pomoć ATV3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

pomoć ATV3

27.09.2012 | 16:41
da li je moguće da netko napiše malo detaljnije, a ne samo u kratkim crtama, na koji način je moguće gledati filmove preko ATV3, a koji filmovi se nalaze na hard discu od maca i koji nisu u formatu od ATV...da li je to uopće moguće i s kojim programom na koji način? zahvaljujem na budućim odgovorima
27.09.2012 | 18:30
procitaj malo postove u temi AppleTv..sve pise,negde i ponovljeno...
28.09.2012 | 12:04
Pa da pise da je laiku kao sto sam ja koji je po prvi put u doticaju sa atv jasno sta se treba napraviti, ne bi postavio ovo pitanje... jedno je procitati " pokreni airplay ili airpparrot" a drugo je objaniti sta znace ti pojmovi, gdje ih naci, kako ih pokrenuti etc..hvala
28.09.2012 | 12:21
Evo prvi link : lmgtfy.com/?q=how+use+airplay+on+apple+tv+3+from+MAC

A evo i drugi :
29.10.2012 | 13:31
Šta treba platiti airplay 5 dolara? Imam neki airplayit i s njim strimam s laptopa.Instalirao sam i na iPhone airplayit ali mi ne radi jel mu treba kao server za strim a koji ja ne mogu skinuti s njihove stranice niti u safariju ni u crome...kako da to riješim?
29.10.2012 | 16:23
pa pokrenes...recimo iTunes...imas dole pri dnu stavku..odaberes da li muzika ide na Mac,ili AppleTv....takodje isto vazi sa sve uredjaje koji podrzavaju Airplay slanje.....a koji god sam probao..odma vidi AppleTv....cak i moj Android telefon,radi savrseno uz AppleTV...
svuda je isti znak za Airplay...
i baci pogled u AppleTv,da ti slucajno ne stoji na Airplay-Off..pa stavi On...
30.10.2012 | 12:06
Sad sam već i lagano ljut pa nije taj apple tv svemirski brod da ne mogu dobiti mirroring.Pogledao sam i airplay mi je uključen u apple tv i dobio sam ono što sam šerao ili što stavim u itunes,ali samo na airu.Na iPhone i iPad nema šanse ništa viditi.Kliknem dva puta npr na iphone i imam samo ovo na slici za birati...nema ništa u podmeniju od pojedinog uređaja,niti mi je ikona apple tv prikazana nigdje na telefonu i padu kao na airu.Evo slike

I na padu i fonu nemam nigdje u svim menijima da uključim home sharing?
30.10.2012 | 12:32
Našao sam konačno,trebalo je dva put kliknuti na aplikacije i na doljnjem redu povući dva puta sve u desno di se vidi ta ikona i gdje se mirroring uključuje.Znao sam da je neki trivijalni problem.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 10 minuta
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku