Zdravo!
Prije par dana sam kupio svoj prvi Mac - Mac Mini. Riječ je o 2012 najslabijoj verziji s ML-om. Sve super, osim jednog problema - ne radi mi iCloud na Mail aplikciji. Što god uradio uvijek mi nanovo izbaci “Mail can't connect to the account “iCloud“... Enter the password for...” Ali normalno mi radi na iCloud.com. Je li možda problem to što mi je OS na 10.8.1 jer još nije izašao 10.8.2 (tj. povukli su ga ubrzo) za novije Mac Minije, ili je nešto drugo? I je li mogu (uskoro) očekivati ispravljanje problema s HDMI-om (https://discussions.apple.com/thread/449...tart=45&tstart=0)? Hvala!
Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima
dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala