Apple Watch 11, SE i Ultra treće generacije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Watch 11, SE i Ultra treće generacije

24.09.2025 | 19:37
Počele su prve isporuke novih Apple Watch serija! Danas sam isporučio prve SE3 i jedan 11. Nemam još feedback kupca jesu li zadovoljni!

Što se tiče AirPodsa 3 i novih iPhonea - sve još uvijek ide na kapaljku!

Je li netko od vas možda isprobao novi Ultra? Pitam jer me vlasnik dvojke pita ima li smisla da kupi trojku...
25.09.2025 | 09:28
dpasaric kaže:
...
Je li netko od vas možda isprobao novi Ultra? Pitam jer me vlasnik dvojke pita ima li smisla da kupi trojku...

Ako mora pitati, ne treba mu.
Inače, vjerujem da bi ovo moglo bolje pomoći: Apple Watch Ultra 3: Should You Buy? Reviews, Features and More
25.09.2025 | 12:01
Ja imam Ultra 1 i zamijenit cu ga kad mu dotraje baterija. Za sada nemam niti najmanji razlog za upgrade.
25.09.2025 | 15:17
I ja imam 1 i stvarno ne vidim neku potrebu za zamjenu... kad naprave da mu baterija traje 7 dana onda cu ga zamijeniti ili kad krepa.
25.09.2025 | 21:08
Sve jasno, hvala!

Šteta što Apple Watch Ultra nema neki ekstremni "extreme low power" mode da radi isključivo kao sat, ono kao najobičniji "digitalac"! Znam, da on ma "low power" mode, ali nije to to, taj njegov traje samo 72 sata.

Da ima opciju da radi samo sat, s tom baterijetinom trajao bi valjda 20-30 godina! Komentiram to jer mi fora dizajnom, ali zapravo mi sve te njegove napredne funkcionalnosti ne trebaju, koristio bih ga samo kao sat, ali opet bilo bi mi fora da sve to ima ako mi bi baš nešto ponekad zatreba.

Kažem to jer imam jedan G-Shock koji se hvali baterijom od 10 godina i zaista - potrajala je i duže!
25.09.2025 | 21:47
To je otprilike kao da ti sebi kupiš John Deere 8R 230 za na posao od Turnića do Potoka i subotom u Plodine, ali evo, da ti se nađe ako ti zatreba preorati njivu od 200 ha ili izvući par tisuća kubika trupaca iz šume.
25.09.2025 | 22:46
smayoo kaže:
To je otprilike kao da ti sebi kupiš John Deere 8R 230 za na posao od Turnića do Potoka i subotom u Plodine, ali evo, da ti se nađe ako ti zatreba preorati njivu od 200 ha ili izvući par tisuća kubika trupaca iz šume.

Haha, upravo to! No, dizajn mi je fora! Bez brige, neće se dogoditi, uglavnom nosim moj SKMEI od 20 €.
26.09.2025 | 08:56
Kupi Davore Ultru. Bice ti zao sto nisi ranije
26.09.2025 | 18:23
drlovric kaže:
Kupi Davore Ultru. Bice ti zao sto nisi ranije

Ma ne mogu ja to punjenje svaki dan... kupit ću ga kada se to dovede barem na tjednu razinu.
28.09.2025 | 17:59
Pa nije punjenje svaki dan. Meni AW9 potraje i po 3 dana ali samo kao sat, bez funkcija tj bude u airplane modu. Ali ne brini, i u tom modu on sakuplja spavanje, korake, vježbanje i sl ali naravno, poruke i pozivi ne dolaze.
Ako uzmeš UW3 i malo "tweakaš" postavke, prvenstveno notifikacije, mislim da može potrajati 3-4 dana bez punjenja. Ali ne znam zasigurno jer ga nemam ali rado bih ga testirao
p.s. Guangzhou SKMEI Watch Co., Ltd. - zar nisu mogli izmisliti neko lakše ime za brand
30.09.2025 | 14:38
Davor nas je sve zainteresirao za SKMEI, priznam i ja gledam da naručim neki, čisto da bude u rotaciji
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.50 Seconds

Provided by iJoomla SEO