Mail aplikacija i lozinkom zasticeni Mailboxi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mail aplikacija i lozinkom zasticeni Mailboxi

31.03.2009 | 00:32
Ekipa moze li se lozinkom zastititi pojedini Mailbox u Mailu? Npr, imam neke stvari koje Rules automatski sprema u odredjeni Mailbox, a ne bi htio da to moze bilo oko procitati.

Znaci radi se o parcijalnoj zastiti samo odredjenih Mailobxes.

Hvala puno svima na pomoci!
31.03.2009 | 00:40
Ja koristim Espionage, kosta 15$ i radi posao!
31.03.2009 | 01:10
Tnx na odgovoru. Malo sam gledao njihov site i cini mi se dobra stvar, samo mislim da on ne moze odraditi ono sto meni treba.

Ja ne zelim zakljucati folder ili aplikaciju, vec samo odredjene Mailboxe.

E sad, moguce da svaki Mailbox ima svoj vlastiti folder, onda bi to mozda i imalo smisla

Jesi probao mozda nesto slicno?
31.03.2009 | 01:38
Nije mi jasno zasto kompliciras i otkrivas toplu vodu. OS X je multiuser sustav i cemu zakljucavanje pojedinacnih foldera u Mailu kada citav koncept pociva na tome za zakljucas avoj user account. Ako netko drui treba koristiti istu masinu kreiras drugog usera. Ako njih 10 mora koristiti tu masinu, kreiraj Guest account.
Svi su ti hackovi sa zakljucavanjem foldera i slicno nastali na Windowsima i OS 9 dok jos nisu bili multiuser sustav.
31.03.2009 | 01:45
@Riba:

Jesi li ozenjen?
31.03.2009 | 01:46
Mozes zaklucati sto hocesh, npr u tvom slucaju Library-Mail-i tu imas mailbox, koji hocesh lockat!
Nisam znao da je izasla nova verzija koja je ipak skuplja od 15$, sad je 29$
31.03.2009 | 02:03
Oženjen je, a i ja sam, ali imam svoj account i nitko mi u njega ne petlja. Easy way out ti je ženi kupiti nekakav jeftini iMac.
31.03.2009 | 03:08
drlovric je napisao:
@Riba:

Jesi li ozenjen?

Ne bih se htio petljati u tvoje mutne poslove.

Jesam, i ona ima svoj account da ne zagadjuje moj prostor sa svojim goth electro body music mp3jevima i dokumentim koje snima gdje stigne...sto se mene tice moze citati moje mailove, meni su nevjerojatno dosadni, kakvu su onda tek ostalima.
A vi zajedno koristite isti email client? Ili je pak stvar u tome da inzistira da uvijek moze kopati po tvojim podacima?
31.03.2009 | 13:40
Ma nije problem u racunalu, kupio bih ja njoj vlastito da hoce. Poanta je da voli da "kopa" po mojim stvarima, mada ima svoj vlastiti account.

E sad, cim je nesto zakljucano ili skriveno, control freak proradi u njoj i to joj je odmah aktualno i zanimljivo.

Nije da imam nesto kriti, ali ne bi da cita moje "poslovne tajne" i povjerljive informacije o klijentima

Stoga ako se Mailbox zove System, Recovery, Settings i sve povjerljivo se forwarda u njega, to joj nece biti zanimljivo za gledati.

Tako da su svi zadovoljni. Ona ima slobodu da moze gledati sve sto zeli, a ja znam da nece naci nista

Ali u svakom slucaju bi volio taj Mailbox zastititi lozinkom, jer su to "sistemske postavke" pa da sta ne pokvari

Eto sad znate prirodu problema
31.03.2009 | 14:14
drlovric je napisao:
Ma nije problem u racunalu, kupio bih ja njoj vlastito da hoce. Poanta je da voli da "kopa" po mojim stvarima, mada ima svoj vlastiti account.

paaaa... onda nije problem u tvom kompjuteru nego u vašoj komunikaciji.

E sad, cim je nesto zakljucano ili skriveno, control freak proradi u njoj i to joj je odmah aktualno i zanimljivo.

pa onda baš nemoj zaključavati... preseli povjerljive mailove na neki webmail tipa google mail.

Nije da imam nesto kriti, ali ne bi da cita moje "poslovne tajne" i povjerljive informacije o klijentima

pobogu pa žena ti je. kakve ti možeš poslovne tajne imati da ženi moraš skrivati?

Tako da su svi zadovoljni. Ona ima slobodu da moze gledati sve sto zeli, a ja znam da nece naci nista

meni ovo smrdi na nekakav "iskrica" ili "smokva" like account

Eto sad znate prirodu problema

zar baš znamo pravu istinu?
31.03.2009 | 15:54
drlovric je napisao:

Osim ako ne zaviri ovamo i pročita ovaj thread, za što joj je dovoljno zaviriti u history od tvoje surfalice, tako da i nju zaštiti passwordom.
31.03.2009 | 19:07
@Smayoo:

Nece, grozi se jabucnjaka Kaze da previse vremena provodim tu, a "znam sve raditi na Macu"
01.04.2009 | 19:38
pa jarane otvori novi mail account.zar je to tesko?
01.04.2009 | 22:57
Ma kao i obicno, najlakse je promijeniti zenu.
02.04.2009 | 00:01
ma i nije.bolje je imati dvije.
02.04.2009 | 15:16
@ ma i nije.bolje je imati dvije.

Tu se slažem s tobom !
02.04.2009 | 15:42
Ojjj kako cete goriti nasurfat ce one nekad ovaj topic
02.04.2009 | 23:23
Jbt od jednog tehnickog pitanja, naraslo ovo na bracno savjetovaliste
  • Dijete
  • Posjetitelj
03.04.2009 | 00:02
ha čuj, do globalnog mira od mira u kući..
03.04.2009 | 10:44
za mir u kući je potreban bouns penis
17.04.2009 | 23:54
i meni bi dobro došao neki ključ za mailbox, recimo da storam sve passove o siteovima i karticama ... a da ne moram citavu app.
24.04.2009 | 15:38
Za tu namjenu uzmi ovo:

agilewebsolutions.com/products/1Password

i ne trazi dalje, jer bolje ne postoji

Super se slaze i sa RoboForm na PC, tako da komaptibilnost u oba smjera nije problem, a imas i verziju za iPhone ako ti je to bitno.

Ja ga imam na Macovima i na iPhone tako da sve lozinke imam nonstop sa sobom.

Probaj, svidjet ce ti se
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 46 minuta
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO