11.06.2026 | 10:27
jura22 kaže:
songoku kaže:
I btw. ne bi ih nikad mijenjao za original. Zvuk je 10 puta bolji za skoro desetinu cijene
Slazem se. Apple nikad nije znao napraviti dobre slusalice za razliku od elektronike u njima.
Ja imam 1st model i jedina vrijednost je sto kad telefon zazvoni i kad izvadim slusalicu iz kutije i stavim u uho one se spoje na telefon.
Žabac, sa čime se slažeš? Da fejk slušalice zvuče bolje nego original? Jesi imao baš te njegove false/fejk Airpodsice u ušima i usporedio sa svojima? Ili se slažeš u cijeni? Što onda ne kupiš još jedne kad su ti ove očigledno overkill, daj ih pokloni nekome iz rodbine. Nedorečen si.
Drugo, kažeš da je jedina vrijednost u njima što se spoje, pa to rade svake BT slušalice. Što si ih onda kupovao?
"Ne dobiješ ono što platiš"? Ja, u mom slučaju, dobijem sve što sam platio za svoje APP2. Za svaki njihov feature. To što je tebi jedino bitno da se spoje na telefon i možeš nastaviti razgovor na njima, e pa to je tvoj problem, tvoj stav, tvoje mišljenje. I onda govoriš kako "Apple nikad nije znao napraviti dobre slusalice za razliku od elektronike u njima" a ta elektronika nije dio slušalice? Na što onda misliš, na dizajn, na zvuk, na UI/UX, što? (Baš ga kakiš.)
Stavi svoje 1st model u kutijicu ili baci u smeće ili pokloni i kupi si alternativu za 1/10 cijene koliko si tada platio svoje 1st model (i uopće ne znam o kojem modelu pričaš).
Ako ti te "1st model" još rade i koristiš ih, nađi mi za tu 1/10 cijene neke slušalice koje će ti trajati 8-9-10 godina, ovisno kad si ih kupio.
(Baš si nezreo.)
Za taj novac dobiješ bolje slušalice? Da, kao što rekoh, Bose, Sony ili možda čak Technics, ovisno što preferiraš, ANC, zvuk ili bateriju, što ti je primarnije. Meni su moje odlične i tek kada krepaju, ću dooobro razmisliti postoji li im alternativa. (Baš si čangrizav boomer.)