05.11.2017 | 21:52
lukacro kaže:
...ali imam dojam da bih mogao dobiti konkretne i uputne savjete od ekipe ovdje....
Dojam te ne vara.
lukacro kaže:
... Dakle, glavno bi pitanje možda bilo izlaze li uskoro novi modeli macbooka? jer mislim da bi u tom slucaju bilo uputno strpiti se do tada pa onda pogledati cijene novih/starih modela...
Na ovo pitanje već si dobio odgovor, a ja bih samo dodao da čekanje uglavnom nema smisla, ako ti nešto stvarno treba, i imaš novce, uzmeš ono što ti u datom momentu naviše odgovara. Jedini termin koji se isplati pričekati, je vrijeme izdavanje novih modela, jer se onda 'stara' linija može kupiti uz popust, ali kao što ti je već odgovoreno, to se neće dogoditi tako skoro.
lukacro kaže:
Navodno su u našim dućanima modeli air na popustu još ovaj mjesec? nema mi nekog smisla da sad koštaju 7777 a da će idući mjesec koštati više ako će biti em to sve stariji model, am mi djeluje da je appleova politika riješiti se air modela...
Veliki popust na Apple kompjutere kod naših distributera znači uglavnom samo jedno, riješavanje starih zaliha, i taj model koji se sad prodaje za 7.777 Kn kad se rasproda, više ga neće biti za kupiti, po bilo kojoj cijeni.