Kako spojit iphone i liniju?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako spojit iphone i liniju?

05.11.2012 | 01:03
Pomoc ljudi jel mi mozete pomoc kako da spojim svoj iphone 4 i moju staru liniju pioneer sx 950 Nezz koju zicu da kupim i di da je ukljucim . Ima na internetu slike kako linija izleda sa straznje strane
05.11.2012 | 01:15
www.chipoteka.hr/artikl/8070304581

Uštekaš na jedan od slobodnih linijskih ulaza. Slike na netu nisu dovoljno detaljne da ti znam precizno reći, a i ne znam što je sve spojeno na tvoju liniju.

U načelu to nije baš skroz ispravno, jer ovo sa slušalica nije pravi linijski izlaz, ali radit će.

S konektora može dobiti pravi line out, ali taj kabel vjerojatno kod nas nije lako dobavljiv (možda griješim). To bi bio ovakav:

www.amazon.com/Line-Cable-Apple-Photo-Video/dp/B00538AHE8
06.11.2012 | 00:03
Puno hvala uspio sam )
06.11.2012 | 00:41
Nema na čemu.
06.11.2012 | 17:33
pa jos ubacis recimo Plex u Iphone...pa vuces bezicno svu muziku sa kompa na Liniju:)
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 21:07
amsterdamxxx kaže:
pa jos ubacis recimo Plex u Iphone...pa vuces bezicno svu muziku sa kompa na Liniju:)

Kako?
06.11.2012 | 21:36
Pa - Plexom. Kako misliš - kako?
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 21:54
smayoo kaže:
Pa - Plexom. Kako misliš - kako?

Pa .... kako? Plex ubacim na iPhone, a šta ubacim na liniju? Ima nekakav uređaj koji se spoji na liniju ili što?
06.11.2012 | 21:56
pa Plexom..
instaliras program Plex na iPhone...instaliras program Plex na komp.....ovaj sa telefona odma vidi ovaj sa kompa......u ovom sa kompa,stavis da vidi svu tvoju muziku....i pustis mjuzu sa kompa na telefon,bez da ti je muzika kopirana u fon.......a telefon naravno kablom spojis sa AV risiverom(linijom)...i telefon ti prima sve bezicno.....
ovo takodje vazi i za Android telefone....

Zgodno zar ne...
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 22:01
amsterdamxxx kaže:
pa Plexom..
instaliras program Plex na iPhone...instaliras program Plex na komp.....ovaj sa telefona odma vidi ovaj sa kompa......u ovom sa kompa,stavis da vidi svu tvoju muziku....i pustis mjuzu sa kompa na telefon,bez da ti je muzika kopirana u fon.......a telefon naravno kablom spojis sa AV risiverom(linijom)...i telefon ti prima sve bezicno.....

Zgodno zar ne...

Aha! Hvala.
06.11.2012 | 22:02
da ne bude zabune...na komp stavljas Plex Media Server....
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 22:06
amsterdamxxx kaže:
da ne bude zabune...na komp stavljas Plex Media Server....

A šta stavim na li ..... a ništa, ništa .... hvala ponovo
06.11.2012 | 22:06
Kupis AirPort Express i ne j*bes se s glupostima.
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 22:10
Eeee, to je već nešto !
06.11.2012 | 22:11
Da..ali je covek pitao za iPhone,pa mu je to resenje....dobro mu nisi predlozio da kupi neki novi AV risiver koji ima Airplay podrsku:)
11.11.2012 | 23:41
ili mozes preko bluetootha.Nasao sam na ebayu nesto ovako
www.ebay.com/itm/BLUE-TANGO-CLASSIC-Blue...sd%3D251176908108%26

pise da lovi do 10m sto mi je cisto dosta.
E sad ovo je dosta veliki uredaj a nasao sam i nesto ovako
www.ebay.com/itm/Bluetooth-A2DP-Music-Au...sd%3D251176908108%26

no tu vidim da ide zenski prikljucak iz uredaja pa se na njega spaja muski.Jel to zapravo onda ista stvar to se samo spoji na liniju u line in (crveni i crni)?
13.11.2012 | 21:07
sta nezna nitko?probat cu poslat kinezu sta prodaje ako kuzi uopce
13.11.2012 | 21:43
Onaj drugi je bluetooth prijemnik. On ide do muzičke linije. Osim njega trebaš i bluetooth modul u kompu (u Macu je ugrađen). Kabel je s jedne strane stereo 3,5 mm banana, a s druge strane 2x cinch

Ono prvo je bluetooth komplet. USB điđa se ušteka u komp a ona kutija opet stoji kod linije. Kabel je klasični interconnection, 2x cinch s obje strane. Kako se prodaje u kompletu, sva je prilika da neće raditi s Mac ugrađenim Bluetoothom, nego samo s tom svojom điđom.
13.11.2012 | 21:53
al zanci u principu je ista stvar to dvoje.Meni treba da ima izlaz dva cinca jer mi tak ide u liniju.Bitno mi je da mogu sa laptopa (nije mac) ali ima bluetooth i ipada,iphone pustati muziku na liniju.
13.11.2012 | 22:00
NE treba ti da ima izlaz dva cincha. Napisao sam ti - stvar je samo kabela. onaj drugi ima stereo bananu 3,5 mm (dakle jack kao od slušalica), a onaj prvi ima 2x cinch, ali to je line out signal u oba slučaja. Za drugog trebaš kabel 3,5 mm stereo na 2x cinch, a za prvog 2x cinch na 2x cinch.
13.11.2012 | 22:07
da kuzim thanks...s tim da sa ovim drugim dobijem i taj kabel 1 x 3.5mm to 2RCA Cable included.
To u principu nema smetnja jel tako,mislim opcenito kad je dobar prijem?
14.11.2012 | 00:03
U principu je to kuruza rješenje. Ne očekuj neku kvalitetu reprodukcije. Bluetooth je vrlo kratkodometni protokol, osjetljiv je na zapreke. Deklarirani domet je 10 m, a u praksi funkcionira dobro ako je domet unutar 4-5 m, bez zapreka.
14.11.2012 | 00:47
najbotniji mi je laptop a on je odma do linije pa ce valjda bit ok
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 56 minuta
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.01 Seconds

Provided by iJoomla SEO