Pomoć - ATV2 početni ekran nakon JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pomoć - ATV2 početni ekran nakon JB

04.10.2012 | 16:38
Budući da sam novi sa ovom igračkom i tek sam počeo učiti o njoj molim za malu početničku pomoć od vas koji ste to preboljeli.

Odradio sam JB fw 5.0.2 ali na početnom ekranu od ikona imam samo Računala i Postavke, nigdje Youtube, Foto, Internet, Radio......

Pokušao sam i reset ATV ali ništa.

Vidim da su neki ovdje na forumu imali isti problem ali nitko nije opisao kako je riješio problem pa molim za pomoć.
04.10.2012 | 18:07
Odes na settings , pa na wi-fi , pronadjes svoju mrezu i onda ce ti se sve pojaviti .
Ako nemas mrezu moras da ga spojis lan kablom .
04.10.2012 | 18:35
ako si to resio...da li si uspeo da ubacis XBMC..Nito TV..aTVFlash......
ako imas Mac,najlakse da ubacis XBMC,je da skines ovaj mali program....i sve ce ti biti jasno...
www.ijailbreak.com/jailbreak/download-nito-installer-apple-tv/
04.10.2012 | 18:50
Putnik1 kaže:
Odes na settings , pa na wi-fi , pronadjes svoju mrezu i onda ce ti se sve pojaviti .
Ako nemas mrezu moras da ga spojis lan kablom .

Probao ali to nije to.

amsterdamxxx kaže:
[quote]ako si to resio...da li si uspeo da ubacis XBMC..Nito TV..aTVFlash......
ako imas Mac,najlakse da ubacis XBMC,je da skines ovaj mali program....i sve ce ti biti jasno...

nito i XBMC sam ubacija ali nisam još aTVFlash jer sam zapeo na ovom početnom displeju, pa nisam siguran da li ću morati sve ispočetka šta mi se baš i ne da (Inače koristim windowse).
04.10.2012 | 19:20
evo i slika
IMG_0266.jpg
04.10.2012 | 19:31
Negdje si zeznuo postupak,APTV2 moras ubaciti u DFU mode.Ponovi cijeli postupak ponovo i mora proci
04.10.2012 | 19:49
mislim da se bez DFU moda i ne može ništa napraviti jer sam "Seas0nPass" traži ubacivanje u DFU.
04.10.2012 | 20:03
Naravno da nemoze tj moze se samo prebaciti na normal mode ili da nesto pobrljavi,ipak cackas po sistemu.Da sam na tvom mjesti ja bih ponovio postupak a ti kako hoces jer ocito je da nesto nisi dobro uradio.
04.10.2012 | 20:17
ma naravno da ću to napravit i po treći put ali me zanima da li se može ovako nešto popravit jer i ponavljanje postupka ne garantira rješenje.
Da li može biti do fw?
Može li se napravljeni custom fw ubacivati direktno iz iTunesa naravno iz DFU moda jer mi se desi, kad sam instalirao zadnju verziju iTunesa, da iTunes ne reagira kad ga otvori Seas0nPass
04.10.2012 | 21:15
evo sa Seas0nPass ponovo skinut i napravljen novi fw, ATV preko Seas0nPass stavljen u DFU mod kad se pojavi ova slika, pokrene se iTunes ali ne krene sa ubacivanjem fw-a već moram sa shift+restore ubaciti ovaj custom fw.
iTunes 10.7 završi uspješno sa ubacivanjem ali na Seas0nPass još uvijek vrti ovo kao na slici.
Očito je problem sa komunikacijom novih iTunes-a i Seas0nPass.
seas.jpg
04.10.2012 | 22:05
da bi dobio ostale stvari u postavkama se moraš logirati na itunes! i onda ti se pojave ostale stvari! to nema veze sa JB
04.10.2012 | 22:27
CooL kaže:
da bi dobio ostale stvari u postavkama se moraš logirati na itunes! i onda ti se pojave ostale stvari! to nema veze sa JB

sad se upravo logirao i opet ćorak
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 5 minuta
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO