čitanje .pwi fileova na MAC-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

čitanje .pwi fileova na MAC-u

01.11.2008 | 10:45
pozdrav,

da li itko zna ako postoji kakav konverter .pwi fileova za MAC. Ništa ne mogu nači na mreži. (.pwi je format za pocket PC sa Windows platformom) Imam neke važne bilješke na sd kartici iz staroga telefona, koje neznam kako prebaciti na MAC odnosno iPhone.

Hvala!
  • Dijete
  • Posjetitelj
01.11.2008 | 13:44
Postoji nekoliko aplikacija koje rade sync sa winmobile i osxom.. probaj nać "missing sync" npr pa ubaci karticu nazad u smartphone i napravi si sinkanje pa će ti povuć podatke koje ćeš kasnije lako prebacit u ajfon.

E sad, znam da synca kalendar i adresar, al je moje zdravo oko primijetilo da ti imaš nekakave važne bilješke.. A da karticu staviš natrag u winmobile i blututuneš ih na komp? (nećeš uspjet direktno na ajfone jer filozofija njegovih tvoraca to ne smatra potrebnim pa tako ni mogućim) pa onda dalje barataš podacima..

Ne znam, glupast sam malo.. tek sam oči otvorio.. a kaj ne čita word te .pwi fajleke?
01.11.2008 | 15:42
probao sam sa Missing Sync, ali on ih isto sprema u .pwi formatu. Vidjeti ću kada iPhone spojim na Mac pa ako se spari sa Missing Syncom (ja imam verziju za MDA Vario II), možda sve podegne. Sa kartice sam već prebacio na Mac, ali je u .pwi formatu i čim kliknem na to otvara Parallelse...
01.11.2008 | 21:40
Napravi ovo drugo što ti Dijete savjetuje. Napravi OBEX bluetooth push na Mac (bez sync softwarea) i trebalo bi ti stići u nekom interchangeable formatu (ja kad pošaljem jotter note sa SonyEricssona bluetoothom, Mac je primi kao .txt).
02.11.2008 | 10:39
ma taj moj MDZ Vario se jedva spoji našao je Mac, ali nemože poslati ništa šalje, šalje, pa failed...
anyway šta ti je to OBEX bluetooth push? našao sam u postvkama PDA, i spominje neki OBEX ali ne i push, ali svejedno noje connected. (Imam miša na Bluetooth, mogu li uopće biti spojene dvije jedinice istovremeno?)
02.11.2008 | 10:44
meni sinka samo kalendar imenik i te gluposti ali ne i podatke s kartice. Imam Word i na macu, ai ne čita pwi, ja sam jednoj stavki promijenio ekstenziju na .doc, ali ju je rasporedio na 4 A4 papira, te uz sve podatke dodao hrpu strip psovki #"$%&!')( itd.
02.11.2008 | 13:18
OBEX transfer ili OBEX push znači da dva bluetooth uređaja ne trebaju biti sparena zajedno (kao što moraju biti za syncanje), ali moraš na Macu potvrditi da dozvoljavaš prijem onog što šalješ s PDA. Dakle, na mom smartphoneu, ja odem u bilješke, odaberem jednu, kažem Send As, pa Bluetooth, odaberem Maca i kažem Send. Onda mi se na Macu pojavi alert koji pita "Da li želiš primiti OBEX objekt "bilješka xxx" kojeg ti šalje tvoj mobitel?" i onda moram uklikati OK. I to je to. Pushani objekt nađeš u Download folderu.

Ako ti PDA ne uspijeva napraviti OBEX push prema Mac-u, probaj ga napraviti na nečiji mobitel (normalni, jer ti očito imaš nešto čudnovato) pa onda s tog mobitela na Mac.

Najzadnja opcija (if all else fails), na PDA-u napravi copy/paste svih bilješki u mail pa pošalji sam sebi mail. Sad mi reci da ne možeš slati mail s PDA pa ću te pitati a zašto si ga onda uopće kupio.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 34 minuta
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx
  • invictus: Jebote led, pokidali su sa tih 512GB. :D :D :D
  • VanjusOS: sad baš gledam. Macbook air M5 kreće sa 512gb SSD, vau!
  • invictus: Ma nema eventa, samo su to sve novo ubacili na svoje stranice..
  • VanjusOS: ima li nekakvo predstavljanje, event? može link
  • invictus: A sutra ima je glavno, predstavljanje jeftinog Macbooka Neo..
  • invictus: @dpasaric - oba monitora su 27"
  • invictus: Bili su 999$, sada je 1099$.
  • invictus: Ali su i digli cijenu za 100$, sada je početni model 1099%
  • invictus: Nisu me sa ničim oduševili, jedino pohvalno koliko vidim da Air počinje sada sa 512GB SSD, ostalo samo blagi refreš..
  • dpasaric: Banana totalna, opet nude samo mali 27" model?!?!
  • ZoPaj: novi monitori, mislio sam;)
  • ZoPaj: evo ih… apple.com
  • smayoo: :D
  • drlovric: Imate valjda neki backup :)
  • Gjuroo: Jel netko zapisao kontakte prije nego je tema izbrisana?
  • smayoo: Hvala. Počišćeno. Account je hackiran, admin će ga blokirati
  • jura22: Imate reklamu za prostitutke u firumu!
  • CoffeePod: 90Hz je premalo
  • rusty: 30" na 120Hz
  • Borisone: Bit će 27-inch 5k XDR za cifru veću od 32-inch 6k. Zašto? 90Hz!
  • dpasaric: Veliki Studio Display, a ne da nude samo hiperskupi XDR
  • rusty: I ja, ali sam rezerviran s očekivanjima. bilo bi lijepo da konačno ATV izdaju novi, ali i novi Studio Display će biti najs :D
  • dpasaric: Danas Apple ima objave novih proizvoda, jedva čekam! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO