Airpods 2 - problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Airpods 2 - problem

13.09.2022 | 05:19
Eto nakon 40! dana otkako nemam slušalice i dva tjedna otkako su na na servisu sad kod Patroelisa, dobio sam obavijest od servisa da je detektiran kvar na slušalici i naručena je nova koja tek stiže za tjedan dan k njima.

S jedne strane - ajd bar se nadam da će biti složeno, s druge strane to će se sve popeti na 2 mjeseca otkako ih nemam... Čudo.
19.09.2022 | 14:45
Evo samo završni post.
Nakon 6 tjedana vratili su mi slušalicu i sad je konačno zamjenjena. Sve pohvale za Patroelis, oni su konačno detektirali i riješili problem.

Hvala i vama na savjetima.
22.09.2022 | 16:48
Koma koliko si čekao... Joe bi ih već sa kemijskom rješio
Mene počela zezat lijeva airpods pro.. onako skvici čim se dotakne, bio trčati ma nemoguće za bilo koju aktivnost. Ovako na mjestu sve radi ok dok nije neki pokret, čim ih se malo dotakne odma.. i to samo skvici kad je transparency ili noise cancellation upaljen. Na off dobro radi. Vidio sam da upada u besplatnu zamjenu jer su napravljene prije listopada 2020. Jel to da probam preko iStyle ili ovog drugog servisa?
Thx
07.08.2025 | 10:58
Ekipa da ne otvaram novu temu pitam tu. Dobio sam slusalice airpods pro e sad pitanje kako znat jesu li prave ili kopija. Na telefonu u postavkama izgledaju kao prave i po seriskom broju je sve ok ali ih nemogu updejtat na novu verziju frimvera pa sumnjam da su mozda kopija. Do sad se nisam susretao sa slusalicama pa neznam u kojem smjeru krenut.
07.08.2025 | 11:25
Uh probao sam vise tih nacina i ni jedan ne prolazi zato sam dobio sumnju da mozda nisu orginal
07.08.2025 | 14:32
Budi sretan ako su ti kopija, jer ovi originali zvuce grozno

Vjerujem da su kopije kvalitetnije od ovoga sto Apple prodaje.

Kupio sam prve kad su izalse, nakon toga i sebi i kcerci Airpods Pro. Jako losa investicija. Postoje puno bolje slusalice za te pare :/
07.08.2025 | 15:58
Ma dobio sam iih za đapa pa ono reko
07.08.2025 | 21:17
Apple nikad, ali nikad nije napravio niti jedan audio uređaj kojem bi odnos cijene i kvalitete bio makar blizu konkurencije. I slažem se, slušalice su im najlošije za novac koji traže.
08.08.2025 | 18:40
HomePod mini i veliki HomePod imaju vrlo dobar odnos cijene i dobivenog. Nije lako naći bolju konkurenciju u tom rangu od 100 € za Mini i 400 € za veliki.

Za slušalice nemam dovoljno iskustva, nisam imao ništa njihovo bežično.
10.08.2025 | 12:44
Složio bi se na temu HomePodova, imam ih 3 trenutno. Što se slušalice, in-ear mi nikada nisu dobro legle (Apple ili bilo koje druge), ali zato Beats Studio Pro over the ear su brutala za moje potrebe. Eto toliko da ne idemo previše u OT.
10.08.2025 | 16:33
Ufff, dobro onda da nisam kupio AirPods!
10.08.2025 | 19:49
Jel tko uspješno očistio airpods pro pa da je proradio ponovo ANC(čiste su ali očito je negdje neki microdust ili earwax? Jedino nisam probao sa tack glue.. jako loše iskustvo sa airpods pro što se tiče ANC. Baterija nakon 5god još uvijek dugo drži..
10.08.2025 | 21:06
Meni zadnji par mjeseci ANC daje samo digitalni sum. Slusalive rade normalno bez njega.

Moguce da su se i moje zaprljale. Nisam to uopce istrazivao.
10.08.2025 | 23:35
Ista stvar, meni je čak nakon tog kao temeljitije čišćenja četkicom(sve lagani potezi) počeo i mic zezati, nemogu uopće pričati kad su obje slušalice u ušima. Ovako bez anc radi normalno ali to je onda maltene kao i obične airpods.. čak me i oni ulošci počinju svrbit uho.. a i njih sam čistio (uredno sve). I uši ocistim jednom na dan i to prije korištenja airpodsa.. kod mene lijeva zeza, desna ANC radi normalno.. i sad da ima jednu za kupit za 20-30€ pa bi uzeo ali 100€ je too much..Podsjećaju me na iMac i prašinu u ekranu. Dva li la proizvoda..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 9 minuta
  • MBPruleZ: Mislim da ne ta fora s koberzijom u eSIM bila i na nekoj od inačica iOS18 znam da sam probao i ništa dobio poruku da Operater to ne podržava
  • VanjusOS: tko će prvi probati da li to radi?
  • VanjusOS: ljudi, da li je netko primjetio novu opciju na postavke - mobilne mreže - "konvertiraj u esim"
  • hal9000: Ne sviđa mi se sučelje novog Mac OS-a :/
  • Borisone: Nema ni na HT-u.
  • MBPruleZ: Jel Vam radi RCS na iPhonima (iOS >=18). Ja sam na Telemachu, eSIM i nema opcije da se uključi
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO