... Odnosno, postoji li mogućnost pristupa jednom iCal kalendaru putem interneta - onako kako to može Googlov kalendar - kojeg bi moglo ažurirati nekoliko korisnika s raznih adresa/računala.
Ne postoji posebna verzija, iCal to radi već i ovako - share kalendara s kolegama putem neta je standardna opcija. Mi ga u firmi koristimo za zajednički kalendar u kojem pratimo kako kojem klijentu istječe hosting i slično. Proguglaj za operativni dio kako to setirati.
Pitam samo orjentirno vas koji znate više o tome - da što manje moram čitati. Dakle, u firmi sam "usamljen" jer su svi ostali na windozama pa na početku svake komunikacije/umrežavanja u startu očekujem probleme, iako u praksi nisu prečesti.
Upravo zato je meni integracija Google Calendara vrlo bitna. Tako si dijelim kućne obaveze na sva tri računala od kojih je samo jedan OsX i dva Ubuntu + sve uredno syncam sa iMaca na mob. Ponekad jedino zafrkava konekcija prema Google Calendaru kako iz iCala tako i iz Thunderbirda, ali nije često pa mogu tolerirati.
Google calendar uredno synca mi obaveze između 2 PC Win XP (Outlook i Sunbird), Mac Minija (iCal), iPod Toucha i iPhona. Sasvim je svejedno gdje se dogadjaj upisuje, pri prvom spajanju na net svi vide novosti.
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.