kako deinstalirati norton AV?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kako deinstalirati norton AV?

23.01.2010 | 14:57
Koji je nacin da se pravilno deinstalira ovaj AV?
23.01.2010 | 16:23
Vidi ovdje:
>>Klik!<<

Ispravna odluka, pogotovo kada vidim ovaj arhaicni postupak koji je potreban da se to makne.
23.01.2010 | 21:45
Za koji q si uopće stavljao antivirus?
23.01.2010 | 21:51
Taj dio i mene zanima jer ne znam tko daje savjet da se to instalira - na Jabučnjaku uvijek svi graknu i na sam spomen anti-virusa!
23.01.2010 | 22:41
Tog Symantecovog bloatwarea me je bilo strah i na Winu jer se nikad nije dao jednostavno maknuti sa sistema.
Moram se i ja pridruziti pitanju. Zaboga zasto opce antivir na Mac i to jos Norton???
24.01.2010 | 20:11
Sta reci mladost ludost
24.01.2010 | 22:29
sirius je napisao:
Sta reci mladost ludost

Hebiga pusio sam ja aspirine, kamilicu, koru od banane, pio etilac ali instaliranje Nortona na Maca mi stvarno nikada nebi palo na pamet
25.01.2010 | 15:30
Opreza nikad dosta.
Kad smo vec kod virusa, da li macrovirusi egzistiraju u Wordu na MAC-u?
Poznato je da se neki lijepe na normal.dot i tako putuju. Mozda i nema virusa i druge gamadi za OSX. Da li MAC moze biti rasadnik bez stet za domacina? Mene to zanima.
25.01.2010 | 15:53
zabac je napisao:
Opreza nikad dosta.
Kad smo vec kod virusa, da li macrovirusi egzistiraju u Wordu na MAC-u?
Poznato je da se neki lijepe na normal.dot i tako putuju. Mozda i nema virusa i druge gamadi za OSX. Da li MAC moze biti rasadnik bez stet za domacina? Mene to zanima.

Da. Ako pobereš zaraženi Word dokument, i proslijediš ga dalje nekom na windowsima, zarazit ćeš ga, mada tebi neće biti ništa. Moderna verzija tifusarke Mary.

Ako puno šalješ wordove simo tamo, a važno ti je zbog posla, nabavi neki maleni i lagani AV samo za tu namjenu i bok. Inače, pusti windowsaše da se time zamaraju, to im je kazna jer su na njima.
25.01.2010 | 21:20
Nisam ja baš siguran. Zašto word ili excel makrovirus ne bi bio aktivabilan na Macu? Druga je sad stvar kako je on napisan. Ako je napisan loše pa podrazumijeva Windowse (pa radi toga ne radi na Macu) - to je druga stvar.
25.01.2010 | 23:31
smayoo je napisao:
Nisam ja baš siguran. Zašto word ili excel makrovirus ne bi bio aktivabilan na Macu? Druga je sad stvar kako je on napisan. Ako je napisan loše pa podrazumijeva Windowse (pa radi toga ne radi na Macu) - to je druga stvar.

Kako je kolega ispod dao link na kojem piše:
Also, Word macro viruses can be spread across platforms; for example, the macro virus can infect files on the Windows platform, as well as files on the Macintosh platform. ; očito je da sam bio u krivu. Ako imamo macro virus na Mac Office dokumentu on će se širiti.

Sorry žabac na dezinformaciji, hvala dečki na ispravku!
26.01.2010 | 08:58
Nofrks. Uvjek imam iskljucenu podrsku za macro (to je lako rijesivo), tako da ne brinem, ali nekome treba. Kao se ne mozeno osloboditi windoza, a dosta ima i virtualnih strojeva koji dijele iste dokumente i nije cudno da se poseze za antivirusima na OSX-u. Vjerujem da je malo nas ovdje 100% MAC korisnika koji nikad (ni poslovno ni privatno) ne koriste vindoze i koji kouniciraju (poslovno i privatno) s ljudima koji 100% koriste OSX. Naravno da je vjerojatnost zaraze mizerna. Mad je na MAC nisam ni razmisljao o antivirusnom programu, a na piceki je totalno kotra (bez anti virusa nikuda).
26.01.2010 | 12:39
Ja bi volio ovo nabavit al nema ga nigdje!
26.01.2010 | 12:42
Što bi volio nabavit? Meni se ništa ne vidi.
26.01.2010 | 12:44
evo sad radi, pukla mi veza pa valjda nije stavio
26.01.2010 | 15:47
zabac je napisao:
Nofrks. Uvjek imam iskljucenu podrsku za macro (to je lako rijesivo), tako da ne brinem, ali nekome treba.

Da, i kod mene isto, kao i na strojevima koji prođu kroz moje ruke. Nisam toliko u ekonomiji i sličnim granama da bi mi ikada zatrebao neki macro. (Bome se to može protumačiti na više načina)
26.01.2010 | 20:42
Ja smatram da moja grana (elektrotehnika) nije baš blizu ekonomiji, ali svejedno vrlo intenzivno koristim macroe. U Excelu najviše, u Wordu ne toliko.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 36 minuta
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.50 Seconds

Provided by iJoomla SEO