Apple tv 2 i Streaming
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple tv 2 i Streaming

24.02.2016 | 11:16
Dobar dan
Zanima me kako da Stremaing sa Lg Tv [ Ono sa Mac adresa i covjek otvorio da gledam]
Prebacim na ATV tj.kako ...
Nadam se da ste shvatili i imate vremena i volju da pomognete
Pozz i unaprijed hvala
24.02.2016 | 12:10
Ja nisam shvatio... ali baš ništa...
24.02.2016 | 12:19
Ok
Imam ATV 2 ... Da li se moze a cuo sam da moze ... Iptv koji ide sad preko LG TV da ga prebacim i na ATV ..ima neka fora ali ne znam kako ide ..znaci ubaciti Mac adresu ..na ATV i prebaciti signal na ATV .
Nadam se da je jasnije
Hvala
24.02.2016 | 15:21
Tko ti je iptv provider? Kako je lg spojen na terminalnu opremu? Imaš li iptv stb (set top box, dakle kutiju koja stoji uz tv i uz nju ide daljinac), ili je lg direktno spojen na router od providera ethernet kabelom? Ako je tako spojen, imaš li u lg tvu cam modul (common access modul za digitalno dekodiranje s pripadajućom chip karticom s ključevima) ili lg direktno vuče open stream s routera?
24.02.2016 | 15:35
ajd sad:)...salim se....imao sam AppleTv 2...pa se mislim,koji bi program u njemu pustao sve to....mozda neka fora preko KODI-a
24.02.2016 | 17:45
Čekaj, imao si TV i žicu i sad bi između stavio i ATV2? Što bi postigao s time? Snimati ovako i onako ne možeš. ATV2 bi smetao?

Ja kad imam neku ideju imam i cilj te ideje. Što želim postići uz što manje kabela i prtljanja (spreman sam i koju kunu potrošiti).
Tu izložim ideju i tražim optimum za realizaciju. Ako je još i jeftina.
11.03.2016 | 13:21
Bravo Amsterdam
Da kako Atv + Kodi ...gdje ubaciti i kako to ide ...Mac adresu tj.ono sto je otvoreno preko Lg koji radi na tu foru IPTV i Mac adresa ... e sad ima neka fora kad otvorim ATV i Kodi gdje i kako da isto funkcionise ... Neovisno da li radi preko Lg nego hocu znati kako to ide..trebace mi ...
Znaci Iptv da li znate kako funkcionise preko Atv i Kodija
ili vi ne radite sa Kodijem ?
U svakom slucaju hvala
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 43 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds