Kako spojit iphone i liniju?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako spojit iphone i liniju?

05.11.2012 | 01:03
Pomoc ljudi jel mi mozete pomoc kako da spojim svoj iphone 4 i moju staru liniju pioneer sx 950 Nezz koju zicu da kupim i di da je ukljucim . Ima na internetu slike kako linija izleda sa straznje strane
05.11.2012 | 01:15
www.chipoteka.hr/artikl/8070304581

Uštekaš na jedan od slobodnih linijskih ulaza. Slike na netu nisu dovoljno detaljne da ti znam precizno reći, a i ne znam što je sve spojeno na tvoju liniju.

U načelu to nije baš skroz ispravno, jer ovo sa slušalica nije pravi linijski izlaz, ali radit će.

S konektora može dobiti pravi line out, ali taj kabel vjerojatno kod nas nije lako dobavljiv (možda griješim). To bi bio ovakav:

www.amazon.com/Line-Cable-Apple-Photo-Video/dp/B00538AHE8
06.11.2012 | 00:03
Puno hvala uspio sam )
06.11.2012 | 00:41
Nema na čemu.
06.11.2012 | 17:33
pa jos ubacis recimo Plex u Iphone...pa vuces bezicno svu muziku sa kompa na Liniju:)
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 21:07
amsterdamxxx kaže:
pa jos ubacis recimo Plex u Iphone...pa vuces bezicno svu muziku sa kompa na Liniju:)

Kako?
06.11.2012 | 21:36
Pa - Plexom. Kako misliš - kako?
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 21:54
smayoo kaže:
Pa - Plexom. Kako misliš - kako?

Pa .... kako? Plex ubacim na iPhone, a šta ubacim na liniju? Ima nekakav uređaj koji se spoji na liniju ili što?
06.11.2012 | 21:56
pa Plexom..
instaliras program Plex na iPhone...instaliras program Plex na komp.....ovaj sa telefona odma vidi ovaj sa kompa......u ovom sa kompa,stavis da vidi svu tvoju muziku....i pustis mjuzu sa kompa na telefon,bez da ti je muzika kopirana u fon.......a telefon naravno kablom spojis sa AV risiverom(linijom)...i telefon ti prima sve bezicno.....
ovo takodje vazi i za Android telefone....

Zgodno zar ne...
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 22:01
amsterdamxxx kaže:
pa Plexom..
instaliras program Plex na iPhone...instaliras program Plex na komp.....ovaj sa telefona odma vidi ovaj sa kompa......u ovom sa kompa,stavis da vidi svu tvoju muziku....i pustis mjuzu sa kompa na telefon,bez da ti je muzika kopirana u fon.......a telefon naravno kablom spojis sa AV risiverom(linijom)...i telefon ti prima sve bezicno.....

Zgodno zar ne...

Aha! Hvala.
06.11.2012 | 22:02
da ne bude zabune...na komp stavljas Plex Media Server....
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 22:06
amsterdamxxx kaže:
da ne bude zabune...na komp stavljas Plex Media Server....

A šta stavim na li ..... a ništa, ništa .... hvala ponovo
06.11.2012 | 22:06
Kupis AirPort Express i ne j*bes se s glupostima.
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 22:10
Eeee, to je već nešto !
06.11.2012 | 22:11
Da..ali je covek pitao za iPhone,pa mu je to resenje....dobro mu nisi predlozio da kupi neki novi AV risiver koji ima Airplay podrsku:)
11.11.2012 | 23:41
ili mozes preko bluetootha.Nasao sam na ebayu nesto ovako
www.ebay.com/itm/BLUE-TANGO-CLASSIC-Blue...sd%3D251176908108%26

pise da lovi do 10m sto mi je cisto dosta.
E sad ovo je dosta veliki uredaj a nasao sam i nesto ovako
www.ebay.com/itm/Bluetooth-A2DP-Music-Au...sd%3D251176908108%26

no tu vidim da ide zenski prikljucak iz uredaja pa se na njega spaja muski.Jel to zapravo onda ista stvar to se samo spoji na liniju u line in (crveni i crni)?
13.11.2012 | 21:07
sta nezna nitko?probat cu poslat kinezu sta prodaje ako kuzi uopce
13.11.2012 | 21:43
Onaj drugi je bluetooth prijemnik. On ide do muzičke linije. Osim njega trebaš i bluetooth modul u kompu (u Macu je ugrađen). Kabel je s jedne strane stereo 3,5 mm banana, a s druge strane 2x cinch

Ono prvo je bluetooth komplet. USB điđa se ušteka u komp a ona kutija opet stoji kod linije. Kabel je klasični interconnection, 2x cinch s obje strane. Kako se prodaje u kompletu, sva je prilika da neće raditi s Mac ugrađenim Bluetoothom, nego samo s tom svojom điđom.
13.11.2012 | 21:53
al zanci u principu je ista stvar to dvoje.Meni treba da ima izlaz dva cinca jer mi tak ide u liniju.Bitno mi je da mogu sa laptopa (nije mac) ali ima bluetooth i ipada,iphone pustati muziku na liniju.
13.11.2012 | 22:00
NE treba ti da ima izlaz dva cincha. Napisao sam ti - stvar je samo kabela. onaj drugi ima stereo bananu 3,5 mm (dakle jack kao od slušalica), a onaj prvi ima 2x cinch, ali to je line out signal u oba slučaja. Za drugog trebaš kabel 3,5 mm stereo na 2x cinch, a za prvog 2x cinch na 2x cinch.
13.11.2012 | 22:07
da kuzim thanks...s tim da sa ovim drugim dobijem i taj kabel 1 x 3.5mm to 2RCA Cable included.
To u principu nema smetnja jel tako,mislim opcenito kad je dobar prijem?
14.11.2012 | 00:03
U principu je to kuruza rješenje. Ne očekuj neku kvalitetu reprodukcije. Bluetooth je vrlo kratkodometni protokol, osjetljiv je na zapreke. Deklarirani domet je 10 m, a u praksi funkcionira dobro ako je domet unutar 4-5 m, bez zapreka.
14.11.2012 | 00:47
najbotniji mi je laptop a on je odma do linije pa ce valjda bit ok
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 21 sati
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO