačno za dijabetes. Volio sam, i volim papati, a povišeni šećer mi je dijagnosticiran par godina nakon završetka nesretnog stradavanja u domovinskom ratu. Mišljenja sam da nije do stresa, već do mog hedonističkog pristupa hrani. A sada više ne ide tako, sve se mjeri, sve na vagu, no bitno da je bolest pod kontrolom.

Da ne skrećemo s teme, koliko je stara tvoja tipkovnica, i da li je to prvi model Magic keyboard-a ili je to Magic keyboard 2? Pitam zbog tipki za smjer, tzv. kursorskih tipki. Vidim da postoje dvije varijante, jedna s manjim (tvoja) i jedna s većim kursorskim tipkama. Navodno da novi model ima ugrađenu bateriju te da se puni putem Maca, a u stari idu klasične baterije.
17.11.2018 | 13:02
Drago mi je da je sve pod kontrolom Da pivo je najgore, ali malo crnog vina, tu i tamo nije na odmet.

Tipkovnica je dvojka s ugrađenom baterijom i jako sam zadovoljan s njom. Punim je možda svaki mjesec ili dva, ovisi koliko tipkam i dal sam doma. Još da je tad bila siva, ziher bi nju uzeo
  • Daddo
  • Posjetitelj
17.11.2018 | 13:08
Dvojka, skoro pa ista. I lightning konektor za punjenje.

Dnevno u prosjeku korištenja 4 do 5 sati. Punjenje jednom mjesečno. Miš jednom u 3 tjedna (magic mouse 2).

Volio bih vidjeti koliko bi mi, i da li, trackpad bio koristan, odnosno korisniji od miša.
17.11.2018 | 13:14
Kaj je ova slika "ista" s neta ili se ti pripremaš za izbjeglice
  • Daddo
  • Posjetitelj
17.11.2018 | 13:20
jok... vježbam tajlandski... za izbjeglice sam spreman.

Moj Mini je došao s Tajlanda skupa s mišem i tipkovnicom. Ipad 2 je iz Kanade, iz Japana je nešto kablova, jedino je 5s kupljen u HR. ATV 4K je također s Tajlanda (zapravo mislim da je on iz Burme).

Airpodsi i beats sluške su kupljene u HR.
17.11.2018 | 17:46
Daddo, neke stvari ne dozvoljavam, niti u šali.
  • Daddo
  • Posjetitelj
17.11.2018 | 21:18
Pošteno smayoo.

Zaboravio sam ipad pro 9.7 ženin i iphone 6s plus, također kupljeni u HR.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 12 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Riba, skunic, tino1, Anonimci (619)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO