europlus
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

europlus

29.12.2009 | 10:58
Nakon instalacije interaktivnog tečaja za učenje njemačkog jezika "Europlus+Sprachkurs Deutsch" pojavila mi se obavijest slijedećeg sadržaja:
Invalid Hive key!
Cound not find registry key "SOFWARE/IBM/VOICE TYPE"
under "7'.

Program se pokrene, međutim ne funkcionira. Sama instalacija je trajala jako dugo, preko sat vremena, a radi se o relativno jednostavnom programu.
Imam Win 7 (legal), ali ista stvar se događa i na Win XP (illegal). Na starim Windowsima sve radi ok.

Nadam se da će se naći netko tko mi može pomoći, bez obzira što se ne radi o Macu. Unaprijed zahvaljujem na pomoći.
29.12.2009 | 13:51
Whiskey Tango Foxtrot???
03.01.2010 | 03:38
Please.......malo pomoći!
03.01.2010 | 04:40
Nasmijalo me! Sorry!

Žao mi je Pale, ovdje malo ljudi koristi Windowse, zašto ne pitaš na www.pcekspert.com ili nekom drugom Windows forumu?
03.01.2010 | 10:26
Pale, možda ti Smayoo može pomoći. I Quadmachine bi, da nije malo uvatija fjaku ( ) možda znal kaj reći. Ja sam s prozorima raskrstil prije nekih 10 godina. Ovako, čini mi se, kad veliš da program šljaka na starim prozorima (samo ne znam kaj to znači, kaj XP nije star?!?!?!?!??!) moguće da nije kompatibilan sa sedmicom ili vistom?
Zapravo, na čemu ti to tjeraš uopće? Na 95-ici?
Znači, namoli Smayoo i quadmachine, a i Dražen bi mogel, samo kaj se on javi samo kad nekom nekaj krepa......
03.01.2010 | 12:34
Ne mogu pomoći. Nemam pojma kakav je to softver, a opisanu grešku (niti sličnu) nikad u životu nisam vidio.

Mogu jedino savjetovati da pročitaš što piše na kutiji, odnosno u priloženim uputama, pod "system requirements".

Ako je softver toliko star da zahtijeva Windows 3.1, neće raditi ni na čemu novijem od Windowsa 98.

Ima, doduše pod XP-om nekakav compatiblity mode, ali nisam to nikad koristio i nemam pojma kako to radi.

No, ako je uopće u tome stvar, onda bi sigurno radilo da instaliraš Virtual PC (besplatan, skida se s Microsofta) za Windowse i kreiraš Windows 95 virtualni stroj (naravno, treba ti i instalacijski CD s Windowsima 95) te pod njime zavrtiš taj tečaj njemačkog.
05.01.2010 | 15:41
Zahvaljujem na pomoći, malo mi je jasnije što treba raditi. Inače na računalima imam sada vistu i 7, a program je bio ok na 98.
Još jednom hvala!
06.01.2010 | 22:15
Windows 7 drukčije hendla glasove nego Win98, pa softver ne može naći odgovarajući ključ u Registry-ju.
Kod Win7 Pro i Ultimate bi se dalo poigrati s Compatibility Mode pa pokušati pokrenuti u XP modu, ili staviti neku besplatnu virtualnu mašinu i tamo instalirati Win98 na koje ćeš staviti taj tečaj.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 34 minuta
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.45 Seconds

Provided by iJoomla SEO