MacBook pro mid-2010 problem oko grafike
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacBook pro mid-2010 problem oko grafike

09.06.2014 | 10:42
Poštovani!

Korisnik sam mac bok pro računala.
kofiguracija je slijedeća: procesor 2.6 ghz i7 500 gb disk i 4 gb ram.

kada stavim bootcamp sa windowsima grafika javlja slijedeću grešku:Nvidia windows kernel mode driver 335.23 stopped responding and was recovered successfully .

GREŠKA SE JAVLJA SAMO POD WINDOWSIMA!!

U čemu je problem??Što da radim?
Pomozite !Hvala
09.06.2014 | 11:28
Jesi li probao napraviti update drivera iz Device Managera u Windowsima?
Vidi na stranicama proizvođača grafike (Nvidia) ima li novija verzija od one već instalirane.
09.06.2014 | 13:01
Probao update driver i windows.Greška se stalno pod windowsima ponavlja.
09.06.2014 | 13:03
Da pričekam do izlaska novoga mac os-a?
Možda oni riješe problem drivera u bootcampu?Da probam sa nekom virtualnom mašinom?
Pod mac os_om sve radi potpuno ispravno....
09.06.2014 | 13:26
Ako se ne varam taj MBP ima intelovu grafiku u procesoru i zasebnu Nvidia?

Pogledaj u Nvidia control panelu (pod windowsima) ima li opcija da se definira koju će grafičku koristiti po defaultu, ili eventualno isključiti nvidiu ako ti ne treba pod windowsima.
(Ovo sve pišem napamet jer nemam takav stroj s dvije grafičke kartice)
09.06.2014 | 13:55
Ja sam imao MBP 2008 s 2 grafulje. U win XP pod bootcampom je bilo moguće koristiti samo jaču grafulju, samo je ona bila vidljiva u Device Manageru i samo je za nju bio instaliran driver.
Probaj s Nvidia sitea skinuti njihov generički driver za tu grafulju, pa NAJPRIJE makni ranije instaliran bootcamp driver i onda stavi taj drugi.
09.06.2014 | 15:47
Bi li se mogli dogovoriti da to pokušamo zajedno riješiti na nekoj kavici ili preko neta ptem teamwiewrera da ja nešto ne zeznem???
09.06.2014 | 17:19
A baš moraju biti vindoze gore?
XP u pitanju ili nešto drugo?
09.06.2014 | 17:41
stavio bih što se tiče windowsa ,stavio bi h windows 8.1
09.06.2014 | 17:42
Jeli to softverski ilihardverski problem?
09.06.2014 | 21:18
Ako ti pod Mac OS sve radi normalno, očito je softverski problem

andro007 kaže:
Bi li se mogli dogovoriti da to pokušamo zajedno riješiti na nekoj kavici ili preko neta ptem teamwiewrera da ja nešto ne zeznem???

Apsolutno i 100% sigurno - ne. O windowsima sam već previše zaboravio. A opet - ne dovoljno.

Zaozbiljno - zaista nemam volje prčkati po Windowsima. To je jedan od najvažnijih razloga zašto sam i prešao na Mac. Što su mi se zgadili Windowsi. Ne želim ih više nikad više vidjeti.
09.06.2014 | 21:54
Čemu vindoze, za igranje?
Kupi PS4, za ostalo je OSX OK, osim ako imaš neki specijalni program za win, tada kupi HP i peglaj.
09.06.2014 | 22:26
Ne pada mi na pamet nijedan softver za Win kojeg nema na Macu, a da ne bi jednako dobro radio i u virtualki, osim igara...
10.06.2014 | 21:51
Koju virtualku preporučate???
11.06.2014 | 05:21
VirtualBox.
12.06.2014 | 12:20
HVALA BUDEM PROBAO PA SE JAVIM..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO