Apple Mail i vise accounta
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Mail i vise accounta

27.05.2009 | 10:58
Koristim Mail za postu i imam nekoliko accounta za razlicite email adrese.

S obzirom da mi je email primaran nacin komunikacije, Mail app je non stop pokrenut i ikona u Docku mi pokazuje broj novih poruka.

Tu mi nastaje problem.

Naime, zbog prirode posla prisiljen sam imati na racunalu jedan mail account (info@) od tvrtke na koji dolaze doslovce stotine mailova svaki dan. Ti mailovi meni sada puno ne znace, ali ih moram imati.

Brojevi mi divljaju u Docku na Mail app radi tog accounta, tako da uopce ne znam st da radim.

Moze li se samo taj odredjeni mail account iskljuciti iz prikazivanja. Nesto kao da posta sa te adrese dolazi ali da me ne obavjestava i sl?

Ima li neko kakvu ideju sta napraviti?

Hvala svima!
27.05.2009 | 11:32
Mislim da Dockstar omogućava ono što tebi treba!
27.05.2009 | 11:37
Mail>Preferences>Accounts>Advanced i isključi opciju: "Include when automatically checking new mail".
27.05.2009 | 15:42
Bravo Riba, prava stvar

Znaci da nisam jedini sa slicnim problemom, cim postoje ovakvi alati

10$ od srca
27.05.2009 | 17:55
Zbilja fora alat! Evo što bi Apple trebao dodati u Mail!
27.05.2009 | 18:53
Osim na taj način, možeš napraviti i filter koji ti sve što stiže u inbox na tu info@ adresu odmah seli u neki folder koji nije Inbox, a u prefsima od Maila kažeš "Dock unread count: Inbox only".
28.05.2009 | 08:56
drlovric je napisao:
Bravo Riba, prava stvar

Znaci da nisam jedini sa slicnim problemom, cim postoje ovakvi alati

10$ od srca

Ako se ne varam ovo je Mail plugin? Samo imaj na umu da ako imas problema sa Mail.app nakon upgradea prva stavr za provjeriti su pluginovi.
28.05.2009 | 09:50
Ne radi za sada nikakve probleme. Super mali utility...

Mislim da ce ga puno ljudi ovdje prepoznati i pocei koristiti svakodnevno.

Hvala Riba na info. Tesko da bi ja nekada nasao ovo, jer nikada nisam cuo ni za tvrtku niti za bilo koji njihov product.

OT: Coda, Transmit itd - SVE U POLA CIJENE, 3 dana neka akcija na Panicu
28.05.2009 | 12:18
Hvala za tip, kupio Unison...vjerojatno ga necu previse koristiti, ali za 12 USD...
28.05.2009 | 14:30
Sve su to zgodni mali alati za smijesne novce. Izgleda da recesija stvarno cini svoje pa tvrtke snizavaju cijene.

Ne mogu se oteti dojmu da bi generalno bilo puno manje piratskog softwera kada bi prozvodjaci korigirali cijene, i onda bi u konacici zaradili vise.

Ja sam imao neku piratsku kopiju Transmita, jer sam nedavno switchao na Mac pa nisam za svaku probu mogao kupovati software. Sada sam kupio licencu za novu verziju za cijenu jedne pizze
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 57 minuta
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.48 Seconds

Provided by iJoomla SEO