Savjet preporuka medija player
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Savjet preporuka medija player

02.11.2011 | 16:47
E ovako,doslo vrijeme da se izbaci DVD player i potrazi neko bolje rijesenje.Kako nisam nesto pretjerano pratio razvoj media player-a zanima me kakva su vasa iskustva u ovom segmentu.
Razmisljao sam o Apple tv2 ali je problem sto se nemoze JB (bar jos uvijek) i koliko sam shvatio ne podrzava externi HDD.Sa druge strane to mi i nije toliko bitno jer imam NAS ali mi je vazno da mogu instalirati XBMC zbog kanala,filmova,muzike..... Po misljenju iskusnijih korisnika dali se bazirati na Apple tv (imam iMAC,iPad,iPhone) ili traziti neko pristupacnije rjesenje. U EU apple tv je 99 eura a u americi 99 dolara.Mozda za te pare mogu naci nesto bolje.

Hvala
02.11.2011 | 22:06
Ja imam MEDE8ER i jako sam zadovoljan. Jedan od ponajboljih i hvaljenijih multimedijalnih sviraca koje mozes nabaviti kod nas
02.11.2011 | 22:15
Koliko vidim nema wifi a to mi je pravo bitno jer i onako imam previse kablova i dali moze na njega XBMC da se instalira.
02.11.2011 | 22:26
WDTV Live. Imam bez Wi-Fi-a, ali sam zadovoljan.
www.wdc.com/en/products/homeentertainment/mediaplayers/
02.11.2011 | 22:29
ja koristim AppleTv2,uradjen Jailbreak..imam sve zivo..XBMC..Plex .....Media Player.....Twiter...Surf Net....jako je bitno da kad kupujes,bude sa malo starijim firmwarom....samo da ne bude ovaj poslednji,jer on moze da se jailbrekuje..ali neradi jos na njemu XBMC.....
mozes i Appletv 1....na njemu ide i xbmc..i boxee..i ima usb.....
a vidi i ovo....on podrzava xbmc i boxee...gde ces vise....
www.xtreamer.net/ultra/
02.11.2011 | 22:37
LG BD390, pobrao sve nagrade, wireless, Mac može biti i server preko etherneta, vrti uglavnom sve što sam probao, dekodira full-HD potpuno mekano, MKV ide glatko, a kao bonus dobiješ i Blu-ray pogon ako ti se baš zalomi kakav BR disk...
02.11.2011 | 22:38
Ovaj xtreamer izgleda ludilo ali mislim da je malo pretjerano jer za manje pare mogu sloziti HTPC tj nekako mi je glomazan i nafilovan bespotrebnim hardware-om.Naj vise me privlaci apple tv minimalistican a radi posao samo sada je problem naci sa starim FW da bi sve funkcionisalo kako treba. WDTW live sam imao priliku vidjeti kako radi i nekako mi je bezveze interface i sav je trzav, koji je bio model nisam siguran.Imali u HR da se kupi Apple tv, ako da ,moze li neka stranica da pogledam cijene.Na njuskalu sam gledao i niko ne prodaje,pa zar je toliko dobra stvar
02.11.2011 | 22:41
LG BD390 izgleda dobar u BiH se krece oko 200 eura polovan pa sad dali vrijedi tog novca
02.11.2011 | 23:31
Apple TV prve generacije se krece po HR oglasnicima, u rijetkim situacijama kada se pojavi, oko 1000kn. Modeli sa 40GB diskom ili tako nesto. Sto je po meni malo previse za taj par godina star uredjaj...

ATV 2 (on nema hard disk) se moze naci za 500-700kn. U USA je 99$ ja mislim.

Ako vec imas Mac u stanu, ja bi na tvom mjestu kupio ATV na ebay ili cak Mac Mini.

Mini spojen na plazmu je idealan za dnevni boravak.
03.11.2011 | 09:17
Apple Tv1..190 eura nov sa 160 Gb hd....samo prenosim oglas,ne prodajem ja...
www.macserbia.org/index.php?option=com_s...d=77059&catid=26
15.12.2011 | 13:45
drlovric kaže:
Apple TV prve generacije se krece po HR oglasnicima, u rijetkim situacijama kada se pojavi, oko 1000kn. Modeli sa 40GB diskom ili tako nesto. Sto je po meni malo previse za taj par godina star uredjaj...

ATV 2 (on nema hard disk) se moze naci za 500-700kn. U USA je 99$ ja mislim.

Ako vec imas Mac u stanu, ja bi na tvom mjestu kupio ATV na ebay ili cak Mac Mini.

Mini spojen na plazmu je idealan za dnevni boravak.

ja kupim odmah ako nađeš atv2 za 700 kn!
15.12.2011 | 14:04
Rijetko ce se nac ATV2 za tu cijenu, prije bih rekao 900-1100Kn.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 42 minuta
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds