Pitanje u vezi iTunes i pohrane glazbe
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pitanje u vezi iTunes i pohrane glazbe

06.03.2009 | 23:14
Pozdrav!

Trenutno malo brišem po kompu jer imam jos samo 10gb praznog prostora na disku pa sam naisao pod preferences u iTunesu na opciju “Copy files to iTunes Music Folder when adding to library”. pošto imam dosta glazbe na kompu dali to znaci da su mi se sve pjesme poduplale, npr skinem album, ubacim ga u iTunes i onda se te pjesme opet kopiraju u itunes music folder? ajmo reci da je album 1GB, sada je zapravo na hard disku 2GB, jer je taj album koji sam skinuo se opet kopirao u itunes music library, dali sada mogu obrisati taj album da ne troši mjesto na kompu?
valjda sam bio jasan:laugh:

pošto dođu najjeftiniji vanjski hard diskovi?
07.03.2009 | 00:20
Oprosti na off-topic reagiranju.

Ali u duhu hrvatskog jezika je ispravnije mogu li sada umjesto da li sada mogu. A ak je vec da li onda su dvije rijeci.

Vjerojatno bute me napali zbog ove opaske, al prilicno smo nepismeni, kaj mislim da je ipak dio opce kulture. Sve ovo je u dobroj namjeri.

U novom Vidiju su testirali 20-ak ext HD-a od oko 1TB. Cijene su oko 1 Kn/GB.

Probaj u iTunes Music Folderu zbrisat jednu pjesmu, pa pogledaj je li nestala i iz iTunesa.

Pozdrav!
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.03.2009 | 00:37
Pozdravljam želju za opismenjavanjem našeg malog bratstva..

kaj se tiče problema itunesa i "poduplanih pjesama".. ako imaš mjuzu u npr. download folderu jer si upravo skinuo najnoviji album od bejonse pa si taj folder odvukao u ajtjuns, a u isto vrijeme ti kvačica stoji uz “Copy files to iTunes Music Folder when adding to library”, onda da, stvari su ti poduplane ak ih nisi zbrisal iz daunloudsa.. jer ta opcija služi da ti željene pjesme složi u nekakav dosljedan slijed tipa Izvođač - album - pjesme..
07.03.2009 | 11:13
Josip je napisao:
Oprosti na off-topic reagiranju.

Ali u duhu hrvatskog jezika je ispravnije mogu li sada umjesto da li sada mogu. A ak je vec da li onda su dvije rijeci.

Vjerojatno bute me napali zbog ove opaske, al prilicno smo nepismeni, kaj mislim da je ipak dio opce kulture. Sve ovo je u dobroj namjeri.

U novom Vidiju su testirali 20-ak ext HD-a od oko 1TB. Cijene su oko 1 Kn/GB.

Probaj u iTunes Music Folderu zbrisat jednu pjesmu, pa pogledaj je li nestala i iz iTunesa.

Pozdrav!

Hvala na ispravci, skoro nikada ne čitam svoje postove ponovno tako da se greške često dogode, a i ovo sam pisao nabrzinu, hvala na ispravci i slažem se da smo prilično nepismeni

Sada cu vidjeti šta mogu riješiti oko ovoga problema, siguran sam da je ovako kako je Dijete napisao.
07.03.2009 | 12:08
Ne znam u duhu cega je ovo "bute me napali" ali po meni je prilicno nakaradna konstrukcija

Sto se tice ext diskova sve ti je to jako slicno, po bilo kojem kriteriju da gledas, tako da tu ne mozes puno pogrijesiti.

Uzmi neki poznatiji brand i to je to. Bitan ti je kapacitet samo jer kod tebe ce biti bukvalno "koliko para, toliko muzike"

Racune za mp3 naravno trebas imati pri ruci, ako netko od dezurnih policajaca na forumu upita
07.03.2009 | 13:20
"Bute me napali" je u duhu zagrebackog govora. Mozda nakaradno nekome zvuci "bia san u Zagrebu". Ali i to je u duhu necijeg govora. I jedno i drugo se moze naci u knjgama.

Pozdrav svima.
07.03.2009 | 17:26
Niti jedno nije pravilno i sve spada u dijalekte. Znaci nije skolski, niti pravilan govor.

Ako vec ispravljas covjeka koji je samo zamijenio dvije rijeci u recenici (bez da je time narusio znacenje ili smisao recenice) i komentiras kako smo svi ovdje nepismeni, trebao bi krenuti od sebe i svojim primjerom poticati na pravilno izrazavanje.

Ako je to u duhu ZG govora, ja to respektiram i ti to koristi doma ili u kvartu, ali kada pises ili pricas na nekom javnom mjestu, onda bi trebao koristiti pravilan govor, kojeg vec toliko forsiras.

Nista osobno, ali malo mi bezveze kada odredjene osobe ispravljaju ili otudjuju tudje postupke (u ovom slucaju pisanje ili govor) bez da prvo sagledaju svoje.

No hard feelings
07.03.2009 | 20:45
Iz lokal patriotskih razloga @drlovric potpis :-D
Iz osobnih razloga, potpuno mi je svejedno kako ce tko pricati, sve dok o tome ne postoje pravila na ovom forumu, jer ja sam razumio i jednog i drugog...
08.03.2009 | 14:38
drlovric je napisao:
Ako je to u duhu ZG govora, ja to respektiram i ti to koristi doma ili u kvartu, ali kada pises ili pricas na nekom javnom mjestu, onda bi trebao koristiti pravilan govor, kojeg vec toliko forsiras.

Mijesas kruske i jabuke, ali sad smo vec svi off topic.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 30 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds