sta mislite o novome safariju?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

sta mislite o novome safariju?

28.02.2009 | 08:16
Skinuo sam ga prije neki dan,i mogu reci da sam odusevljen.kakvi su vasi utisci?
28.02.2009 | 09:17
pol moje firme ga je skinulo valjda istu minutu kad je objavljen i sad cvile jer je, navodno, prepun bugova i stalno im nesto smeta: te ne mogu se naviknut na tabove skroz gore, te spor je, te ovo te ono...

tako da cu ja jos malo pricekati
28.02.2009 | 16:21
i ja ga koristim i nisam još našel ni jedan bug, a brži je od trojke, definitvno. Jedini bug koji smo skužilije na tigeru, ctrl+tab ponekad hoće, ponekad neće šetat kroz tabove. Ali, na leu zasad nijedan problem nisam uočil. Ne znam, možda sam ja izrazito nezahtjevan korisnik?
A da su tabovi gore, jesu, ali to je jedno od poboljšanaj u svrhu raščišćavanja izgleda.... No, sto ljudi, sto ćudi....
28.02.2009 | 16:21
Da, još samo jedna: oduvijek su radnici razbijali nove strojeve .....
03.03.2009 | 13:25
Ja sam u konacnici zadovoljan. Tu i tamo naletim na neki bug, ali nadam se da ce se to ubrzo rijesit...
Volim isprobavat Beta programe te se zato ne ljutim ako naletim na neke nedostatke...
  • antemati
  • Posjetitelj
03.03.2009 | 13:38
koristim ga tjedan dana na hackintošu ipc
malo mi se nije sviđalo tabovi gore ali navikne se za jedan dan
radi dobro
je da imam malo problema na forumu
neprikaže drugu stranicu na nekoj temi
ako ima više stranica kad se logiram
a dok se nelogiram prikaže sve
može li safari zapamtit otvorene tabove i da sljedeći put kad se diže pita me dali će da ih otvori ili ne
to ima firefox a na safariju nisam skužio to a to mi je super
samo zato bi firefox koristio ali mi je ružan
pa rađe koristim safari
03.03.2009 | 14:11
ja sam vratio tabove dolje, plavi progress bar također. ne mogu bez toga i glupo mi je što to nije opcija u Preferences već to moram u terminalu rješavat.

još se mislim dal da eliminiram top sites, jer kad otvaram novi tab, malo ga sporije otvara baš zbog njih, al s druge strane su mi fora pa nisam načisto...
  • antemati
  • Posjetitelj
03.03.2009 | 14:20
johane može li se font mjenjat u izbornicim bilo safarija ili nekog drugog programa
ili ove strelice u safariju
03.03.2009 | 15:18
ne znam ali mislim da ne
03.03.2009 | 20:22
Novoga koristim dva dana,nema problema a i prijašnji mi je bio OK.
Jedino mi se čini, kao da je trica bila nešto brža.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 11 minuta
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.46 Seconds

Provided by iJoomla SEO