winamp na macu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

winamp na macu

26.10.2009 | 04:03
Danas sam skidala winamp sa svih mogucih stranica na google pretrazivacu. I nisam uspjela instalirat niti jedan. Jeli moguce da winamp ne radi na macu?
26.10.2009 | 08:06
Vrlo moguce,niko nije savrsen:)
26.10.2009 | 08:58
evo radi na macu samo preko crossover

ali čemu... iTunes je zakon
winamp.jpg
26.10.2009 | 12:15
Stvarno, cemu winamp???
Kad predjete na Maca nemojte traziti iste programe koje ste koristili pod Win jer postoje alternative koje su najcesce i puuuno bolje ali traze od vas da se naviknete na nesto drugacije. Ako niste spremni Neru zamijeniti Toastom, WinAmp iTunesima, ACDsee iPhotom i sl. jednostavno mac nije za vas.
26.10.2009 | 12:19
Ako se dobro sjećam, jedno vrijeme je čak i postojao WinAmp za Mac OS X. No, kako su ga napravili ofrlje i na windows način, nije imao prođu, pa su ga očito ukinuli...

Ako trebaš mp3 player, a iTunes su ti overkill, ima ih na versiontracker.com ili macupdate.com pa traži...
26.10.2009 | 14:06
koristim itunes radi ipoda oduvjek ali winamp mi je puno jednostavniji ponekad. i na winampu mi dobro pomaže autotag kad mi nema naziva pjesama i izvođača.
26.10.2009 | 15:13
Marionette je napisao:
koristim itunes radi ipoda oduvjek ali winamp mi je puno jednostavniji ponekad. i na winampu mi dobro pomaže autotag kad mi nema naziva pjesama i izvođača.

Dosta jednostavan, brz i nalik winampu jest Cog http://cogx.org/screenshots.php
A imaš i Audion http://www.panic.com/audion/
Oba su besplatna pa isprobaj.

BTW i ja sam nakon switcha tražio nešto poput winampa i foobara te se grozio iTunesa. No, vrlo brzo sam se navikao i sad osim njih ništa drugo i ne koristim. Eventualno Cog za nekakav flac ili ape koji mi nije u libraryu, no koliko znam i u iTunesima se može (uz malo truda) to isto.
26.10.2009 | 17:57
DrAle je napisao:
BTW i ja sam nakon switcha tražio nešto poput winampa i foobara te se grozio iTunesa. No, vrlo brzo sam se navikao i sad osim njih ništa drugo i ne koristim. Eventualno Cog za nekakav flac ili ape koji mi nije u libraryu, no koliko znam i u iTunesima se može (uz malo truda) to isto.

dobr mi je itunes i pokušavam se priviknut, no muci me to ne mogu tagat sve pjesme odjednom. jedino mogu kliknut na pjesmu i ici pod "get info" i rucno upisivat godinu-artista-ime pjesme i ostalo. na winampu sam selektirala sve pjesme i na auto tag i nasao mi je sve podatke o albumu.
26.10.2009 | 22:40
Ja za tagiranje glazbe koristim besplatni Musorg http://peippo.eu/main/
Nevjerojatno je spor, no kako se meni nigdje ne žuri to mi ne predstavlja prevelik problem.
Besplatan je i uredno radi to što treba.
26.10.2009 | 22:45
Marionette kako ne mozes tagat sve pjesme odjednom?? Selektiraj sve pjesme u albumu, get info (ili cmd+i) i sve sto upises ce se odnositi na sve pjesme, jedino rucno moras upisati ime jesme jer je to naravno drugacije ali album, izvodjac, godina, cover art to sve ide odjednom sigurno.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 39 minuta
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.53 Seconds

Provided by iJoomla SEO