ATV3 ne vidi Library
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ATV3 ne vidi Library

31.12.2014 | 16:36
Ekipa pls pomoć

atv vidi naziv Library ali ne može pristupiti istoj
na MM-u je sve odrađeno kao i na ATV-u
resetirao router, atv, mm....

na istoj je mreži, update itunes-a kao i atv sw, jednostavno ne mogu pristupiti library

imate li ideje što bi moglo biti?
31.12.2014 | 18:22
A što je MM?
31.12.2014 | 18:31
MacMini valjda.

A da ti ATV3 malo pomakneš kako bi mogao ugledati MM.

Na iTunesu mora biti Homa Sharing uključeni i na oba isti ID.
01.01.2015 | 16:50
uključen home sharing i isti ID na oba uređaja
kako misliš da ga pomaknem?

vidi naziv library i slike povlači...
01.01.2015 | 18:06
Ma šalim se s pomicanjem i gledanjem. LOL
01.01.2015 | 19:26
Nakon što si postavio home sharing u postavkama iTunesa, jesi li u iTunes izborniku File -> Home sharing istog i uključio?

Nakon nadogradnje ATV3 na posljenju verziju sistema stalno mi je javljao da mi dijeljena biblioteka nije uključena. Nije mi pomoglo resetiranje izvlačenjem napajanja, nego sam ga na kraju morao resetirati na početne postavke i onda ponovo sve namjestiti i tek tada je proradio.
02.01.2015 | 13:53
resetirao u nekoliko navrata na početne, home sharing na itunes-u također u nekoliko navrata off/on....
23.02.2016 | 06:17
Pozdrav!
Evo i ja nedavno kupio ATv 4 i za sada vrlo zadovoljan. Još sam u svemu novi pa postavljam i pitanja po cijelom forumu. Meni se događa sljedeče pogleda film povučen iz iTunesa i sve super nakon toga ocu neku scenu ponovo pogledat kad ono nema više titla. Zatim mi se dogodi da ne vidi pola library iz iTunesa. Ponovno uključim ATv i on opet sve vidi. Malo me to sve živcira jer mi je iMac na jednom kraju sobe a ATv na drugom . Kako sam nedavno operiran nemogu samo tak se dizati i na kompu provjeravati postavke tipa dijeljenje i sl. Da sad ne pišem drugdje pitaču ovdje. Zašto preko Plexa malo oče otvarati i vratiti filmove onda malo ne. Recimo vidi cijeli library ali kad oču pokrenuti film ono ništa. Nakon ponovnog pokretanja opet ide OK?
23.02.2016 | 06:42
Koliko sam shvatio, iTunes može prikazivati filmove koje ATV ne može. Bitno je ako je kodirani film. Moguće da je kodiran tako da ATV to ne može prikazati, a iTunes uredno prikazuje. Ja sam imao samo jedan takav film koji se na ATV3 nije prikazivao, a u iTunes-u je radio najnormalnije.
23.02.2016 | 07:01
Ne film koji sam pogledao na ATvu iz iTunesa radio je super. Poslije sam frendu htio nešto pokazati a on pokrenuo film bez titlova i nisam ih mogao učitati. I povremeno na ATvu vidi cijeli library a ponekad samo dijelomični!
Tnx na brzom odgovoru!!!
23.02.2016 | 17:26
Pa titlove možeš iključiti i isključiti.
Dugo držiš srednju tipku i pojavi se meni gdje biraš i titl.
Titl mora biti u samome kontejneru filma, ne samo u folderu. Ako je u istom folderu i isto se zove nije dovoljno.
Ja to posložim sa Sublerom, sa HandBrake konvertirem, sa Jublerom titlove slažem, sa TextEdit-om kodnu stranicu podesim (treba biti UTF-8, barem kod mene).
Svi programi su free.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 43 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, dpasaric, dperec, m@xym, miomika, Piko, Riba, rusty, Anonimci (821)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds

Provided by iJoomla SEO