skinuo sam neke free igre s neta nebi li ih prebacio u mobitel. fajlovi su .jar, dok mobitel traži .jad fajlove. koji je program za konvertiranje jar. u jad
Bacio sam na brzinu oko, ne mozes konvertirati jar u jad jer se ne radi o istom sadrzaju, no cini se da mozes kerirati popratni jad file za jar file. Potrazi JAD Creator, mislim da odgovarajuci alat za Mac ne postoji.
da, našao sam taj JAD maker, imam ga na PC-u samo sam gledao ima li neka opcija za MAC OS. ovo mi je bezveze stvari seliti na PC nešto napraviti i onda vraćati nazad na Apple. anyway thnx svima na pomoći
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.