Ruski HD kanali na Apple tv bez JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ruski HD kanali na Apple tv bez JB

27.06.2013 | 10:47
Jednostavan nacin da na vasem Apple tv-u mozete gledati ruske HD i ostale tv kanale (sport, filmovi, vesti, muzika).
Promenite samo DNS i to je to. Trailers app se pretvara u Unlimovie.tv.

"According to some details we've received from a Russian blog called iGuides.ru, the hack involves changing DNS settings to manual (062.075.229.047) in your Apple TV’s Settings."
www.redsn0w.us/2013/06/this-apple-tv-hack-enables-russian.html
27.06.2013 | 17:49
jesi probao? kako radi?

super stvar ako radi, probam veceras.
27.06.2013 | 20:07
Nisam kuci ceo dan.....probacu sutra uz jutarnju fuka.....lik koji je pisao na drugom forumu,kaze da radi,i da ima i kanala na Engleskom jeziku....pa da vidimo....
a moze uvek da se vrati,stavljanjem DNS na default,i restart Atv-a
27.06.2013 | 20:48
ja probo, super je , ali 50 posto kanala mi se nije htjelo pokrenut, ima i sekcija za filmove, ima cak i za birat kvalitetu, cak i 3d, bio sam odusevljen, nazlost sve je na ruskom, cak i fox life,i discovery i sve to sto zelim a bez da uzimam max tv, ponadao sam se da su samo titlovi ko i na nasima, ali eto sve je sinkronizirano, vrtio sam mtv, jako dobro jer su pjesme normalno na engleskom, i zacudo svirale su pjesme cijelo vrijeme.

ako razumijete ruski iskoristite ovu priliku do 9. mjeseca jer ce do tada to maknuti kako pise u clanku,

kako god, veoma zanimljiv hack, nadam se da to netko sa engleskog govornog podrucja obavi jer je super jednostavno za namjestiti i super jednostavno za koristiti
27.06.2013 | 20:53
upravo sam probao na AppleTv 2....i kod mene nece,kad odem na Trailers,pise mi neka greska u fajlu(radio sam i restart)....kad vratim na automatsko...Trailers normalno radi....da napomenem da sam ja na OS 5.0.2,koji nemam nameru da za sada updejtujem samo zbog ovoga,jer sve ostalo radi savrseno(XBMC,Plex,Media Player)
u svakom slucaju kome radi ...super....
27.06.2013 | 21:31
radi! hebeno.
thx
27.06.2013 | 21:55
Nešto radi a nešto izbacuje error...uglavnom ni jedan HD kanal ne radi,bar meni.
27.06.2013 | 22:37
kinsif kaže:
radi! hebeno.
thx

koji Atv imas,i koji Os na njemu?
28.06.2013 | 01:43
Meni radi. Imam TV 2, software 5.2 (to bi trebao biti iOS 6.1.2, ako se ne varam) jailbreakan.
28.06.2013 | 02:15
dvojka, mislim da je zadnji iOS gore... iskreno nisam siguran.

ne radi sve i nisam to ni ocekivao. kod ovakvih stvarni NIKADA ne radi sve. zato na kraju price ljudi i placaju programske pakete, ili barem CS.

ali evo, tenis sam pola sata ulovio dok sam kuhao... super slika, bez trzanja, zvuk iskljucim i vrh!
28.06.2013 | 02:51
znaci da je problem verovatno kod mene,jer nisam ubacio zadnji OS....neka....ovako mi radi odlicno sve....a imam i jako dobar CS:)
28.06.2013 | 05:09
Kad smo kod toga, koji uredjaj preporucujete za CS?
28.06.2013 | 09:55
za CS....imas ih od 100-500 eura.......mada za obicnog klienta koji se nece zahebavati sa serverskim opcijama,vec samo cisto gledanje Satelita....dovoljan je i taj od 100 eura....mislim da je vise bitna sama podrska timova koji rade Enigmu 2 za odredjeni Box,i naravno posedovanje stabilne C linije,kako bi sve radilo lepo....
e sad pojavili su se na trzistu i Risiveri koji ne rade pod Enigma 2 Linuxu,vec imaju neke svoje sisteme u kojima postoje modifikovane verzije Emulatora(CCcam...MgCamg...Oscam)...i koji po pricama ljudi sa raznih foruma zavrsavaju posao,a ujedno poseduju u sebi i Media Player..Youtube...Web browser....
licno vec pune 4 godine koristim AzBox HD Elite,i meni zavrsava posao,posebno od kad je i Enigma lepo legla na njega(mada je i Oficijalni FW zavrsavao posao)....a pomenucu ti par modela,koje ne bi imao nista protiv da ih Imam:)
Amiko Alien 2(radi sa dva sistema..Spark i Enigma2...i jako dobar za Multimediu....)nekoliko timova razvija Enigmu za njega....
www.amikostb.com/?q=product&id=153
VU+..(ima vise modela,pa im je i cena razlicita....takodje mnogo timova ga podrzava...
www.vuplus.com
GigaBlue...takodje odlicna podrska...
www.opensat.de
DreamBox....o njemu se davno sve vec zna....postoje mnogi Klonovi,ali ljudi kazu,da takodje zavrsavaju posao...
www.dream-multimedia-tv.de/en/products
Azbox..
www.azbox.eu
ClarkeTech/Xtrend
IPBox 900/9000 HD.......
ima ih jos.....ali oko ovih se najvise pise po forumima.....
uskoro izlazi Azbox Titan...koji ce imati u sebi tri mocne stavke...Sat HD 2x Tuner+Android+XBMC....i preporuce cena ce biti oko 150 eura....ja to cekam...
jos da napomenem,za onog Prvod pomenutog Aliena 2....u sebi poseduje i DVB-T2 tuner....pa je zgodan i za zemaljske Digitalne kanale.....takodje jos neki modeli to podrzavaju,a neki Risiveri podrzavaju i opciju USB DVB-T tunera....
Azbox Titan
www.azupd.eu/azbox-titan/
ako te zanima do 100+ eura...
imas Amiko Alien 1...ili SkyBox F5.....zavrsavaju posao...
amikostb.com/?q=product&id=8
satellitedoctor.co.uk/shop/openbox-s10/
moj omiljeni SatForum....imas o svemu,ekipa iz ExYU....
www.novisf.com/wbb/index.php?page=Index
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 24 minuta
  • dpasaric: Nova anekta! :)
  • Kloba: Vidio sam to jutros. Reko neću staviti tu ako ispadne patka. Ipak, čini se da je ok izvor. Tko zna tko će završiti na giljotini zbog ovoga. Sjetćamo se pijanog vlasnika testnoga iPhonea 4 i kako je Jobs poslije tužo Gizmodo
  • kupus: Novi mb pro s m4 leakan [link]
  • Borisone: To je samo za fizičke osobe.
  • m@xym: Odnedavno znači prije par mjeseci. Ne pratim redovito njihove stranice, ali ne sjećam se da sam prošle godine to vidio. Radi se u njihovom "Easy upgrade" programu: [link]
  • Borisone: Ne tnam što je "odnedavno" ali u ožujku su mi javili da nude samo leasing preko Grenke.
  • m@xym: Borisone, to odnedavno nudi istyle.hr za Apple Watch, iPhone i Mac računala
  • kupus: tj ovaj [link]
  • kupus: [link]
  • kupus: evo borisone
  • Zdravac: Nisan sad isao provjeriti, ali zar nije Sancta Domenica iz ZG nudila?
  • Borisone: Za pravne osobe, a ne za fizičke osobe.
  • Borisone: Nudi li neka tvrtka u HR najam Mac računala? Nešto tipa mjesečno plaćanje, po isteku 2 ili 3 godine zamjena novim uz produženje ugovora.
  • marioart: photoshop za 89€, cijeli CC 430, paralels 60... hrpa nekih antivirusa... ja gledam na DE, mozda na US ima vise :) ... airpods pro 225€...
  • drlovric: Imal jos kakvih dobrih dealova za software, usluge i sl?
  • marioart: da se nadovezem... kako su sad Prime Days na Amazonu, moze se uzeti Family M365 na 15mj za 53€ ... ako nekome eventualno treba :)
  • smayoo: I ja kažem! :)
  • zoranowsky: Libre office FTW!
  • drlovric: Meni je jedna dobra dusa ovdje na Jabucnjaku poklonila MS Office. Neka bulk licenca je bila u pitanju, mislim nesto vezano za obrazovne ustanove. Radi godinama. Sad gledam ovu novu 2024. Skoro su pa identicne. Uopce ne znam niti sto je tu novoga :)
  • Borisone: Microsoft 365 Family (za 6 korisnika) je oko 60 eur kada je na akciji. A često je. Kupiš par komada i miran si par godina.
  • Zdravac: 150 € je ravno 2 godine pretplate na office 365, vjerujem da je to bolja opcija
  • drpongrac23: Ah, trebao je biti plačko!!!!
  • drpongrac23: @drlovric - ????????????????????????????????
  • drlovric: @drpongrac23: Kupujes? :)
  • Kloba: Jebote šta ove poplave rade po BiH, to je prestrašno... :(
  • drpongrac23: Evo i link [link]
  • drpongrac23: Izašao "MS Office 2024" za Mac i PC, kao standalone verzija, pa eto, ako koga zanima…
  • Bertone: Što se je dogodilo? 27 sati nitko ništa nije napisao na forumu :)
  • Yonkis: Dostupan 18.0.1 i za sve ostale apple uređaje (sat, iPad..)
  • zoranowsky: Thx!
  • dpasaric: Ugodno iznenađenje! :)
  • smayoo: Mašala. Zapratih vas na Spotifyu. :)
  • zoranowsky: [link]
  • zoranowsky: Ako netko želi link za download, pošaljite mi pm.
  • zoranowsky: [link]
  • zoranowsky: Da se i ja malo pohvalim, friško je izašao treći album Twistersa
  • mbp2009: Da, T9 napokon
  • Zdravac: KOOONAČNOO!
  • Zdravac: Jel ste skužili novost u iOS 18 kod poziva (dial pad)?!!
  • drlovric: Ja ne ocekujem bas puno od Apple AI a radim na engleskom. Širi je i danas dan prilicno poglupa :)
  • Yonkis: aha, ovo; [link]
  • mbp2009: 15.1 beta je otvorila AI u EU
  • mbp2009: MacOS
  • Yonkis: mbp2000 to imaš US App Store ID? I misliš na iOS 18.1 beta?
  • mbp2009: Testira itko 15.1? Ja testiram, ali ovaj AI Siri ne razumije baš previše, niti mi je dostupan u drugim aplikacijama kao npr Mail
  • Yonkis: Matija klc ako ga nosiš u iStyle onda ovo [link] a u tekstu im nedostaje ovaj link [link]
  • songoku: Ako oces zadrzati garanciju, u ovlastenom servisu ce ti zamijeniti cijeli sat (dobit ces najvjerojatnije refurbished) za mislim €350, tj. ovisi o modelu, to je za series 9, nisi rekao koji sat imas
  • songoku: @Matija nema originala, Apple ne mijenja nista na satu, samo ti zamijene cijeli uredja. Samo ekran se moze zamijeniti, ali ne u ovlastenom servisu, i time uvijek gubis garanciju
  • Matija klc: Decki, trebam popraviti staklo na watchu. Razbilo se. Gdje predlazete? Ima li samo istyle original i da ne gubim garanciju? Hvala
  • Yonkis: Reset ili reboot/restart?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

accom, Air, m@xym, Maxxy, Riba, tino1, VanjusOS, yawn pong, Anonimci (350)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO