ATV3 ne vidi Library
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ATV3 ne vidi Library

31.12.2014 | 16:36
Ekipa pls pomoć

atv vidi naziv Library ali ne može pristupiti istoj
na MM-u je sve odrađeno kao i na ATV-u
resetirao router, atv, mm....

na istoj je mreži, update itunes-a kao i atv sw, jednostavno ne mogu pristupiti library

imate li ideje što bi moglo biti?
31.12.2014 | 18:22
A što je MM?
31.12.2014 | 18:31
MacMini valjda.

A da ti ATV3 malo pomakneš kako bi mogao ugledati MM.

Na iTunesu mora biti Homa Sharing uključeni i na oba isti ID.
01.01.2015 | 16:50
uključen home sharing i isti ID na oba uređaja
kako misliš da ga pomaknem?

vidi naziv library i slike povlači...
01.01.2015 | 18:06
Ma šalim se s pomicanjem i gledanjem. LOL
01.01.2015 | 19:26
Nakon što si postavio home sharing u postavkama iTunesa, jesi li u iTunes izborniku File -> Home sharing istog i uključio?

Nakon nadogradnje ATV3 na posljenju verziju sistema stalno mi je javljao da mi dijeljena biblioteka nije uključena. Nije mi pomoglo resetiranje izvlačenjem napajanja, nego sam ga na kraju morao resetirati na početne postavke i onda ponovo sve namjestiti i tek tada je proradio.
02.01.2015 | 13:53
resetirao u nekoliko navrata na početne, home sharing na itunes-u također u nekoliko navrata off/on....
23.02.2016 | 06:17
Pozdrav!
Evo i ja nedavno kupio ATv 4 i za sada vrlo zadovoljan. Još sam u svemu novi pa postavljam i pitanja po cijelom forumu. Meni se događa sljedeče pogleda film povučen iz iTunesa i sve super nakon toga ocu neku scenu ponovo pogledat kad ono nema više titla. Zatim mi se dogodi da ne vidi pola library iz iTunesa. Ponovno uključim ATv i on opet sve vidi. Malo me to sve živcira jer mi je iMac na jednom kraju sobe a ATv na drugom . Kako sam nedavno operiran nemogu samo tak se dizati i na kompu provjeravati postavke tipa dijeljenje i sl. Da sad ne pišem drugdje pitaču ovdje. Zašto preko Plexa malo oče otvarati i vratiti filmove onda malo ne. Recimo vidi cijeli library ali kad oču pokrenuti film ono ništa. Nakon ponovnog pokretanja opet ide OK?
23.02.2016 | 06:42
Koliko sam shvatio, iTunes može prikazivati filmove koje ATV ne može. Bitno je ako je kodirani film. Moguće da je kodiran tako da ATV to ne može prikazati, a iTunes uredno prikazuje. Ja sam imao samo jedan takav film koji se na ATV3 nije prikazivao, a u iTunes-u je radio najnormalnije.
23.02.2016 | 07:01
Ne film koji sam pogledao na ATvu iz iTunesa radio je super. Poslije sam frendu htio nešto pokazati a on pokrenuo film bez titlova i nisam ih mogao učitati. I povremeno na ATvu vidi cijeli library a ponekad samo dijelomični!
Tnx na brzom odgovoru!!!
23.02.2016 | 17:26
Pa titlove možeš iključiti i isključiti.
Dugo držiš srednju tipku i pojavi se meni gdje biraš i titl.
Titl mora biti u samome kontejneru filma, ne samo u folderu. Ako je u istom folderu i isto se zove nije dovoljno.
Ja to posložim sa Sublerom, sa HandBrake konvertirem, sa Jublerom titlove slažem, sa TextEdit-om kodnu stranicu podesim (treba biti UTF-8, barem kod mene).
Svi programi su free.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 55 minuta
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.53 Seconds

Provided by iJoomla SEO