U jednom folderu ima veci broj slika, kako i s cime napraviti da odjednom napravi resize svih slika u folderu (recimo na 800x600) te da ih snimi u drugi folder, da mi ostanu "orginali" u prvom folderu ?
Nasao sam u PS-u opciju file/scripts/image processor... medjutim nemogu namjestiti aspect da mi zadrzi omjer slike, kada idem na resize...
Probat cu s tvojim prijedlogom
U jednom folderu ima veci broj slika, kako i s cime napraviti da odjednom napravi resize svih slika u folderu (recimo na 800x600) te da ih snimi u drugi folder, da mi ostanu "orginali" u prvom folderu ?
Ja koristim Automator i nikad nije bilo nikakvih problema, a jednom sam, u edukacijske svrhe fotografa, smanjival nekih 250 fotki... Sve je prošlo bez problema, automator to odradi ko grom
IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.