Natječaj za ovitak - Re br. 19
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Natječaj za ovitak - Re br. 19

19.10.2010 | 13:19
Tema
Grafičko rješenje ovitka časopisa Re.

Opis teme
Dizajn ovitka 19. broja.
U ovitak ulaze prednja korica (naslovnica), stražnja korica i hrbat te unutrašnjost korica.
Format časopisa je A5 (148 x 210 mm).

Propozicije
Dizajn je slobodan (ne postoji tema broja), ali mora sadržavati sljedeće informacije i elemente:

naslovnica
- logo
- trenutni broj (19)
- godina (10.) i datum izdanja (prosinac 2010.)
- cijena (15 kn)
* logo časopisa mora biti cjelovit, prepoznatljiv i vidljiv; nisu dopuštene nikakve transformacije ni preinake, osim promjene boje (u svrhu uklapanja u ovitak); ukoliko vam je potreban logo u nekom drugom formatu, javite nam se pa ćemo vam ga poslati

hrbat
- logo
- časopis za umjetnost i kulturu
- broj
- datum izdanja

stražnja korica
- logo
- www(.)casopis-re(.)net
- info(a)casopis-re(.)net
- © Udruga parNas, 2010.
- bar-kod + ISSN 1333-4905

unutarnje korice
- prednja unutarnja: slobodan dizajn uz obavezno naveden opis imena časopisa: re /lat/ prefiks koji označuje: obratno, ponovo, iznova
- stražnja unutarnja: slobodan dizajn

Sve dosadašnje naslovnice možete vidjeti na gore navedenoj web stranici časopisa.
Primjere čitavih ovitaka možemo vam na zahtjev poslati mailom.

Trajanje natječaja
Od 18. 10. do 21. 11. 2010.

Nagrada
Honorar u iznosu od 600 kn dodjeljuje Udruga za umjetnost i kulturu parNas.

Napomena
Ukoliko ne bude ponuđeno zadovoljavajuće rješenje zadržavamo pravo odustajanja od obaveze proglašenja pobjednika.

Slanje radova
Molimo da prijedloge vizualnih rješenja šaljete u JPG formatu na mail: info(a)casopis-re(.)net (količina nije ograničena).
Nakon odabira pobjednika, autor će nam poslati rad u vektorskom formatu.

Hvala.

Uredništvo
19.10.2010 | 20:55
Ne mogu ne primijetiti da nakon zadnjeg natječaja (koji si također ovdje oglasio) nisi objavio nikakve rezultate, pa čak ni izjavu o odustajanju od odabira pobjednika.
19.10.2010 | 22:27
Toliko o mojoj "neozbiljnosti".
www.jabucnjak.hr/forum/grafika/51325-nat...ovitak-casopisa.html
19.10.2010 | 22:51
@smayoo - nije mi, iskreno palo na pamet da bi to na takav način trebalo izvesti, obavijestio sam sve sudionike natječaja o ishodu. šta da ovdje zalijepim odabrani ovitak, na to si mislio?

@dražen - ne kužim na šta ciljaš upirući prstom na prošli natječaj. na to što nisam stavio "rezultat" ili...?
19.10.2010 | 23:10
@ Finn
Mislim da se to odnosi na ono što je smayoo napisao. Kad si već ovdje objavio, bar zatvori s rezultatom, ma kakav bio!
19.10.2010 | 23:13
Finn, kako ti je palo na pamet da ovdje objaviš natječaj, a nije ti palo na pamet da ovdje objaviš rezultat? Pa nije da su to plaćeni oglasi pa da si morao platiti još jednom za objavu rezultata... A čak i da jest tako - za svaki javno objavljen natječaj se i rezultati objavljuju javno.

No, dobro, da ne šiljimo... Vjerujem da se radi samo o propustu. Da, mislim da je primjereno da ovdje objaviš odabrani ovitak i ime pobjednika (ili odluku da nema pobjednika, ako tako odlučite). I ne samo ovdje, nego i svudgje gdje si natječaj objavio.
19.10.2010 | 23:18
ok, slažem se. jel postoji ograničenje veličine fotke? koje parametre da stavim?
19.10.2010 | 23:22
Pa da, Smayoo mi je baš dao ideju. S kojom se slažem u potpunosti. Stvar bi bila utoliko zanimljivija da je na "natječaju" pobijedio slučajno netko s Jabučnjaka. Smatram da bi uz novčanu naknadu koja je ponuđena, i nagrada u obliku objave pobjednika na forumu Jabučnjaka itekako bila interesantna te da ima svoju "težinu".
19.10.2010 | 23:35
svakako. i meni bi bilo drago da pobijedi netko s Jabučnjaka. za ovaj puta sam prilično siguran da nije.
samo mi recite kako da prilagodim fotku (veličina i težina) da ju mogu ovdje objaviti...
19.10.2010 | 23:49
evo zašto nisam stavljao rezultat - ovo je premaleno da bi se dobro vidjelo: www.jabucnjak.hr/forum/grafika/51325-nat...-casopisa.html#56387
20.10.2010 | 00:06
Desni klik na sliku pa "Open image" (u Operi) ti prikazuje sliku u punoj veličini u kojoj je uploadana (ograničenje je, ako se dobro sjećam 800x800 pix - piše u formi gdje se bira file za upload).
20.10.2010 | 15:29
aha... nisam to skužio. onda sam mogao i manju fotku stavit...
23.12.2010 | 13:11
Ispričavam se zbog čekanja, izbor ovitka za novi broj potrajao je duže od predviđenog.
Za ovitak novog broja časopisa odabrali smo rad koji je na zahtjev uredništva minimalno modificiran, ovo je konačna verzija.
Hvala svima na sudjelovanju i podršci koju nam na taj način pružate. Nadamo se da ćete se i ubuduće odazivati na naše natječaje.
Pozdrav svima.
Prilozi:
23.12.2010 | 13:20
vječiti problemi s uploadom fotki...

Re19_ovitak1.jpg
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 29 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO