Spotify
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Spotify

22.07.2012 | 15:14
Mozda ova tema vec postoji negdje, ali je nisam uspio pronaci bas.
Uglavnom zainteresirao me Spotify Premium, pa se neko vrijeme mucim sa nacinom placanja.
Da li je netko voljan podijeliti neke cake kako to napraviti?

Moje ideje su bile slijedece:
- otvoriti Paypal account u USA i na njega sa Paypal HR staviti neki novac,
medjutim ovo ne radi jer Spotify trazi mjesecnu pretplatu od 9.99$ pa mi kaze da tih 10$ koje sam gore stavio nisu dovoljan iznos na racunu.

- otvoriti austrijski paypal i na njega linkati realnu austrijsku debitnu karticu,
ovo bi valjda radilo samo ne znam da li to moguce izvesti, premda vec neko vrijeme imamo pravo otvarati legalno racune u Austriji.

- pronaci neku virtualnu prepaid visa karticu za verificiranje Paypal-u u nekoj od zemalja gdje je Spotify podrzan, tipa USA, UK.

Za sada sam jedino uspio otvoriti USA Spotify account i slusati low kvalitetu muzike, medjutim i to ce iscuriti za 14 dana, jer imaju travel limitaciju.

S druge strane ne znam da li je Spotify vrijedan toga uopce, premda neki pricaju da je zabavno imati pristup tolikoj kolekciji u 320 kbps i koji radi i u offline-u.
23.07.2012 | 14:28
Ako primjerice imas iTunes USA account mozda ti nije losa opcija koristiti radio, sadrzaj ne zaostaje, cak stovise, i mozes preko iTunes subscriptiona koji je u ovom slucaju uvecan za 5 $ imati sve blagodati.
Sam sam korisnik Spotifya, i isplati se svakako ako slusas puno glazbe na dnevnoj bazi, iako sam se cesto nasao u situaciji kao i vecina ljudi da uslijed prevelikog izbora svega volis na kraju iz svega toga imati samo opciju pristupa svemu svugdje a manje koristis service, ali to je od slucaja do slucaja, nije nuzno pravilo ali cesta posljedica.
Moj nacin je bio kupnja prepaid Visa kartice kod jerrycards.com, otvaranje US Paypal accounta, te si sa hrvatskog Paypala saljem sredstva na taj account, te tako obavljam i taj subscription i bilo koji drugi US-based subscription kao i iTunes-ov, sto znaci da vise ne moram kupovati gift cardove.
Ako zelis verificirati taj US Paypal account postoje opcije, kao i ona koju sam ja iskoristio, nasavsi na odredjenim forumima osobu koja prodaje US Bank account te unutar 24 sada trebas verificirati account, sto samim time otvara opciju i skorog koristenja Paypal-ovog card readera, u slucaju da pretvoris taj account u business account, no to je vec druga prica.
Nadam se da ti je ovaj izdasni response pomogao, djeluje komplicirano na prvu, ali uz malo truda i koji dolar vise je izvedivo. Ispricavam se na pokojoj mozda i nepotrebnoj informaciji, no pretpostavio sam da bi ti ili netko tko bi potencijalno citao mozda htio i te ostale informacije saznati. Pozdrav
23.07.2012 | 14:58
Hvala na korisnim informacijama! Meni je za nešto drugo zanimljivo imati američku Visa karticu, otišao sam na jerrycards.com, ali ne nalazim tamo u ponudi prepaid Visa karticu. Samo razne gift kupone za iTunes, Amazon itd. Može link?
23.07.2012 | 17:10
Hvala na opisu.
Ovo zvuci uzbudljivo

Nisam probao iTunes USA radio, budem danas, premda je rijetko koji radio na 320 kbps kvaliteti.

Ovaj prepaid Visa zvuci ok, posebno sto se ista puni nekim drugim paypal-om, ali niti ja nisam pronasao link na taj proizvod

Za sada bih volio da Spotify prosvira u Premium izdanju,
a za ostale stvari tipa USA bank account mozda kasnije.

S druge strane kada bih imao Austrijsku debitnu Visu isto bih mogao aktivirati Spotify, ali i dobijati eventualno novac na taj racun.
24.07.2012 | 09:43
Nema problema
Privatno sam mu se javio na : zhljerry (at) gmail (dot) com i trazio karticu.
Mali dodatak : sjetio sam se da je to bio reklamirao kao mogucnost aktiviranja iTunes Match-a jer mislim da sa samim gift cardovima nije moguce aktivirati opciju pa evo link : bit.ly/si41Ty
P.S. vjerojatno je skriveno na prvu da ne bude previse ocito.
Jedini downside je to sto platis 50 $ za karticu od 25 $, ali buduci da mi je bio provjeren izvor gift cardova koji instant stizu, i nisam imao zelju na ebayu vjecno traziti osobu koja bi bila voljna emailom poslati sve. Dobije se obostrani scan kartice i link na: bit.ly/ery58U
gdje se aktivira kartica i ocitava kod za verifikaciju. Karticu se ne moze nadopunjavati, ali je zato izvrsna za otvaranje Paypala.
Sto se tice verifikacije US Paypala accounta putem Online VCC-a cijena je bila nekakvih 15-16 $, na dnu tog threada je skype osobe i onda sve ide smoothly.
bit.ly/MTJtVz
Nadam se da sam pomogao.
24.07.2012 | 11:25
Jesi! Hvala!
25.07.2012 | 21:08
odlican topic. Bas sam se mislio zezati s proxyima i besplatnim Spotifyem, ali ovako cu to lijepo odraditi i imati sve kak spada
07.12.2012 | 11:21
Spotify je stvarno fenomenalna stvar, a pronašao sam ovaj link koji možda nekome pomogne.

www.omizio.com/non-apple/slusajte-spotif...-gdje-nije-dostupan/

Uglavnom, premium varijanta se može koristiti 48 sati a nakon toga se može samo slušati radio.
07.12.2012 | 12:09
Na kompu mozes normalno slusati ali iphone/ipad da samo radio
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 4 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, skunic, tino1, Anonimci (618)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO