Koji program za Ligu prvaka
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Koji program za Ligu prvaka

16.09.2012 | 11:14
Probao traziti no ne uspijevam pa ako netko već gleda molim na kojem programu tekme lige prvaka ako idu direktno a moze i sa zakašnjenjem ( nešto kao Maxtv) naravno ako postoje takvi kanali preko ATV-a
16.09.2012 | 11:42
Ja ću pratiti LP sa Sopcastom.Ovdje imaš linkove za streaming.
Jedino ne znam može li se to upogoniti preko ATV-a.
16.09.2012 | 13:53
hiro kaže:
Ja ću pratiti LP sa Sopcastom.Ovdje imaš linkove za streaming.
Jedino ne znam može li se to upogoniti preko ATV-a.

A ti instaliraš ono čudo (vidi sliku), ili?
Grab.jpg
16.09.2012 | 15:46
Zdravac kaže:
A ti instaliraš ono čudo (vidi sliku), ili?

Ne. Instalirao sam program Sopcast. http://www.sopcast.com/download/
Na livefootballol.tv tražiš linkove kao ovaj www.livefootballol.tv/streaming/channel/...rt-2-ro-sopcast.html sa Sopcastom u imenu.
Ovdje imaš više kako funkcionira Sopcast.
16.09.2012 | 19:51
izasao sopcast za mac???

konacnooooooo

nadam se da moderatori nece zamjeriti.
ovdje imas linkove za vise manje sve tekme!

ima dosta toga u flashu, ali je kvaliteta slabija. najbolji streamovi idu uglavnom preko sopcasta.
16.09.2012 | 20:34
probaj sa addonsom za XBMC..koji se zove SportDevil...
code.google.com/p/xbmc-development-with-...ion/wiki/SportsDevil
17.09.2012 | 00:05
Spordevil je dobar, ali problem kod njega je sto se ne moze pretrazivati linkove po utakmici, nego se prvo odabere mreza preko koje se trazi tekma, pa tek onda tekma. Uglavnom ispadne da se trebas aktivirati pola sata prije tekme ako zelis biti siguran da ces pronaci pravi link.
Ovako preko prije linkanih stranica je puno brze, a ima i vise aktivnih linkova po tekmi.
17.09.2012 | 21:01
skinuo sam sopcast, kak sada dalje, imam nesti kineza i rumunja na raspolaganju, nije da sam bas odusevljen njima ako neko moze pomoci.... u par koraka, tx
18.09.2012 | 19:55
Odi na wiziwig stranicu, odaberi koju utakmicu zelis gledati i pogledaj koji se streamovi nude.
Prvo trazi one koji koriste sopcast, ako ima vise izbora, pronadji si eventualno program koji ti vise pase, ali zaboravi da ces si uvijek naci engleski komentar. Njih imas u flashu, ali onda je kvaliteta slike slabija.
Obicno su streamovi najbolje kvalitete ruski i rumunjski. Jbg
18.09.2012 | 20:25
Radi mi na lion ali na ML ne,dobijem ovu poruku?

18.09.2012 | 22:00
koju poruku?
evo ja na ML gledam simulcast (sve tekme pomalo) preko sopcasta.
link

*link vrijedi samo na danasnji dan
18.09.2012 | 23:07
radi odlicno na Snow Leo....
19.09.2012 | 01:20
ok, sada vidim poruku.
to je gate keeper sa ML-a, i ne dopusta pokretanje aplikacija koje nisu prosle kroz appleovo sito.
u slucaju da zelis to iskljuciti:
system preferences > security & privacy > tab general > i pod allow applications downloaded from: oznaci anywhere.
19.09.2012 | 18:39
Po smislu poruke,sam pretpostavljao o čemu je riječ i uključio od bilokud.Hvala @kinif.
20.09.2012 | 22:41
Kinsif fala sljaka
12.03.2013 | 15:50
Znam da je tema malo starija al tek san nedavno instalira xbmc na iphonu i zanima me jeli se mogu gledati utakmice lige prvaka preko sports devil ili preko navi x pa tamo na tv programe preko eurodporta ili sky sporta ili koji vec program.
Ispricavam se nov sam u ovome.
Hvala
12.03.2013 | 16:25
Sve te, gore navedene kombinacije su, nažalost jaaaako loše kvalitete slike...
12.03.2013 | 20:22
Imas li ti neku kombinaciju ??
12.03.2013 | 21:01
MaxTV ne prenosi?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 5 minuta
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO