Savjet preporuka medija player
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Savjet preporuka medija player

02.11.2011 | 16:47
E ovako,doslo vrijeme da se izbaci DVD player i potrazi neko bolje rijesenje.Kako nisam nesto pretjerano pratio razvoj media player-a zanima me kakva su vasa iskustva u ovom segmentu.
Razmisljao sam o Apple tv2 ali je problem sto se nemoze JB (bar jos uvijek) i koliko sam shvatio ne podrzava externi HDD.Sa druge strane to mi i nije toliko bitno jer imam NAS ali mi je vazno da mogu instalirati XBMC zbog kanala,filmova,muzike..... Po misljenju iskusnijih korisnika dali se bazirati na Apple tv (imam iMAC,iPad,iPhone) ili traziti neko pristupacnije rjesenje. U EU apple tv je 99 eura a u americi 99 dolara.Mozda za te pare mogu naci nesto bolje.

Hvala
02.11.2011 | 22:06
Ja imam MEDE8ER i jako sam zadovoljan. Jedan od ponajboljih i hvaljenijih multimedijalnih sviraca koje mozes nabaviti kod nas
02.11.2011 | 22:15
Koliko vidim nema wifi a to mi je pravo bitno jer i onako imam previse kablova i dali moze na njega XBMC da se instalira.
02.11.2011 | 22:26
WDTV Live. Imam bez Wi-Fi-a, ali sam zadovoljan.
www.wdc.com/en/products/homeentertainment/mediaplayers/
02.11.2011 | 22:29
ja koristim AppleTv2,uradjen Jailbreak..imam sve zivo..XBMC..Plex .....Media Player.....Twiter...Surf Net....jako je bitno da kad kupujes,bude sa malo starijim firmwarom....samo da ne bude ovaj poslednji,jer on moze da se jailbrekuje..ali neradi jos na njemu XBMC.....
mozes i Appletv 1....na njemu ide i xbmc..i boxee..i ima usb.....
a vidi i ovo....on podrzava xbmc i boxee...gde ces vise....
www.xtreamer.net/ultra/
02.11.2011 | 22:37
LG BD390, pobrao sve nagrade, wireless, Mac može biti i server preko etherneta, vrti uglavnom sve što sam probao, dekodira full-HD potpuno mekano, MKV ide glatko, a kao bonus dobiješ i Blu-ray pogon ako ti se baš zalomi kakav BR disk...
02.11.2011 | 22:38
Ovaj xtreamer izgleda ludilo ali mislim da je malo pretjerano jer za manje pare mogu sloziti HTPC tj nekako mi je glomazan i nafilovan bespotrebnim hardware-om.Naj vise me privlaci apple tv minimalistican a radi posao samo sada je problem naci sa starim FW da bi sve funkcionisalo kako treba. WDTW live sam imao priliku vidjeti kako radi i nekako mi je bezveze interface i sav je trzav, koji je bio model nisam siguran.Imali u HR da se kupi Apple tv, ako da ,moze li neka stranica da pogledam cijene.Na njuskalu sam gledao i niko ne prodaje,pa zar je toliko dobra stvar
02.11.2011 | 22:41
LG BD390 izgleda dobar u BiH se krece oko 200 eura polovan pa sad dali vrijedi tog novca
02.11.2011 | 23:31
Apple TV prve generacije se krece po HR oglasnicima, u rijetkim situacijama kada se pojavi, oko 1000kn. Modeli sa 40GB diskom ili tako nesto. Sto je po meni malo previse za taj par godina star uredjaj...

ATV 2 (on nema hard disk) se moze naci za 500-700kn. U USA je 99$ ja mislim.

Ako vec imas Mac u stanu, ja bi na tvom mjestu kupio ATV na ebay ili cak Mac Mini.

Mini spojen na plazmu je idealan za dnevni boravak.
03.11.2011 | 09:17
Apple Tv1..190 eura nov sa 160 Gb hd....samo prenosim oglas,ne prodajem ja...
www.macserbia.org/index.php?option=com_s...d=77059&catid=26
15.12.2011 | 13:45
drlovric kaže:
Apple TV prve generacije se krece po HR oglasnicima, u rijetkim situacijama kada se pojavi, oko 1000kn. Modeli sa 40GB diskom ili tako nesto. Sto je po meni malo previse za taj par godina star uredjaj...

ATV 2 (on nema hard disk) se moze naci za 500-700kn. U USA je 99$ ja mislim.

Ako vec imas Mac u stanu, ja bi na tvom mjestu kupio ATV na ebay ili cak Mac Mini.

Mini spojen na plazmu je idealan za dnevni boravak.

ja kupim odmah ako nađeš atv2 za 700 kn!
15.12.2011 | 14:04
Rijetko ce se nac ATV2 za tu cijenu, prije bih rekao 900-1100Kn.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 31 minuta
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.51 Seconds

Provided by iJoomla SEO