AppleTv2-Problem!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

AppleTv2-Problem!!!

30.05.2012 | 08:58
resim sinoc da uradim update na Os 5.0.....posto je izasao stabilan Jailbreak...nakacim AppleTv na iTunes.....on skine OS..ali mi ne da da uradim Restore...prijavljuje neke erore.....
vratim Atv2 na TV....i normalno mi podigne stari OS 4.4.4......
sledeci problem je sto mi sada ne da da se nakacim na SFTP.......izbacuje mi ovo sa slike......
kako da uradim Restore,ili bar da mogu ponovo na SFTP....???da li ima neka fora preko Terminala......iz AppleTv ne mogu update,jer je to vec blokirao Nito....
30.05.2012 | 09:26
amsterdamxxx kaže:
resim sinoc da uradim update na Os 5.0.....posto je izasao stabilan Jailbreak...nakacim AppleTv na iTunes.....on skine OS..ali mi ne da da uradim Restore...prijavljuje neke erore.....

Možeš li ovaj dio rečenice "...prijavljuje neke erore..." zamjeniti sa konkretnim podacima koje greške?
30.05.2012 | 10:08
nekad mi izbaci gresku br 21.....a nekad 1600....
30.05.2012 | 10:09
nesto sam nasao ,da mozda trebam u fajlu host,da zamenim adrese....ali nemam privilegije na to.....
30.05.2012 | 10:33
Ne znam kako...ali uspeo mi Restore...sad da vidim dalje...:)za JB....
30.05.2012 | 13:41
Obično za te greške pomaže ako se ATV stavi u DFU mode, a kako se to radi piše ovdje:

www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12379

Drago mi je da si ti uspio napraviti obnovu (restore) na 5.0 e sad za jailbreak sve ovisi koji ti je iOS 5.0 gore. Vjerojatno je 9B206f, a upute su ovdje:

www.iclarified.com/jailbreak/appletv2g/firmware.php

No, na iClarified piše da je to tethered jailbreak??
30.05.2012 | 14:44
Sve saqm sredio.....i sve za sada radi dobro....i sada je izasao (untethered)i svi moji omiljeni programi na 5..
blog.firecore.com/8099
31.05.2012 | 16:58
Ja sam bas danas mislila raditi update, jer mi xbmc gadno steka, a i Plex je poceo nesto...javi jel sve stima pliz, addon za subtitle xbmc, navi,plex...

super da si rjesio...
31.05.2012 | 21:35
ja sam uradio i sve ide kako treba, sem filmova . svugdje stekaju. nego gdje je onaj addons za nase radio stanice.ne mogu ga nci na forumu.
31.05.2012 | 22:50
za prvo testiranje..kod XBMC mi za sada sve radi dobro...Plex,kao vidi server,ali se ne kaci,mada mislim da je to zbog novog servera,a mrzi me da vracam stari(ovaj Novi radi i kao DNLA)pa ga vide neke druge moje igracke....ne znam kako filmovi stekaju,nisi naveo koji formati..ako su veliki mkv.......probao sam i Media Player sa aTVFlash-a..radi dobro.....Navi-X,radi....mada ima dosta mrtvih linkova...posebno kod Live streaminga,sto je i normalno....mada,koliko toga ima u njemu,za sada je i dalje N1 addons.....
Uglavnom,meni se licno svidja novi Gui...cak mi se cini dosta brzi.....i nisam se pokajao sto sam uradio Update....
01.06.2012 | 03:34
Scarface, vjerovatno misliš na Slooshaj!.
itunes.apple.com/hr/app/slooshaj!/id341334668?mt=8&ls=1
01.06.2012 | 11:12
Luka ovdje razovaramo o ATV2 a ne o Iphonu!
01.06.2012 | 14:03
Plex ne radi? Nekako najvise Plex i Media Player koristim... steta.

Sad se ne usudim napraviti update, jer necu znati natrag... :/
01.06.2012 | 14:07
Koliko vidim jedino sta donosi update na 5.0.1 je interface,tako da jos neko vrijeme ostajem na 4.4.4
01.06.2012 | 16:50
Meni nije radio Plex ni na 4.4.4,sa novim Serverom 0.9.6.1...ali ga zato vide drugi Upnp playeri...
@arya..radi Media Player.....
01.06.2012 | 19:12
ako se radi samo o kozmetickim promjenama...pricekat cu jos ipak malo. Hvala.
01.06.2012 | 19:18
ma naravno..nikoga ja ne teram..
01.06.2012 | 19:49
sori na laganom OT-u, samo me zanima dali je taj plex nesto tipa navi-x ili?
01.06.2012 | 21:44
Plex,je nesto slicno XBMC...stim sto postoji i Serverski deo programa,i klientski....i u zadnje vreme ga sve vise uredjaja podrzava....pa cak i neki novi Smart TV....a napomenuo sam skoro,da je u zadnjem zvanicnom serverskom delu integrisan DNLA..pa tako vise i nije potrebno imati klienta.....mogu sad server da vide i drugi media playeri....
kada se instalira server na komp....u nasem slucaju Mac.....ubaci se takodje i Plex centar,u koji se ubacuju sa njegovog servera,razni addonsi,slicno kao u XBMC.....i posle toga te addonse,vidis u Plex klient na Atv...Smart TV...Media Playerima....
www.plexapp.com/
recimo ovako izgleda na nekom od Smart Tv-a....klient....
01.06.2012 | 22:00
Upravo sam ....probao ,sa starim Plex serverom 0.9.5.3..i radi Plex normalno na Novom OS 5...
03.06.2012 | 19:15
Ajde super, ajde probaj vidjeti jel sve ok sa subtitlovima. Naime, meni ne playa u zadnje vrijeme subtitlove koje sam sama skinula ( a vidi ih), nego sam one koje si sam nadje...cudno.
03.06.2012 | 19:37
kod mene radi sve normalno. plex nisam nikad ni koristio niti kontam zasto ce mi. jedino kad bi mi neko potanko objasnio. a icefilms sad radi, samo sam uradio update. nisam ni znao da je novija verzija izasla. subtitlovi isto rade. sam ih nadje kao i prije sem na navi-x gdje ih rucno moras upisivati.
03.06.2012 | 20:30
A jel koristis media player?ne mogu naci subtitles koji su kao ubaceni u update.

Edit:

Zeznula sma krivi topic. mislila sam na atv flash update . sorry
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 15 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BigMac, IgorD, Riba, skunic, stefanjos, tino1, Anonimci (592)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO