Ruski HD kanali na Apple tv bez JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ruski HD kanali na Apple tv bez JB

27.06.2013 | 10:47
Jednostavan nacin da na vasem Apple tv-u mozete gledati ruske HD i ostale tv kanale (sport, filmovi, vesti, muzika).
Promenite samo DNS i to je to. Trailers app se pretvara u Unlimovie.tv.

"According to some details we've received from a Russian blog called iGuides.ru, the hack involves changing DNS settings to manual (062.075.229.047) in your Apple TV’s Settings."
www.redsn0w.us/2013/06/this-apple-tv-hack-enables-russian.html
27.06.2013 | 17:49
jesi probao? kako radi?

super stvar ako radi, probam veceras.
27.06.2013 | 20:07
Nisam kuci ceo dan.....probacu sutra uz jutarnju fuka.....lik koji je pisao na drugom forumu,kaze da radi,i da ima i kanala na Engleskom jeziku....pa da vidimo....
a moze uvek da se vrati,stavljanjem DNS na default,i restart Atv-a
27.06.2013 | 20:48
ja probo, super je , ali 50 posto kanala mi se nije htjelo pokrenut, ima i sekcija za filmove, ima cak i za birat kvalitetu, cak i 3d, bio sam odusevljen, nazlost sve je na ruskom, cak i fox life,i discovery i sve to sto zelim a bez da uzimam max tv, ponadao sam se da su samo titlovi ko i na nasima, ali eto sve je sinkronizirano, vrtio sam mtv, jako dobro jer su pjesme normalno na engleskom, i zacudo svirale su pjesme cijelo vrijeme.

ako razumijete ruski iskoristite ovu priliku do 9. mjeseca jer ce do tada to maknuti kako pise u clanku,

kako god, veoma zanimljiv hack, nadam se da to netko sa engleskog govornog podrucja obavi jer je super jednostavno za namjestiti i super jednostavno za koristiti
27.06.2013 | 20:53
upravo sam probao na AppleTv 2....i kod mene nece,kad odem na Trailers,pise mi neka greska u fajlu(radio sam i restart)....kad vratim na automatsko...Trailers normalno radi....da napomenem da sam ja na OS 5.0.2,koji nemam nameru da za sada updejtujem samo zbog ovoga,jer sve ostalo radi savrseno(XBMC,Plex,Media Player)
u svakom slucaju kome radi ...super....
27.06.2013 | 21:31
radi! hebeno.
thx
27.06.2013 | 21:55
Nešto radi a nešto izbacuje error...uglavnom ni jedan HD kanal ne radi,bar meni.
27.06.2013 | 22:37
kinsif kaže:
radi! hebeno.
thx

koji Atv imas,i koji Os na njemu?
28.06.2013 | 01:43
Meni radi. Imam TV 2, software 5.2 (to bi trebao biti iOS 6.1.2, ako se ne varam) jailbreakan.
28.06.2013 | 02:15
dvojka, mislim da je zadnji iOS gore... iskreno nisam siguran.

ne radi sve i nisam to ni ocekivao. kod ovakvih stvarni NIKADA ne radi sve. zato na kraju price ljudi i placaju programske pakete, ili barem CS.

ali evo, tenis sam pola sata ulovio dok sam kuhao... super slika, bez trzanja, zvuk iskljucim i vrh!
28.06.2013 | 02:51
znaci da je problem verovatno kod mene,jer nisam ubacio zadnji OS....neka....ovako mi radi odlicno sve....a imam i jako dobar CS:)
28.06.2013 | 05:09
Kad smo kod toga, koji uredjaj preporucujete za CS?
28.06.2013 | 09:55
za CS....imas ih od 100-500 eura.......mada za obicnog klienta koji se nece zahebavati sa serverskim opcijama,vec samo cisto gledanje Satelita....dovoljan je i taj od 100 eura....mislim da je vise bitna sama podrska timova koji rade Enigmu 2 za odredjeni Box,i naravno posedovanje stabilne C linije,kako bi sve radilo lepo....
e sad pojavili su se na trzistu i Risiveri koji ne rade pod Enigma 2 Linuxu,vec imaju neke svoje sisteme u kojima postoje modifikovane verzije Emulatora(CCcam...MgCamg...Oscam)...i koji po pricama ljudi sa raznih foruma zavrsavaju posao,a ujedno poseduju u sebi i Media Player..Youtube...Web browser....
licno vec pune 4 godine koristim AzBox HD Elite,i meni zavrsava posao,posebno od kad je i Enigma lepo legla na njega(mada je i Oficijalni FW zavrsavao posao)....a pomenucu ti par modela,koje ne bi imao nista protiv da ih Imam:)
Amiko Alien 2(radi sa dva sistema..Spark i Enigma2...i jako dobar za Multimediu....)nekoliko timova razvija Enigmu za njega....
www.amikostb.com/?q=product&id=153
VU+..(ima vise modela,pa im je i cena razlicita....takodje mnogo timova ga podrzava...
www.vuplus.com
GigaBlue...takodje odlicna podrska...
www.opensat.de
DreamBox....o njemu se davno sve vec zna....postoje mnogi Klonovi,ali ljudi kazu,da takodje zavrsavaju posao...
www.dream-multimedia-tv.de/en/products
Azbox..
www.azbox.eu
ClarkeTech/Xtrend
IPBox 900/9000 HD.......
ima ih jos.....ali oko ovih se najvise pise po forumima.....
uskoro izlazi Azbox Titan...koji ce imati u sebi tri mocne stavke...Sat HD 2x Tuner+Android+XBMC....i preporuce cena ce biti oko 150 eura....ja to cekam...
jos da napomenem,za onog Prvod pomenutog Aliena 2....u sebi poseduje i DVB-T2 tuner....pa je zgodan i za zemaljske Digitalne kanale.....takodje jos neki modeli to podrzavaju,a neki Risiveri podrzavaju i opciju USB DVB-T tunera....
Azbox Titan
www.azupd.eu/azbox-titan/
ako te zanima do 100+ eura...
imas Amiko Alien 1...ili SkyBox F5.....zavrsavaju posao...
amikostb.com/?q=product&id=8
satellitedoctor.co.uk/shop/openbox-s10/
moj omiljeni SatForum....imas o svemu,ekipa iz ExYU....
www.novisf.com/wbb/index.php?page=Index
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 59 minuta
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?
  • dpasaric: Poanta je da je besmisleno dalje širiti raspravu.
  • Air: Fakat imaš teških osobnih problema
  • Air: Protiv "cara" se ne smije ništa pisati?
  • Air: Smetati osobno?
  • Air: i zašto si obrisao ovaj moj tekst is te teme?
  • Air: u temi kafanska laprdanja
  • Air: @dpasaric Samostalno, ničim izazvan optužio si Djuru za nešto. Djuro ti je odgovorio. Budi čovjek, pa kada si "zagrizao" odgovori čovjeku na njegovu cijelu obranu. - stavku po stavku.
  • Air: Skrećeš TEMUsa svojih LOŠIH djela na svoja DOBRA djela (koja nitko ne spori).;)
  • dpasaric: Propast su lijenost i jalovo lamentiranje. Tko je vrijedan i radi neće propasti.
  • dpasaric: Jabučnjak je do svoje punoljetnosti davao odličnu pomoć svakome tko je došao i bez vaših političkih prepucavanja.
  • dpasaric: Vaša hipoteze su potpuno promašene! :) Ono kao "super je imati stalno aktivnu crnu kroniku jer će onda puno ljudi to čitati, pa će ti koji to čitaju pomagati drugima." Bez brige, tko treba pomoć dobit će je i bez crne kronike.
  • Air: Represija i samovolja su isključivo put u propast
  • drlovric: Represija i samovolja nikada nije rjesenje.
  • drlovric: Plenkovic je porucivao Hrvatima kome nije dobro neka ide u DE. Bis bald. A danas drzava daje pare povratnicima jer kapital su ljudi. Ako nas KGB sve rastjera odavdje, ovaj forum ce sam sebi biti svrha :)
  • Air: Mislim da je uvreda za članove jabučnjaka koji su aktivni u političkim temama na jabučnjaku uspoređivati ih sa ekipom koja “troši” takve teme na drugim portalima. Iako smo svakodnevno na forumu neke od tih politički tema nemaju upisa po nekoliko dana. To znači da ekipa nije “ovisna” o tome da non-stop nešto serucka nego se upisuje kad netko nešto ima.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.45 Seconds

Provided by iJoomla SEO