TorrentTV za AppleTV
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

TorrentTV za AppleTV

07.08.2014 | 11:21
da se razumemo,ne pominjem linkove ka torrent fajlovima,samo pominjem novi program,pa ko hoce neka testira,meni licno nema nikakvog smisla,kad ne mogu da ubacim titlove:)
torrentv.github.io
07.08.2014 | 11:43
Što bi rekli u Dalmatinskoj Zagori - nije govno, nego se pas posro. Ali ajde, neka ostane.
07.08.2014 | 11:48
ma mozes da obrises slobodno(Post,ja ne pominjem VnoGO)....cisto da ljudi znaju da jos uvek neko razmislja o mogucnostima ATV-a....iako ga licno sve manje koristim(samo za muziku preko airplay-a)sve ostalo radi AndroidTV od 50$
02.09.2014 | 13:07
off topic Samo za muziku?? @amsterdamxxx?
08.09.2014 | 13:57
Sta samo za muziku?
Inace upravo sam prodao moj ATV2...jede ga vreme,prestala podrska,a dolaze nove igracke,koje sve to isto rade...
08.09.2014 | 15:20
sta si uzeo?
08.09.2014 | 15:43
Uzeo je zeni 100€.
08.09.2014 | 18:10
Heheheh,ja imam sa ženom dil, sve što ne šteti kućni budžet, nije njena stvar, znači vrtim prodajem menjam, A da nisam u minusu.... I u pravu si otišao za glavu(100 e)... ... Ona voli samo da sve radi....
Nisam ništa uzeo, jer mi nije hitno, imam Android Tv a imam i ChromeCast....
Merkam jedan SatBox, baziran na Androidu kome takođe radi shering....
A u kombinaciji je i neki Mac, da može poslednji OSX.... Ne žurim...
08.09.2014 | 18:19
jel bolje po tvome uzeti satbox sa androidom ili dreambox? ili je to vec dalo svoje?
moze li uredno raditi CS na satboxu?
znam da sam ti 100 puta postavio ista pitanja, jbg, ali treba mi ponekad beskonacnost informacija prije nego li se odlucim za nesto!

pa dobro drzi cijetu ATV2, novog sam toliko bio platio!
08.09.2014 | 19:17
Da ne bude zabune,kad mislim na SatBox,mislim Uopsteno na Satelitske Risivere:)....
pazi,ako ti je bitan samo Sat TV....uzmi neki od popularnih Risivera,koji se valjaju po nasoj regiji....recimo (DreamBox...VU+...GigaBlau...Xtrend....Amiko Alien 1 ili 2(ovaj 2 ima tri Tunera,pa sa njim gledas i vas DVB-T)..CLOUD Ibox II....ITD....i svi oni rade pod sistemom Enigma 2....za koji pored gledanja Sat Tv..postoje razni pluginovi za razne stvari(Media Player,Youtube,XXX....)....
zatim imas niskobudzetne risivere ok nekih 70 eura...recimo Amiko Mini HD SE,ima ga moj burazer,i jako je zadovoljan...on ima svoj sistem,i nema problema u radu sa Sheringom....
imas i opciju koja mozda tebi bude zanimljiva,posto kolko se secam imas na svom TV DVB-S2 tuner...kupis ovo sa linka ispod,i radi shering normalno kao da imas neki box..
Diablo CAM Wi-Fi
www.duolabs.com/wifi.html
ja merkam novi box,koji se pojavio u Eu,ima ga i kod vas po ceni od 1400 kuna...kod mene krece prodaja za dve nedelje....cekam prve reakcije ljudi.....
Amiko A3
amiko-a3.com/
09.09.2014 | 02:57
@Amsterdam:

Zar ne mozez za te pare kupiti Mac Mini, koji ce raditi isto i jos malo vise?
09.09.2014 | 07:58
e ne mozes satelit spojit na minija jbg
09.09.2014 | 09:17
Hehehe.... Mislio sam.... Ili ću da kupim taj risiver, ili ću čekati još malo za neki Mac, koji će ganjati sve od 10.7...pa na gore.. Mada i moj MacPro meni i više nego odličan....
09.09.2014 | 15:08
kinsif kaže:
e ne mozes satelit spojit na minija jbg

ma moze i to,al ko sad to da Juri....a pitanje je ima li neki Emu za to...
www.ebuyer.com/431050-elgato-tv-tuner-fo...-mac-or-1sf108101000
22.12.2014 | 20:50
amsterdamxxx kaže:
da se razumemo,ne pominjem linkove ka torrent fajlovima,samo pominjem novi program,pa ko hoce neka testira,meni licno nema nikakvog smisla,kad ne mogu da ubacim titlove:)
torrentv.github.io

OVo je baš zgodno! da li se mogu nekako i titlovi prebaciti ili moraju biti zaljepljeni na filmu?
23.12.2014 | 08:26
@Amsterdam:

Jesi mozda testirao ovaj Amiko A3 u medjuvremenu?
23.12.2014 | 13:21
Kolko vidim na amiku radi i XBMC(Kodi)
23.12.2014 | 15:21
drlovric kaže:
@Amsterdam:

Jesi mozda testirao ovaj Amiko A3 u medjuvremenu?

nisam ja,ali jesu neki ljudi sa drugog foruma...kao Android radi ok i xbmc,ali zna da steka na Satelitskom delu,jos su tanki emulatori....pratim,ali su finansije otisle u drugom smeru...pa lagano...
23.12.2014 | 15:23
CooL kaže:
Kolko vidim na amiku radi i XBMC(Kodi)

ne znam na koji Amiko mislis...postoji i plugin Kodi za Enigma 2 risivere,ali on ne menjao ceo xbmc,samo neki addonsi rade pod njim...na Amiko A3 moze full xbmc jer je Android
24.12.2014 | 10:48
Pa na Amiko A3 o njemu smo pričali!

Ali čitam da ima još dosta mušica ja imam minix neo x8-h i još uvjek ima dosta bugova šta se tiče xbmc i androida.
Sad s počeli sa portanjem openeleca na Amlogic (minix neo x8-h)
24.12.2014 | 12:50
da li si probao SPMC,meni odlicno radi na Androidu...
play.google.com/store/apps/details?id=com.semperpax.spmc
24.12.2014 | 23:17
jesam i ok je ali mislim da sad kodi radi najbolje znači ovaj sa kodi.tv
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 24 minuta
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

imenso, Maxxy, Riba, tino1, Tomek, Anonimci (628)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO