Nedavno sam radio dva logoa za jedan letak,... ako je logo u vektorima, veličina je nebitna, ako je jpg, bmp, png ili nešto četvrto, bolje je napraviti novi od nule,... u vektorima, naravno
Reklo bi se da je taj logo autorsko djelo, a i zaštićena robna marka. Ako je tvoj prijatelj u nekom poslovnom odnosu s tom firmom, onda vjerojatno ima i ugovorno pravo na korištenje tog loga pa je onda najjednostavnije da od njih traži da mu pošalju logo u vektorskom formatu kojeg onda možeš doraditi.
Ako mu se jednostavno svidio pa ga želi pokrasti, skreni mu pažnju da je to krađa.
Ima ovdje puno ljudi koji od toga žive. Vjerujem da bi za primjeren iznos novca to napravio - svatko od njih. Vjerojatno će ti se javiti netko od njih na PM pa ih lijepo poveži sa svojim prijateljem, neka mu daju ponudu.
Nje mi jasno, oboje znate daje tuđi logo, da se ne smije koristiti, sve jedno bude iskoristio logo za firmu. To je ili jadno ili očajno. Teško dabuš našel nekoga tko od takvih stvari živi, a da ti i napravi plagijat logo. Možda fušer ili netko tko je očajan.
Inaće ilegalno korištenje i poticanje na korištenje nije u duhu ovog foruma.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva