Vidim da ćemo morati otvoriti i "Switch" forum...
Tvojoj kruškici otprilike odgovara nekakav 1 - 1,25 GHz Dual G4 stroj. Dolaskom novih G5 strojeva vidjeti ćemo real-life testove te nove generacije, pa ćemo onda moći dati i neki G5 za usporedbu...
Freestyler je mladi nadareni član DIR-a i radi u Kreativnom odjelu . Ujedno je jedini koji nema Maca od svih nas, ali ga zato povremeno koristi na poslu. Ma ne bih mu ja dao da kupi bilo što ispod G5 .
Freestyler ovo mi zvuči kao neka provokacija. Hmmm Nije sve u brzini a i ja mislim da bi ti neki G4 stroj na 1.25 Ghz i 1Gb Ram sasvim dobro odgovarao ali ako tek uzimaš Mac-a kao što uzimaš onda bi bilo bolje da uzmeš 64-bit G5 da si miran na duže vrijeme s nadolazećim softwerom.
Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima
dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala