Natječaj za ovitak - Re br. 19
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Natječaj za ovitak - Re br. 19

19.10.2010 | 13:19
Tema
Grafičko rješenje ovitka časopisa Re.

Opis teme
Dizajn ovitka 19. broja.
U ovitak ulaze prednja korica (naslovnica), stražnja korica i hrbat te unutrašnjost korica.
Format časopisa je A5 (148 x 210 mm).

Propozicije
Dizajn je slobodan (ne postoji tema broja), ali mora sadržavati sljedeće informacije i elemente:

naslovnica
- logo
- trenutni broj (19)
- godina (10.) i datum izdanja (prosinac 2010.)
- cijena (15 kn)
* logo časopisa mora biti cjelovit, prepoznatljiv i vidljiv; nisu dopuštene nikakve transformacije ni preinake, osim promjene boje (u svrhu uklapanja u ovitak); ukoliko vam je potreban logo u nekom drugom formatu, javite nam se pa ćemo vam ga poslati

hrbat
- logo
- časopis za umjetnost i kulturu
- broj
- datum izdanja

stražnja korica
- logo
- www(.)casopis-re(.)net
- info(a)casopis-re(.)net
- © Udruga parNas, 2010.
- bar-kod + ISSN 1333-4905

unutarnje korice
- prednja unutarnja: slobodan dizajn uz obavezno naveden opis imena časopisa: re /lat/ prefiks koji označuje: obratno, ponovo, iznova
- stražnja unutarnja: slobodan dizajn

Sve dosadašnje naslovnice možete vidjeti na gore navedenoj web stranici časopisa.
Primjere čitavih ovitaka možemo vam na zahtjev poslati mailom.

Trajanje natječaja
Od 18. 10. do 21. 11. 2010.

Nagrada
Honorar u iznosu od 600 kn dodjeljuje Udruga za umjetnost i kulturu parNas.

Napomena
Ukoliko ne bude ponuđeno zadovoljavajuće rješenje zadržavamo pravo odustajanja od obaveze proglašenja pobjednika.

Slanje radova
Molimo da prijedloge vizualnih rješenja šaljete u JPG formatu na mail: info(a)casopis-re(.)net (količina nije ograničena).
Nakon odabira pobjednika, autor će nam poslati rad u vektorskom formatu.

Hvala.

Uredništvo
19.10.2010 | 20:55
Ne mogu ne primijetiti da nakon zadnjeg natječaja (koji si također ovdje oglasio) nisi objavio nikakve rezultate, pa čak ni izjavu o odustajanju od odabira pobjednika.
19.10.2010 | 22:27
Toliko o mojoj "neozbiljnosti".
www.jabucnjak.hr/forum/grafika/51325-nat...ovitak-casopisa.html
19.10.2010 | 22:51
@smayoo - nije mi, iskreno palo na pamet da bi to na takav način trebalo izvesti, obavijestio sam sve sudionike natječaja o ishodu. šta da ovdje zalijepim odabrani ovitak, na to si mislio?

@dražen - ne kužim na šta ciljaš upirući prstom na prošli natječaj. na to što nisam stavio "rezultat" ili...?
19.10.2010 | 23:10
@ Finn
Mislim da se to odnosi na ono što je smayoo napisao. Kad si već ovdje objavio, bar zatvori s rezultatom, ma kakav bio!
19.10.2010 | 23:13
Finn, kako ti je palo na pamet da ovdje objaviš natječaj, a nije ti palo na pamet da ovdje objaviš rezultat? Pa nije da su to plaćeni oglasi pa da si morao platiti još jednom za objavu rezultata... A čak i da jest tako - za svaki javno objavljen natječaj se i rezultati objavljuju javno.

No, dobro, da ne šiljimo... Vjerujem da se radi samo o propustu. Da, mislim da je primjereno da ovdje objaviš odabrani ovitak i ime pobjednika (ili odluku da nema pobjednika, ako tako odlučite). I ne samo ovdje, nego i svudgje gdje si natječaj objavio.
19.10.2010 | 23:18
ok, slažem se. jel postoji ograničenje veličine fotke? koje parametre da stavim?
19.10.2010 | 23:22
Pa da, Smayoo mi je baš dao ideju. S kojom se slažem u potpunosti. Stvar bi bila utoliko zanimljivija da je na "natječaju" pobijedio slučajno netko s Jabučnjaka. Smatram da bi uz novčanu naknadu koja je ponuđena, i nagrada u obliku objave pobjednika na forumu Jabučnjaka itekako bila interesantna te da ima svoju "težinu".
19.10.2010 | 23:35
svakako. i meni bi bilo drago da pobijedi netko s Jabučnjaka. za ovaj puta sam prilično siguran da nije.
samo mi recite kako da prilagodim fotku (veličina i težina) da ju mogu ovdje objaviti...
19.10.2010 | 23:49
evo zašto nisam stavljao rezultat - ovo je premaleno da bi se dobro vidjelo: www.jabucnjak.hr/forum/grafika/51325-nat...-casopisa.html#56387
20.10.2010 | 00:06
Desni klik na sliku pa "Open image" (u Operi) ti prikazuje sliku u punoj veličini u kojoj je uploadana (ograničenje je, ako se dobro sjećam 800x800 pix - piše u formi gdje se bira file za upload).
20.10.2010 | 15:29
aha... nisam to skužio. onda sam mogao i manju fotku stavit...
23.12.2010 | 13:11
Ispričavam se zbog čekanja, izbor ovitka za novi broj potrajao je duže od predviđenog.
Za ovitak novog broja časopisa odabrali smo rad koji je na zahtjev uredništva minimalno modificiran, ovo je konačna verzija.
Hvala svima na sudjelovanju i podršci koju nam na taj način pružate. Nadamo se da ćete se i ubuduće odazivati na naše natječaje.
Pozdrav svima.
Prilozi:
23.12.2010 | 13:20
vječiti problemi s uploadom fotki...

Re19_ovitak1.jpg
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 39 minuta
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Maxxy, Riba, tino1, Tito, Zoki, Anonimci (408)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds

Provided by iJoomla SEO