Spotify
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Spotify

22.07.2012 | 15:14
Mozda ova tema vec postoji negdje, ali je nisam uspio pronaci bas.
Uglavnom zainteresirao me Spotify Premium, pa se neko vrijeme mucim sa nacinom placanja.
Da li je netko voljan podijeliti neke cake kako to napraviti?

Moje ideje su bile slijedece:
- otvoriti Paypal account u USA i na njega sa Paypal HR staviti neki novac,
medjutim ovo ne radi jer Spotify trazi mjesecnu pretplatu od 9.99$ pa mi kaze da tih 10$ koje sam gore stavio nisu dovoljan iznos na racunu.

- otvoriti austrijski paypal i na njega linkati realnu austrijsku debitnu karticu,
ovo bi valjda radilo samo ne znam da li to moguce izvesti, premda vec neko vrijeme imamo pravo otvarati legalno racune u Austriji.

- pronaci neku virtualnu prepaid visa karticu za verificiranje Paypal-u u nekoj od zemalja gdje je Spotify podrzan, tipa USA, UK.

Za sada sam jedino uspio otvoriti USA Spotify account i slusati low kvalitetu muzike, medjutim i to ce iscuriti za 14 dana, jer imaju travel limitaciju.

S druge strane ne znam da li je Spotify vrijedan toga uopce, premda neki pricaju da je zabavno imati pristup tolikoj kolekciji u 320 kbps i koji radi i u offline-u.
23.07.2012 | 14:28
Ako primjerice imas iTunes USA account mozda ti nije losa opcija koristiti radio, sadrzaj ne zaostaje, cak stovise, i mozes preko iTunes subscriptiona koji je u ovom slucaju uvecan za 5 $ imati sve blagodati.
Sam sam korisnik Spotifya, i isplati se svakako ako slusas puno glazbe na dnevnoj bazi, iako sam se cesto nasao u situaciji kao i vecina ljudi da uslijed prevelikog izbora svega volis na kraju iz svega toga imati samo opciju pristupa svemu svugdje a manje koristis service, ali to je od slucaja do slucaja, nije nuzno pravilo ali cesta posljedica.
Moj nacin je bio kupnja prepaid Visa kartice kod jerrycards.com, otvaranje US Paypal accounta, te si sa hrvatskog Paypala saljem sredstva na taj account, te tako obavljam i taj subscription i bilo koji drugi US-based subscription kao i iTunes-ov, sto znaci da vise ne moram kupovati gift cardove.
Ako zelis verificirati taj US Paypal account postoje opcije, kao i ona koju sam ja iskoristio, nasavsi na odredjenim forumima osobu koja prodaje US Bank account te unutar 24 sada trebas verificirati account, sto samim time otvara opciju i skorog koristenja Paypal-ovog card readera, u slucaju da pretvoris taj account u business account, no to je vec druga prica.
Nadam se da ti je ovaj izdasni response pomogao, djeluje komplicirano na prvu, ali uz malo truda i koji dolar vise je izvedivo. Ispricavam se na pokojoj mozda i nepotrebnoj informaciji, no pretpostavio sam da bi ti ili netko tko bi potencijalno citao mozda htio i te ostale informacije saznati. Pozdrav
23.07.2012 | 14:58
Hvala na korisnim informacijama! Meni je za nešto drugo zanimljivo imati američku Visa karticu, otišao sam na jerrycards.com, ali ne nalazim tamo u ponudi prepaid Visa karticu. Samo razne gift kupone za iTunes, Amazon itd. Može link?
23.07.2012 | 17:10
Hvala na opisu.
Ovo zvuci uzbudljivo

Nisam probao iTunes USA radio, budem danas, premda je rijetko koji radio na 320 kbps kvaliteti.

Ovaj prepaid Visa zvuci ok, posebno sto se ista puni nekim drugim paypal-om, ali niti ja nisam pronasao link na taj proizvod

Za sada bih volio da Spotify prosvira u Premium izdanju,
a za ostale stvari tipa USA bank account mozda kasnije.

S druge strane kada bih imao Austrijsku debitnu Visu isto bih mogao aktivirati Spotify, ali i dobijati eventualno novac na taj racun.
24.07.2012 | 09:43
Nema problema
Privatno sam mu se javio na : zhljerry (at) gmail (dot) com i trazio karticu.
Mali dodatak : sjetio sam se da je to bio reklamirao kao mogucnost aktiviranja iTunes Match-a jer mislim da sa samim gift cardovima nije moguce aktivirati opciju pa evo link : bit.ly/si41Ty
P.S. vjerojatno je skriveno na prvu da ne bude previse ocito.
Jedini downside je to sto platis 50 $ za karticu od 25 $, ali buduci da mi je bio provjeren izvor gift cardova koji instant stizu, i nisam imao zelju na ebayu vjecno traziti osobu koja bi bila voljna emailom poslati sve. Dobije se obostrani scan kartice i link na: bit.ly/ery58U
gdje se aktivira kartica i ocitava kod za verifikaciju. Karticu se ne moze nadopunjavati, ali je zato izvrsna za otvaranje Paypala.
Sto se tice verifikacije US Paypala accounta putem Online VCC-a cijena je bila nekakvih 15-16 $, na dnu tog threada je skype osobe i onda sve ide smoothly.
bit.ly/MTJtVz
Nadam se da sam pomogao.
24.07.2012 | 11:25
Jesi! Hvala!
25.07.2012 | 21:08
odlican topic. Bas sam se mislio zezati s proxyima i besplatnim Spotifyem, ali ovako cu to lijepo odraditi i imati sve kak spada
07.12.2012 | 11:21
Spotify je stvarno fenomenalna stvar, a pronašao sam ovaj link koji možda nekome pomogne.

www.omizio.com/non-apple/slusajte-spotif...-gdje-nije-dostupan/

Uglavnom, premium varijanta se može koristiti 48 sati a nakon toga se može samo slušati radio.
07.12.2012 | 12:09
Na kompu mozes normalno slusati ali iphone/ipad da samo radio
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 14 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Ender, ipetri68, Riba, songoku, Anonimci (610)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO