Ruski HD kanali na Apple tv bez JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ruski HD kanali na Apple tv bez JB

27.06.2013 | 10:47
Jednostavan nacin da na vasem Apple tv-u mozete gledati ruske HD i ostale tv kanale (sport, filmovi, vesti, muzika).
Promenite samo DNS i to je to. Trailers app se pretvara u Unlimovie.tv.

"According to some details we've received from a Russian blog called iGuides.ru, the hack involves changing DNS settings to manual (062.075.229.047) in your Apple TV’s Settings."
www.redsn0w.us/2013/06/this-apple-tv-hack-enables-russian.html
27.06.2013 | 17:49
jesi probao? kako radi?

super stvar ako radi, probam veceras.
27.06.2013 | 20:07
Nisam kuci ceo dan.....probacu sutra uz jutarnju fuka.....lik koji je pisao na drugom forumu,kaze da radi,i da ima i kanala na Engleskom jeziku....pa da vidimo....
a moze uvek da se vrati,stavljanjem DNS na default,i restart Atv-a
27.06.2013 | 20:48
ja probo, super je , ali 50 posto kanala mi se nije htjelo pokrenut, ima i sekcija za filmove, ima cak i za birat kvalitetu, cak i 3d, bio sam odusevljen, nazlost sve je na ruskom, cak i fox life,i discovery i sve to sto zelim a bez da uzimam max tv, ponadao sam se da su samo titlovi ko i na nasima, ali eto sve je sinkronizirano, vrtio sam mtv, jako dobro jer su pjesme normalno na engleskom, i zacudo svirale su pjesme cijelo vrijeme.

ako razumijete ruski iskoristite ovu priliku do 9. mjeseca jer ce do tada to maknuti kako pise u clanku,

kako god, veoma zanimljiv hack, nadam se da to netko sa engleskog govornog podrucja obavi jer je super jednostavno za namjestiti i super jednostavno za koristiti
27.06.2013 | 20:53
upravo sam probao na AppleTv 2....i kod mene nece,kad odem na Trailers,pise mi neka greska u fajlu(radio sam i restart)....kad vratim na automatsko...Trailers normalno radi....da napomenem da sam ja na OS 5.0.2,koji nemam nameru da za sada updejtujem samo zbog ovoga,jer sve ostalo radi savrseno(XBMC,Plex,Media Player)
u svakom slucaju kome radi ...super....
27.06.2013 | 21:31
radi! hebeno.
thx
27.06.2013 | 21:55
Nešto radi a nešto izbacuje error...uglavnom ni jedan HD kanal ne radi,bar meni.
27.06.2013 | 22:37
kinsif kaže:
radi! hebeno.
thx

koji Atv imas,i koji Os na njemu?
28.06.2013 | 01:43
Meni radi. Imam TV 2, software 5.2 (to bi trebao biti iOS 6.1.2, ako se ne varam) jailbreakan.
28.06.2013 | 02:15
dvojka, mislim da je zadnji iOS gore... iskreno nisam siguran.

ne radi sve i nisam to ni ocekivao. kod ovakvih stvarni NIKADA ne radi sve. zato na kraju price ljudi i placaju programske pakete, ili barem CS.

ali evo, tenis sam pola sata ulovio dok sam kuhao... super slika, bez trzanja, zvuk iskljucim i vrh!
28.06.2013 | 02:51
znaci da je problem verovatno kod mene,jer nisam ubacio zadnji OS....neka....ovako mi radi odlicno sve....a imam i jako dobar CS:)
28.06.2013 | 05:09
Kad smo kod toga, koji uredjaj preporucujete za CS?
28.06.2013 | 09:55
za CS....imas ih od 100-500 eura.......mada za obicnog klienta koji se nece zahebavati sa serverskim opcijama,vec samo cisto gledanje Satelita....dovoljan je i taj od 100 eura....mislim da je vise bitna sama podrska timova koji rade Enigmu 2 za odredjeni Box,i naravno posedovanje stabilne C linije,kako bi sve radilo lepo....
e sad pojavili su se na trzistu i Risiveri koji ne rade pod Enigma 2 Linuxu,vec imaju neke svoje sisteme u kojima postoje modifikovane verzije Emulatora(CCcam...MgCamg...Oscam)...i koji po pricama ljudi sa raznih foruma zavrsavaju posao,a ujedno poseduju u sebi i Media Player..Youtube...Web browser....
licno vec pune 4 godine koristim AzBox HD Elite,i meni zavrsava posao,posebno od kad je i Enigma lepo legla na njega(mada je i Oficijalni FW zavrsavao posao)....a pomenucu ti par modela,koje ne bi imao nista protiv da ih Imam:)
Amiko Alien 2(radi sa dva sistema..Spark i Enigma2...i jako dobar za Multimediu....)nekoliko timova razvija Enigmu za njega....
www.amikostb.com/?q=product&id=153
VU+..(ima vise modela,pa im je i cena razlicita....takodje mnogo timova ga podrzava...
www.vuplus.com
GigaBlue...takodje odlicna podrska...
www.opensat.de
DreamBox....o njemu se davno sve vec zna....postoje mnogi Klonovi,ali ljudi kazu,da takodje zavrsavaju posao...
www.dream-multimedia-tv.de/en/products
Azbox..
www.azbox.eu
ClarkeTech/Xtrend
IPBox 900/9000 HD.......
ima ih jos.....ali oko ovih se najvise pise po forumima.....
uskoro izlazi Azbox Titan...koji ce imati u sebi tri mocne stavke...Sat HD 2x Tuner+Android+XBMC....i preporuce cena ce biti oko 150 eura....ja to cekam...
jos da napomenem,za onog Prvod pomenutog Aliena 2....u sebi poseduje i DVB-T2 tuner....pa je zgodan i za zemaljske Digitalne kanale.....takodje jos neki modeli to podrzavaju,a neki Risiveri podrzavaju i opciju USB DVB-T tunera....
Azbox Titan
www.azupd.eu/azbox-titan/
ako te zanima do 100+ eura...
imas Amiko Alien 1...ili SkyBox F5.....zavrsavaju posao...
amikostb.com/?q=product&id=8
satellitedoctor.co.uk/shop/openbox-s10/
moj omiljeni SatForum....imas o svemu,ekipa iz ExYU....
www.novisf.com/wbb/index.php?page=Index
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 31 minuta
  • Miki9890: Poz! ima li smisla skinuti 26.6.1 na iPhoneu 13 mini radi spotlight indexinga? Da li je to samo za siri Ai kojeg ionako neću imati i hoće li indexirati opet kad prijeđem na 27? trenutno sam na 18-ici
  • Piko: ja bi drugi .... da li rade ?
  • Riba: Pogotovo ako je zracno hladjen.
  • Riba: Mene zanima jedan!
  • IkoIko: Pozdrav zanima li ikog dva powermaca g5?
  • Yonkis: Nisam ovo znao, Apple koristi Google za svoj iCloud [link]
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno
  • jura22: Točno, ispravak 1.049eur. Onda i nije neka velika razlika.
  • Yonkis: Nema đabe ni u starog Applea
  • Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.
  • Pongy75: i u švabiji, koliko je kod nas?!!
  • marioart: @jura to je sa edu popustom, cijena bez popusta je 1049€
  • jura22: Osnovni Mini M6 je 929€. [link]‑core-cpu-12‑core-gpu-16-gb-arbeitsspeicher-256gb-speicher
  • matijazx: - nadživio je svog oca za 10 godina.
  • dpasaric: Jazz legenda!
  • smayoo: RIP Stjepan Jimmy Stanić
  • Pongy75: Ma nek si znaš kaj…
  • matijazx: -- u ovlaštenom Apple storeu, vidio cijene za preoreder.....M6 mini 16GB-cca 1200 eura, 24GB-cca 1700 eura
  • Pongy75: Obično bude koliko dolara toliko u eurima nekih 10%
  • dpasaric: Javim kada dobijemo cijene za Hrvatsku...
  • dpasaric: Sitgli novi M5 Mac mini i M5 Ultra Mac Studio!
  • IkoIko: Sretan rođendan Smayo :)
  • ping: sretan rođendan dragi Smayoo
  • IkoIko: Pozdrav, molio bih malu pomoć od forumaša koji su pristali model postolja s filtrom za Mac studio. Kojih je dimenzija gumena brtva koja ide na okvir? Ili imate baš određen model koji se kupi na brtva.hr? Hvala i isprike na smetnji
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.54 Seconds

Provided by iJoomla SEO