Nedavno sam radio dva logoa za jedan letak,... ako je logo u vektorima, veličina je nebitna, ako je jpg, bmp, png ili nešto četvrto, bolje je napraviti novi od nule,... u vektorima, naravno
Reklo bi se da je taj logo autorsko djelo, a i zaštićena robna marka. Ako je tvoj prijatelj u nekom poslovnom odnosu s tom firmom, onda vjerojatno ima i ugovorno pravo na korištenje tog loga pa je onda najjednostavnije da od njih traži da mu pošalju logo u vektorskom formatu kojeg onda možeš doraditi.
Ako mu se jednostavno svidio pa ga želi pokrasti, skreni mu pažnju da je to krađa.
Ima ovdje puno ljudi koji od toga žive. Vjerujem da bi za primjeren iznos novca to napravio - svatko od njih. Vjerojatno će ti se javiti netko od njih na PM pa ih lijepo poveži sa svojim prijateljem, neka mu daju ponudu.
Nje mi jasno, oboje znate daje tuđi logo, da se ne smije koristiti, sve jedno bude iskoristio logo za firmu. To je ili jadno ili očajno. Teško dabuš našel nekoga tko od takvih stvari živi, a da ti i napravi plagijat logo. Možda fušer ili netko tko je očajan.
Inaće ilegalno korištenje i poticanje na korištenje nije u duhu ovog foruma.
drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec
drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu
BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor
Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta
hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]