Marantz pojačalo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Marantz pojačalo

26.12.2012 | 12:25
molim vas, recite mi u koju od sljedećih kategorija spada Marantz PM 15-S1 pojačalo: cijevna integrirana pojačala, tranzistorska integrirana pojačala, cijevni izlazi, tranzistorska izlazna pojačala.

inače, ako je netko zainteresiran, prodajem Marantz PM 15-S1 i SA 15-S1 komponente. srebrne boje, 2010. g., kao novo.
26.12.2012 | 13:31
Pogled na unutrašnjost kazuje da se sigurno ne radi o cijevnom pojačalu:

26.12.2012 | 13:34
Integrirano stereo pojačalo, a ovo drugo je CD/SACD player. Pojačalo budeš lakše utopio od CD playera. Ako me pamćenje služi, ti su uređaji konstruirani 2006. godine ili tako nekako.
Zašto nisi napisao koliko tražiš za komponente?
Ja već neko vrijeme gledam pojačala, mada imam Kenwood-a i Pioneer-a.
26.12.2012 | 13:41
hvala na pojašnjenju.
cijena bi bila 5.000 kn po komponenti.
26.12.2012 | 18:10
Kvalitetno pojačalo za koje trenutno nemam novaca. Sretno s prodajom.
26.12.2012 | 19:05
zabac kaže:
Kvalitetno pojačalo za koje trenutno nemam novaca. Sretno s prodajom.

Istina,ja imam doma od Marantz_a AV-reciver za kućno kino i prezadovoljan sam.Tko ne voli svijetli zvuk taman za njega.Pojačalo je malo starije proizvodnje,ali je iz referentne serije i tko god ga uzme neće pogriješiti.
26.12.2012 | 22:58
Mene moj cijevni Sansui i dalje super služi, tako da...
28.12.2012 | 09:15
preporučite prijateljima.
20.01.2013 | 20:54
evo, spuštam cijenu na 4.000 kn po komponenti...
20.01.2013 | 21:21
Mozes stavit jos koju sliku?
21.01.2013 | 19:56
šta te konkretno zanima? podosta mi je nespretno izvlačiti ih pa da probam uslikati samo dio koji te zanima. nema nikakvih oštećenja nigdje.
22.01.2013 | 09:51
Kolega je zainteresiran i pitao je dali mozes jos koju sliku uradit, da vidi kako izgleda sprijeda, dali je izgreban itd...
22.01.2013 | 18:52
evo...

Marantz1.jpg
22.01.2013 | 18:53
i još jedna...

Marantz2.jpg
02.03.2013 | 12:50
ispostavilo se da na pojačalu ne radi desni kanal na CD ulazu. ima li tko ideju šta bi tu moglo biti i koliko bi mogao koštati popravak toga, je li to nešto veći kvar?
02.03.2013 | 14:20
Može biti puno toga, od jednostavnog problema sa kontaktom do kvara na ulaznom sklopu, ali vrlo vjerojatno se da jeftino popraviti. Preporučam RAM servis kojeg sam spomenuo za MacBook servis, pogledat će ti i naći što je. Reci da te Jabučnjak poslao.
02.03.2013 | 23:28
ne mogu ga vozit gore. ima li kakav servis u Rijeci i okolici?
03.03.2013 | 10:40
Nijedan kojeg bi se moglo mirne savjesti preporučiti.
03.03.2013 | 15:09
zar nema ni nekoga "na crno", ili tko se barem kuži pa da ga otvori i pogleda?
03.03.2013 | 17:49
Ja znam nekoliko njih, sve na crno (jer za takve servise u Rijeci odavno nema kruha). Ali, kako rekoh, niti jednog od njih ne mogu mirne savjesti preporučiti jer su svi skloni biti jači na riječi, nego na djelu, previše samopouzdani i nedovoljno pažljivi. Svaki od njih je barem jednom takav skupi uređaj još više pokvario pokušavajući ga "popraviti".

Ja bi mogao probati otvoriti i pogledati da li je trivijalan problem, ali, iskreno, nemam pojma - kad. I ovako imam najmanje 10 stvari koje mi čekaju na red već mjesecima jer ne stižem.
03.03.2013 | 20:21
Ja sam imao pozitivna iskustva sa jednim servisom u Rijeci, ali nisam siguran više da li postoji. Zove se Beta Commerce. Serviser koji radi je prema mojim iskustvima stručan (ja mislim da je ujedno i vlasnik). Naravno ne mogu garantirati, ali ja sam nekoliko puta nosio razne komponente kod njih i mogu reći da nikad nisam imao problema.

Evo čak i linka: www.beta-commerce.hr/onama.htm
03.03.2013 | 20:48
hvala, provjerit ću.
04.03.2013 | 11:48
Finn kaže:
ispostavilo se da na pojačalu ne radi desni kanal na CD ulazu. ima li tko ideju šta bi tu moglo biti i koliko bi mogao koštati popravak toga, je li to nešto veći kvar?

Da li si probao da li sve radi ok na ostalim linijskim ulazima u pojačalo ( tuner, aux, itd..) ? Pikneš CD tamo pa vidiš jel isti sindrom...
ako jest - onda je vjerovatno do preamp-a, a ako ostali linijski ulazi rade OK onda je moguće da je hladan lem samo na CD ulazu ili se žica otpojila ili slična glupost
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 40 minuta
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.
  • Yonkis: Apple employee #8 Chris Espinosa on working his whole life at one company: [link]
  • Ender: vrlo moguce, ja video to na nasem sajtu 02. apr. sorry.
  • Yonkis: @ender članak je prekopiran odavdje [link] i po tome ispada da je 1.april šala.
  • Ender: AMD kupuje Intel: istorijski preokret koji menja čitavu x86 industriju [link]
  • dpasaric: Super je prošlo! :) Sretno im!
  • miomika: Možda glupo pitanje, dal će se vidjeti putovanje te rakete iz .hr prema mjesecu? zasada nije oblačno
  • Ender: USA lansiranje rakete sa ljudskom posadom ka mesecu
  • Ender: [link]
  • Ender: [link]
  • CoffeePod: @yonkis iStyle takvo ruglo od firme. Pogotovo dućan u Splitu. Osoblje nema pojma, morao sam ih sve školovat :P
  • dpasaric: Večeras tko je u Rijeci u Piki na proslavu 50 godina! :)
  • Borisone: Onaj dan u godini?
  • Yonkis: zato iStyle daje popust od 2.27% ne od 3% ne od 2.5% nego 2.27% Presmiješno.
  • Tito: Kupio sam 3 MBA i 2 iphonea
  • ZoPaj: 50% off all Apple products in all Apple stores for Apple's 50th anniversary... today only! apple.com
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO