ATV2 jailbrake
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ATV2 jailbrake

07.02.2012 | 19:24
Opet ja o AVTu
Zanima me da li se mora jailbrakeat da bi se gletali filmovi sa kompa bez itunesa?
Kolko sam skuzio unTETHERED jailbrake je onaj koji se ne mora raditi svaki puta kada se ugasi ATV, da li se ATV2 moze tako jailbrakeati?
tenks
07.02.2012 | 19:38
blog.firecore.com/5606

evo ti za jailbreak. Poslije toga moras skinuti atv flash i xbmc.I uzivaj u gledanju filmova direktno sa kompa bez itunesa.
07.02.2012 | 20:49
To je theatered ili unthetered?
07.02.2012 | 21:44
untethered
07.02.2012 | 22:05
mozes da gledas i filmove na Atv2 i bez jailbreak-a.i bez ITunes-a i bez bilo kakvog konvertovanja....uz pomoc programa Beamer....ako imas IntelMac...:)provereno,ali bez titlova...:(za sada...
beamer-app.com/
07.02.2012 | 23:37
Hvala svima, bio sam se dvoumio izmedju WD TVa i Apple TVa, ali mislim da cu na kraju ipak uzeti Apple TV
07.02.2012 | 23:53
:)a sve vise se pisu razni programi,i dodaci,za Airplay..pa je to tek posebno uzivanje....i za Iphone..i za Android...
29.06.2012 | 08:08
Kupio TV2 na 4.1.1. pa me interesira tvoja preporuka dizat na viši FW ili ga tu zadržati i molim onaj kod za TV Flasch ako može-probao ga JB sa Poweng.ali mi baca grešku i dali moram šta spremati kao kod iPhonea ili mogu normalno JB!!
Hvala unaprijed-znam da postoji nešto od svega na forumu no ne bih htio nešto Zez......
Kod Seasonpass me upučuje uvijek na novi Soft 5.0.2 ali nisam siguran dali se moze JB i nemogu vanjski IPS ubaciti nikako u ATV kad je u DFU-iTunesi izbacuju grešku na bilo kojem Softu (probao do 4.4.4)!!
29.06.2012 | 14:11
Seasonpass te upucuje na novi OS jer nemas spasene SHSH blobs.Mozes dici na 5.0.2 bez problema,sve radi ok.Sto se tice JB imas na forumu sve objasnjeno.Nije tesko,probaj pa ako zapnes javi da pomognemo.
29.06.2012 | 14:47
Jel JB tethered ili untethered a blobse sam pokušao spasiti sa Umbrelom al ih ne nalazi ili fulam u nečem-za sad sam još na tvorničkim postavkama 4.1.1 pa ako si mogu pomoč molim samo TIPS!!
Hvala
29.06.2012 | 20:46
Ne mogu nikako napraviti taj JB-probao i sa najnovijim FW no ostaje stalno na 4.1.1.-ne kužim gdje fulam -sve sa seasonom prode ok ali izgleda da je tethered i kad ga iskopčam iz struje sve ostaje po starom mada mi povuće sve ibb podatke i ostala s...MOLIM POMOĆ"!!!!
30.06.2012 | 11:07
Evo konacno nakon desetaka pokusaja uspio-sad jos samo da ugradim plejere-nadam se da cu skuziti koje programe da instaliram ili postoji kakva lista??
30.06.2012 | 12:44
Samo malo procesljaj APTV dio foruma i sve ces odgovore naci za par minuta
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 minuta
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO