Apple i zvuk
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple i zvuk

05.04.2004 | 15:27
Može li tko od prisutnih na Apple i zvuk-u u Lisinskom, izvijestiti u par riječi (pa i šire) o, da bismo mi koji na žalost nismo bili u mogućnosti prisustvovati, znali kakve su smjernice, reakcije ili rezultati i dojmovi. Od kako je to proslo, ni slova relativno bombastično najavljivanom spektaklu?!!?
06.04.2004 | 00:26
Čuo sam od par ljudi koji su bili da je prezentacija bila fijasko. No, najbolje da nam to iz prve ruke prenese netko tko je bio tamo.
06.04.2004 | 16:47
s obzirom da sam sudjelovao u prezentaciji, ne mogu se smatrati objektivnim, al me zivo zanima zasto je prezentacija bila fijasko )
06.04.2004 | 16:58
Rečeno mi je da su aplikacije padale više puta - što je zaista ružno izgledalo i da se nije moglo vidjeti ništa zaista novo i zanimljivo.

Samo prenosim što sam čuo. Bilo bi lijepo da netko napiše nešto više i spomene ono što je bilo dobro u toj prezentaciji.
06.04.2004 | 18:23
bilo je problema sa projektorom u pocetku, a ne aplikacijama,
nista se nije srusilo, a da i je, pa pobogu zar to nije nuzno zlo u radu s racunalima
06.04.2004 | 18:40
Kao neposredni sudionik prezentacije uz Shlomu, mogu reci da se niti jedna aplikacija nije niti jednom srusila a kamoli vise njih vise puta, nego je puko ulazni signal kod snimanja "u zivo" na GarageBandu te je to rjeseno u sekundi ponovnim snimanje ulaznog signala.
Medjutim bilo je problema kod "switcahanja" racunala na projektor, jer su dva stroja dijelila jedan izlaz na projektor te iako je na probi prebacivanje izlaznih video signala s dva stroja funkcioniralo bez greske, g. Murphy je odlucio u praksi potvrditi postojanje svog zakona i onda je to zasigurno utjecalo na ukupan dojam na pojavnoj razini.
Da li je ili nije prikazano nesto novo i zanimljivo, s obzirom da sam bio jedan od prezentera, bilo bi neumjesno komentirati.
06.04.2004 | 20:20
Eto onda fino - uvijek ima nezadovoljnika, pa se možda taj problem tumačio kao prikrivanje pada aplikacije ili nešto slično...
  • Anonimac
  • Posjetitelj
07.04.2004 | 23:25
ima tu jos nesto, prijavio se ja za prezentaciju i gle čuda niko me nikad nije niti kontaktirao na mail niti na tel ili mob, a kad ono danas stize na moj mail "Apple eNovosti" ma nemojte me zezat...baš sam ljut, al ne znam koji je "smajli" za ljutninu
18.04.2004 | 11:19
Kao prvo svima sretan Uskrs, a sad bih ipak volio ako bi netko tko je bio tamo malo prokomentirao dogadjanja, ne samo optuživao ili se ispričavao! Da li na ovom našem Jabučnjaku ima ozbiljnih glazbenika ili zainteresiranih za glazbu, koji mogu izvjestiti što je bilo, ima li čega novog za glazbu na Macu, a iz prve ruke nakon neposrednog povlaštenog informiranja na dotičnom skupu!? Ne zanima nikog rekla kazala, toga ima dosta po netu!
18.04.2004 | 17:39
Moderator ove grupe, Aleks Katunar, nažalost nije baš redovan ovdje. Stalno je po koncertima... za ovaj zadnji su čak imali i video-streaming... nadam se da će uskoro imati više vremena.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 12 minuta
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)
  • smayoo: Hvala ti, istražit ću.
  • Yonkis: Hocu reći zvuk dopire do mikrofona i preko vibracija drugih površina, plastika, ne samo preko rupice od mikrofona. Vidi na 52 minuti [link]
  • Yonkis: Mislim da ti to neće biti dovoljno. To kao kad začepiš uho prstom, ti svejedno možeš prepoznati riječi a taj mikrofon je jaaaako osjetljiv, prepozna govor iz druge sobe.
  • smayoo: Imam ja, hvala ti na infomaciji. Korištenje mikrofona sam isključio u postavkama odmah out of the box, a za svaki slučaj mikrofon pokrio UHU patafixom. :)
  • Yonkis: Ima li netko doma LG-ev smart TV? [link]
  • IkoIko: Za powermacove, idem ih danas pogledati pa vam javim!
  • Borisone: Na hrvatskom jeziku: [link]
  • Borisone: About Spotlight indexing and search results on Apple devices [link]
  • Miki9890: Poz! ima li smisla skinuti 26.6.1 na iPhoneu 13 mini radi spotlight indexinga? Da li je to samo za siri Ai kojeg ionako neću imati i hoće li indexirati opet kad prijeđem na 27? trenutno sam na 18-ici
  • Piko: ja bi drugi .... da li rade ?
  • Riba: Pogotovo ako je zracno hladjen.
  • Riba: Mene zanima jedan!
  • IkoIko: Pozdrav zanima li ikog dva powermaca g5?
  • Yonkis: Nisam ovo znao, Apple koristi Google za svoj iCloud [link]
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno
  • jura22: Točno, ispravak 1.049eur. Onda i nije neka velika razlika.
  • Yonkis: Nema đabe ni u starog Applea
  • Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.
  • Pongy75: i u švabiji, koliko je kod nas?!!
  • marioart: @jura to je sa edu popustom, cijena bez popusta je 1049€
  • jura22: Osnovni Mini M6 je 929€. [link]‑core-cpu-12‑core-gpu-16-gb-arbeitsspeicher-256gb-speicher
  • matijazx: - nadživio je svog oca za 10 godina.
  • dpasaric: Jazz legenda!
  • smayoo: RIP Stjepan Jimmy Stanić
  • Pongy75: Ma nek si znaš kaj…
  • matijazx: -- u ovlaštenom Apple storeu, vidio cijene za preoreder.....M6 mini 16GB-cca 1200 eura, 24GB-cca 1700 eura
  • Pongy75: Obično bude koliko dolara toliko u eurima nekih 10%
  • dpasaric: Javim kada dobijemo cijene za Hrvatsku...
  • dpasaric: Sitgli novi M5 Mac mini i M5 Ultra Mac Studio!
  • IkoIko: Sretan rođendan Smayo :)
  • ping: sretan rođendan dragi Smayoo
  • IkoIko: Pozdrav, molio bih malu pomoć od forumaša koji su pristali model postolja s filtrom za Mac studio. Kojih je dimenzija gumena brtva koja ide na okvir? Ili imate baš određen model koji se kupi na brtva.hr? Hvala i isprike na smetnji
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.39 Seconds

Provided by iJoomla SEO