Mail aplikacija i lozinkom zasticeni Mailboxi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mail aplikacija i lozinkom zasticeni Mailboxi

31.03.2009 | 00:32
Ekipa moze li se lozinkom zastititi pojedini Mailbox u Mailu? Npr, imam neke stvari koje Rules automatski sprema u odredjeni Mailbox, a ne bi htio da to moze bilo oko procitati.

Znaci radi se o parcijalnoj zastiti samo odredjenih Mailobxes.

Hvala puno svima na pomoci!
31.03.2009 | 00:40
Ja koristim Espionage, kosta 15$ i radi posao!
31.03.2009 | 01:10
Tnx na odgovoru. Malo sam gledao njihov site i cini mi se dobra stvar, samo mislim da on ne moze odraditi ono sto meni treba.

Ja ne zelim zakljucati folder ili aplikaciju, vec samo odredjene Mailboxe.

E sad, moguce da svaki Mailbox ima svoj vlastiti folder, onda bi to mozda i imalo smisla

Jesi probao mozda nesto slicno?
31.03.2009 | 01:38
Nije mi jasno zasto kompliciras i otkrivas toplu vodu. OS X je multiuser sustav i cemu zakljucavanje pojedinacnih foldera u Mailu kada citav koncept pociva na tome za zakljucas avoj user account. Ako netko drui treba koristiti istu masinu kreiras drugog usera. Ako njih 10 mora koristiti tu masinu, kreiraj Guest account.
Svi su ti hackovi sa zakljucavanjem foldera i slicno nastali na Windowsima i OS 9 dok jos nisu bili multiuser sustav.
31.03.2009 | 01:45
@Riba:

Jesi li ozenjen?
31.03.2009 | 01:46
Mozes zaklucati sto hocesh, npr u tvom slucaju Library-Mail-i tu imas mailbox, koji hocesh lockat!
Nisam znao da je izasla nova verzija koja je ipak skuplja od 15$, sad je 29$
31.03.2009 | 02:03
Oženjen je, a i ja sam, ali imam svoj account i nitko mi u njega ne petlja. Easy way out ti je ženi kupiti nekakav jeftini iMac.
31.03.2009 | 03:08
drlovric je napisao:
@Riba:

Jesi li ozenjen?

Ne bih se htio petljati u tvoje mutne poslove.

Jesam, i ona ima svoj account da ne zagadjuje moj prostor sa svojim goth electro body music mp3jevima i dokumentim koje snima gdje stigne...sto se mene tice moze citati moje mailove, meni su nevjerojatno dosadni, kakvu su onda tek ostalima.
A vi zajedno koristite isti email client? Ili je pak stvar u tome da inzistira da uvijek moze kopati po tvojim podacima?
31.03.2009 | 13:40
Ma nije problem u racunalu, kupio bih ja njoj vlastito da hoce. Poanta je da voli da "kopa" po mojim stvarima, mada ima svoj vlastiti account.

E sad, cim je nesto zakljucano ili skriveno, control freak proradi u njoj i to joj je odmah aktualno i zanimljivo.

Nije da imam nesto kriti, ali ne bi da cita moje "poslovne tajne" i povjerljive informacije o klijentima

Stoga ako se Mailbox zove System, Recovery, Settings i sve povjerljivo se forwarda u njega, to joj nece biti zanimljivo za gledati.

Tako da su svi zadovoljni. Ona ima slobodu da moze gledati sve sto zeli, a ja znam da nece naci nista

Ali u svakom slucaju bi volio taj Mailbox zastititi lozinkom, jer su to "sistemske postavke" pa da sta ne pokvari

Eto sad znate prirodu problema
31.03.2009 | 14:14
drlovric je napisao:
Ma nije problem u racunalu, kupio bih ja njoj vlastito da hoce. Poanta je da voli da "kopa" po mojim stvarima, mada ima svoj vlastiti account.

paaaa... onda nije problem u tvom kompjuteru nego u vašoj komunikaciji.

E sad, cim je nesto zakljucano ili skriveno, control freak proradi u njoj i to joj je odmah aktualno i zanimljivo.

pa onda baš nemoj zaključavati... preseli povjerljive mailove na neki webmail tipa google mail.

Nije da imam nesto kriti, ali ne bi da cita moje "poslovne tajne" i povjerljive informacije o klijentima

pobogu pa žena ti je. kakve ti možeš poslovne tajne imati da ženi moraš skrivati?

Tako da su svi zadovoljni. Ona ima slobodu da moze gledati sve sto zeli, a ja znam da nece naci nista

meni ovo smrdi na nekakav "iskrica" ili "smokva" like account

Eto sad znate prirodu problema

zar baš znamo pravu istinu?
31.03.2009 | 15:54
drlovric je napisao:

Osim ako ne zaviri ovamo i pročita ovaj thread, za što joj je dovoljno zaviriti u history od tvoje surfalice, tako da i nju zaštiti passwordom.
31.03.2009 | 19:07
@Smayoo:

Nece, grozi se jabucnjaka Kaze da previse vremena provodim tu, a "znam sve raditi na Macu"
01.04.2009 | 19:38
pa jarane otvori novi mail account.zar je to tesko?
01.04.2009 | 22:57
Ma kao i obicno, najlakse je promijeniti zenu.
02.04.2009 | 00:01
ma i nije.bolje je imati dvije.
02.04.2009 | 15:16
@ ma i nije.bolje je imati dvije.

Tu se slažem s tobom !
02.04.2009 | 15:42
Ojjj kako cete goriti nasurfat ce one nekad ovaj topic
02.04.2009 | 23:23
Jbt od jednog tehnickog pitanja, naraslo ovo na bracno savjetovaliste
  • Dijete
  • Posjetitelj
03.04.2009 | 00:02
ha čuj, do globalnog mira od mira u kući..
03.04.2009 | 10:44
za mir u kući je potreban bouns penis
17.04.2009 | 23:54
i meni bi dobro došao neki ključ za mailbox, recimo da storam sve passove o siteovima i karticama ... a da ne moram citavu app.
24.04.2009 | 15:38
Za tu namjenu uzmi ovo:

agilewebsolutions.com/products/1Password

i ne trazi dalje, jer bolje ne postoji

Super se slaze i sa RoboForm na PC, tako da komaptibilnost u oba smjera nije problem, a imas i verziju za iPhone ako ti je to bitno.

Ja ga imam na Macovima i na iPhone tako da sve lozinke imam nonstop sa sobom.

Probaj, svidjet ce ti se
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 14 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, rusty, tino1, zoranowsky, Anonimci (559)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO