winamp na macu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

winamp na macu

26.10.2009 | 04:03
Danas sam skidala winamp sa svih mogucih stranica na google pretrazivacu. I nisam uspjela instalirat niti jedan. Jeli moguce da winamp ne radi na macu?
26.10.2009 | 08:06
Vrlo moguce,niko nije savrsen:)
26.10.2009 | 08:58
evo radi na macu samo preko crossover

ali čemu... iTunes je zakon
winamp.jpg
26.10.2009 | 12:15
Stvarno, cemu winamp???
Kad predjete na Maca nemojte traziti iste programe koje ste koristili pod Win jer postoje alternative koje su najcesce i puuuno bolje ali traze od vas da se naviknete na nesto drugacije. Ako niste spremni Neru zamijeniti Toastom, WinAmp iTunesima, ACDsee iPhotom i sl. jednostavno mac nije za vas.
26.10.2009 | 12:19
Ako se dobro sjećam, jedno vrijeme je čak i postojao WinAmp za Mac OS X. No, kako su ga napravili ofrlje i na windows način, nije imao prođu, pa su ga očito ukinuli...

Ako trebaš mp3 player, a iTunes su ti overkill, ima ih na versiontracker.com ili macupdate.com pa traži...
26.10.2009 | 14:06
koristim itunes radi ipoda oduvjek ali winamp mi je puno jednostavniji ponekad. i na winampu mi dobro pomaže autotag kad mi nema naziva pjesama i izvođača.
26.10.2009 | 15:13
Marionette je napisao:
koristim itunes radi ipoda oduvjek ali winamp mi je puno jednostavniji ponekad. i na winampu mi dobro pomaže autotag kad mi nema naziva pjesama i izvođača.

Dosta jednostavan, brz i nalik winampu jest Cog http://cogx.org/screenshots.php
A imaš i Audion http://www.panic.com/audion/
Oba su besplatna pa isprobaj.

BTW i ja sam nakon switcha tražio nešto poput winampa i foobara te se grozio iTunesa. No, vrlo brzo sam se navikao i sad osim njih ništa drugo i ne koristim. Eventualno Cog za nekakav flac ili ape koji mi nije u libraryu, no koliko znam i u iTunesima se može (uz malo truda) to isto.
26.10.2009 | 17:57
DrAle je napisao:
BTW i ja sam nakon switcha tražio nešto poput winampa i foobara te se grozio iTunesa. No, vrlo brzo sam se navikao i sad osim njih ništa drugo i ne koristim. Eventualno Cog za nekakav flac ili ape koji mi nije u libraryu, no koliko znam i u iTunesima se može (uz malo truda) to isto.

dobr mi je itunes i pokušavam se priviknut, no muci me to ne mogu tagat sve pjesme odjednom. jedino mogu kliknut na pjesmu i ici pod "get info" i rucno upisivat godinu-artista-ime pjesme i ostalo. na winampu sam selektirala sve pjesme i na auto tag i nasao mi je sve podatke o albumu.
26.10.2009 | 22:40
Ja za tagiranje glazbe koristim besplatni Musorg http://peippo.eu/main/
Nevjerojatno je spor, no kako se meni nigdje ne žuri to mi ne predstavlja prevelik problem.
Besplatan je i uredno radi to što treba.
26.10.2009 | 22:45
Marionette kako ne mozes tagat sve pjesme odjednom?? Selektiraj sve pjesme u albumu, get info (ili cmd+i) i sve sto upises ce se odnositi na sve pjesme, jedino rucno moras upisati ime jesme jer je to naravno drugacije ali album, izvodjac, godina, cover art to sve ide odjednom sigurno.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 9 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, dpasaric, drlovric, Ender, Gjuroo, Riba, rusty, Yonkis, Anonimci (646)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.98 Seconds

Provided by iJoomla SEO